Wow, Parisa Hiltone Latvija!

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Neteiksu, ka nejut nelielu izbrinu izlasot ka Hiltone viesojusies Latvija (ko pasaules metropolu ballisu lauvenie meklet, LV?), bet izlasot kada sakara vina te ieradusies, sapratu ka vienkarsi kera kartejo atdzinibas momentu. Bet interesantaka man likas cilveku attieksme- ko visi tik izmisigi centas nokert vinu sava telefona fotokamera? Kas tad isti vina- vismaz kada modele, dziedataja, aktrise? Un kapec vispar tada pasakuma ir jastav aiz barjeram un jagaida pasakuma viesi? Par ko tada so cilveku pielugsana? Es saprotu sportistu, karaviru un pat atzinibas vertu politiku vai sabiedribas aktivistu sagaidisanu, nu bet par ko iet un gaidit uz cilvekiem, kuri sava butiba ir nobodiji?
03.08.2013 22:02 |

Reitings 1701
Reģ: 16.07.2013
Margo, piedzima nākamais karalis, tautas galva. Karaļnams ir viena no britu spēcīgākajām tradīcijām, kāpēc to jāsauc par tarakāniem? Arī citās valstīs ciena un mīl savus vietējos karaļus un princeses, tikai starptautiskā prese to neakcentē tik ļoti.

1) nav viņš nākamais karalis pēc kārtas.
2) piedzima - labi, bet pārspīlētā uzmanība, manuprāt, bija savāda. ar pārspīlēto domāju visas tiešās reportāžas, cilvēki pie karaļnama (kur nebija redzams ne mazulis, ne Midltone, tikai lapa ar tekstu), pārspīlētā uzmanība šim notikumam LV medijos (tā, it kā tas tieši skartu mūs)
3) droši vien mani kritizēs tagad daudzi, bet neuzskatu, ka Midltone ir kaut ko vairāk paveikusi savā dzīvē par, piemēram, Hiltoni. Tas, ka tev lielākā cieņā ir pirmā persona, nenozīmē, ka tā ir visiem.
03.08.2013 22:55 |

Reitings 3031
es Tev tikko pateicu Viņa ir uzņēmēja - viņas vārds ir brends + atpazīstamība ar šoviem, dziesmām, reklāmām.

Tas ir bizness izveidots uz jau iepriekšējas slavas, jau teicu ka "karjeru" viņa uzsāka ar seksa filmu, pozēšanu, tusēšanos un TV šovu un tad tikai sekoja smaržas, somas un ko nu tur viņa andelē zem sava vārda. Tāpat kā Kardjašanas sāka ar seksa ierakstu, realitātes šovu un tad sekoja viņu kredītkarte un tagad dekoratīvās kosmētikas līnija. To nevar salīdzināt ar piemēram ar Stellu Makartniju, atzītu britu dizaineri, kuru atpazīst viņas darba dēļ. Tas ir īsts brends. Pirmie divi zīmoli ir kā Porsche+Запарожец=Poršivec.
03.08.2013 23:04 |

Reitings 949
Reģ: 15.04.2013
pārspīlētā uzmanība šim notikumam LV medijos (tā, it kā tas tieši skartu mūs)
3) droši vien mani kritizēs tagad daudzi, bet neuzskatu, ka Midltone ir kaut ko vairāk paveikusi savā dzīvē par, piemēram, Hiltoni. Tas, ka tev lielākā cieņā ir pirmā persona, nenozīmē, ka tā ir visiem.

+
mani vispār izbrīna cik daudz mediji latvijā tam pievērš uzmanību attiecībā pret to, cik maz cilvēkiem tam interesē. un tās kāzas :D pa 2 no 5 latvijas tv kanāliem tiešraides. kur dāņu/spāņu/vēl kādas valsts karalistes tiešraides?
tāds pats realitātes šovs, tikai milzīgos apmēros, ar masu psihozi :D
03.08.2013 23:04 |

10 gadi
Reitings 3218
Reģ: 13.11.2011
"karjeru" viņa uzsāka ar seksa filmu, pozēšanu, tusēšanos un TV šovu

un rekur tu pati atbildi uz saviem jautājumiem
03.08.2013 23:07 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Tu vairaak uztraucies par Hiltoni vai par Comedy Club rezidentiem?

Domaaju, ka speesi piedot Perisai, ka izlasot vikipeedija par LV vina neskriena apskatit skaistu dabu, bet tik sekli, tikai par godu Comedy Club 10. gadadienai
03.08.2013 23:08 |

Reitings 3031

Patiesībā es pilnīgi piekrītu, bet man kā UK rezidentei ir jāciena britu vērtības. :D Keita vismaz ir vēsturiskā mantojuma daļa kamēr Hiltone nav pat tas.
03.08.2013 23:08 |

Reitings 3031
meksikanka
Es nezinu kas tas par Comedy Club. :D Zinu tikai ka viņi piešķīra Parisai gada celebrity balvu līdz ar to nav vērts zināt kas viņi ir. :D
03.08.2013 23:11 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Nu ja, Perisa amerikaaniem ir kaa Keita britiem. Tur jau Ta saals, lidz ar to Tavs viedoklis, ka Uk iefzivotajas, ir tikai un vienigi subjektiivs
03.08.2013 23:11 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Lai kaa tur arii nebuutu,bet man ir prieks,ka vinai patika Latvijaa ciemoties!:)
03.08.2013 23:17 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
1) nav viņš nākamais karalis pēc kārtas.
2) piedzima - labi, bet pārspīlētā uzmanība, manuprāt, bija savāda. ar pārspīlēto domāju visas tiešās reportāžas, cilvēki pie karaļnama (kur nebija redzams ne mazulis, ne Midltone, tikai lapa ar tekstu), pārspīlētā uzmanība šim notikumam LV medijos (tā, it kā tas tieši skartu mūs)

1. Ja ņem pēc paaudzēm, tad ir gan viņš nākamais karalis (protams, ne 100%, jo tur visādi var situācijas izveidoties). Cik gadu Čārlzam, cik Viljamam, bet mazais nupat piedzimis. Tāpat aiz mazuļa rindā atrodas gan Čārlza brāļi un māsas, gan Harijs.
2. Nu un? Man arī besī Gagas, Spīrsas, Bībera pārspīlētā ažiotāža. Bet mani neviens nespiež vērt vaļā rakstus par viņiem, klausīties viņu mūziku utt. Tikai pirms pāris nedēļām pastarpināti uzzināju, ka pēdējais ir kanādietis.
Un kā Tu zini, ka bija teksta tiešraide, ja nebiji to uzspiedusi? :) Jā, es arī sekoju līdzi, bet tikai tāpēc zinu, kurās lapās tā bija utt. Kā lai to zinātu, ja neinteresētos?
3. Katram savas vērtības :) Keitas liktenis sācies tikai nupat, ar kāzām. Ko tad Tu gaidi viņu izdarām divu gadu laikā? Mēs vēl nezinām, kāda būs viņas ietekme tālāk. Taču uzdrošinos apgalvot, ka Keitu tauta (ja pretstata amerikāņus pret eiropiešiem) mīl vairāk nekā Parisu.
03.08.2013 23:18 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Nu gan jaunums - cilvēkiem fascinē slavenības. Tādā maziņā valstiņā kā Latvija katrs starptautiski atpazīstams vārds ir big deal. Kas tur tāds?
03.08.2013 23:24 |

Reitings 1701
UK medijos teica, ka nav viņš nākamais karalis pēc kārtas. Es neinteresējos par šo notikumu un nekādas tiešraides nespiedu (savā iepriekšējā komentārā nebiju domājusi kaut kādu LV tiešraidi, ja tāda bija), vienkārši gadījos tajā laikā UK pie cilvēkiem, kuri bija ieslēguši ziņu kanālus fonā. Par LV medijiem - atlika vienkārši tos atvērt un pārskatīt virsrakstus. Nesaku, ka Midltone ir slikta, tikai pielīdzināju situācijas.
03.08.2013 23:25 |

10 gadi
Reitings 2587
Protams, viņš nav nākamais karalis "pēc kārtas", bet nākamais karalis nākotnē.

Interneta medijos visu izšķir klikšķu skaits. Ja neinteresētu, cilvēki neatvērtu lapas, LV to pārāk neizvērstu. Tātad tomēr interesē. Un pievienojos iepriekš rakstītajam, ka cilvēkiem ārzemēs būtu tomēr jārespektē vietējās tradīcijas un vērtības. Nav jālec gaisā un jāsit plaukstas, taču būtu vēlams ievērot vismaz neitralitāti.
03.08.2013 23:30 |

Reitings 1701
Un pievienojos iepriekš rakstītajam, ka cilvēkiem ārzemēs būtu tomēr jārespektē vietējās tradīcijas un vērtības. Nav jālec gaisā un jāsit plaukstas, taču būtu vēlams ievērot vismaz neitralitāti.

Ja tas ir domāts uz mani vērsts, tad es dzīvoju LV un mani kā latvietei tikai daļēji interesē UK karaļnams. Ir labi būt informētai par notikumiem, bet nekādi sīkumi gan neinteresē. Neitralitāti ievēroju gan attiecībā uz Midltoni, gan uz Hiltoni, savukārt citi apjūsmo karaļnamu, bet nozākā Hiltoni. Kur loģika? Nezinu, man laikam vienkārši ir vienlīdz vienalga uz abām personām, tāpēc es viņas salīdzinu un neuzskatu, ka viena situācija ir pārāka par otru.
03.08.2013 23:33 |

10 gadi
Reitings 2587
Mēs, latvieši, arī slavējam savu strādīgumu un apsmejam igauņu lēnīgumu, amerikāņu stulbumu utt. Katrs izceļ, protams, sev tuvāko un līdz ar to uzskata to par nozīmīgāku.
03.08.2013 23:38 |

Reitings 893
Reģ: 13.06.2013
Manuprāt, mūsdienu pasaulē radies tāds fenomens kā "slavens, no ir slavens". Ja agrāk cilvēki guva slavu ar kādiem ievērojamiem sasniegumiem, tad tagad, pateicoties Internetam, sociālajiem tīkliem, YouTube u.tml. servisiem, pat pilnīgi nepazīstams personāžs diennakts laikā var kļūt par pasaules mēroga sensāciju. Diemžēl šai iespējai piemīt arī ēnas puses - parasti šādas "slavenības" savu "slavu" iegūst ne jau ar kādiem atzīstamiem sasniegumiem.
Runājot par jūsu apspriesto viešņu, es domāju, ka daudzām klātesošajām drīzāks skauž viņas figūra, dzīvesveids un neatkarība. Jums nākas par savu naudiņu sūri un grūti strādāt, kamēr jau minētā viešņā naudiņu nopelna, dzīvojot nebeidzamās ballītēs.
03.08.2013 23:39 |

Reitings 382
Reģ: 25.11.2010
Drausmas, izbeidziet takš šito bezjēdzīgo tēmu.
03.08.2013 23:43 |

Reitings 893
Labojums: "slavens, jo ir slavens".
03.08.2013 23:44 |

10 gadi
Reitings 2587
Jā, es noteikti gribētu iegūt pasaules slavu, pārguļot ar pareizajiem cilvēkiem, lai tiktu presē. Visas dzeltenās slavenības par to apskaužu.
03.08.2013 23:44 |

Reitings 893
grecia, manuprāt, Tavā sarkasmā ir pat liela daļa skaudrās realitātes - nešaubos, ka vairums jaunu sieviešu labprāt piekoptu Tevis jau minēto dzīvesveidu.
03.08.2013 23:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)