Kā pret jums attiecas vīrietis ikdienā, pievērš daudz uzmanību, runājas , stāsta vis kaut ko, mīļo, interesējas par jūsu domām, sajūtām? Vairāk interesē tām kurām attiecības ir 6+ gadi kopā. Kāpēc jautāju, esam kopā 11 gadus, kādu laiku jau ir sajūta, ka dzīvoju viena kaut dzīvojam kopā, īsti uzklausīt mani negrib, kad sāku runāt, vienalga par kādām lietām, neskatās uz mani, bet tv, vai sāk bakstīt savu telefonu, vai novēršas, liekas es vairs galīgi viņam neieinteresēju, bieži manu sacīto aizmirst, īsti nekad nav laiks priekš manis. Man tas ir tik sāpīgi, sirds lūzt. Esmu teikusi vairākkārt kā es jūtos, bet nekas nemainās, strādā viņš daudz, saprotu, ka ir noguris, bet ar citiem viņš spēj runāt, pievērsties kādām savām lietām, mūsu bērnam, bet man netiek nekāda uzmanība, ko lai es daru? Visu šo laiku es arī nestrādāju, pašlaik pavadu mājās ar mazo nu jau līdz septembrim, septembrī došos mācīties, būšu vismaz cilvēkos, bet viņš pat nevēlas klausīties par manu skolas izvēli. Ceru, ka dosiet kādu padomiņu.