1) nav viņš nākamais karalis pēc kārtas.
2) piedzima - labi, bet pārspīlētā uzmanība, manuprāt, bija savāda. ar pārspīlēto domāju visas tiešās reportāžas, cilvēki pie karaļnama (kur nebija redzams ne mazulis, ne Midltone, tikai lapa ar tekstu), pārspīlētā uzmanība šim notikumam LV medijos (tā, it kā tas tieši skartu mūs)
3) droši vien mani kritizēs tagad daudzi, bet neuzskatu, ka Midltone ir kaut ko vairāk paveikusi savā dzīvē par, piemēram, Hiltoni. Tas, ka tev lielākā cieņā ir pirmā persona, nenozīmē, ka tā ir visiem.
1. Ja ņem pēc paaudzēm, tad ir gan viņš nākamais karalis (protams, ne 100%, jo tur visādi var situācijas izveidoties). Cik gadu Čārlzam, cik Viljamam, bet mazais nupat piedzimis. Tāpat aiz mazuļa rindā atrodas gan Čārlza brāļi un māsas, gan Harijs.
2. Nu un? Man arī besī Gagas, Spīrsas, Bībera pārspīlētā ažiotāža. Bet mani neviens nespiež vērt vaļā rakstus par viņiem, klausīties viņu mūziku utt. Tikai pirms pāris nedēļām pastarpināti uzzināju, ka pēdējais ir kanādietis.
Un kā Tu zini, ka bija teksta tiešraide, ja nebiji to uzspiedusi? :) Jā, es arī sekoju līdzi, bet tikai tāpēc zinu, kurās lapās tā bija utt. Kā lai to zinātu, ja neinteresētos?
3. Katram savas vērtības :) Keitas liktenis sācies tikai nupat, ar kāzām. Ko tad Tu gaidi viņu izdarām divu gadu laikā? Mēs vēl nezinām, kāda būs viņas ietekme tālāk. Taču uzdrošinos apgalvot, ka Keitu tauta (ja pretstata amerikāņus pret eiropiešiem) mīl vairāk nekā Parisu.