Sveikas.Man tāds neparasts piedāvājums,bet nu mani varēs saprast..esmu jauns vīrietis..dzīvē iet normāli..vienīgi izšķīros ar meiteni ar kuru ilgi biju kopā,bija smaga prekš manis šķiršanās,pašlaik vairs ar meitenēm neesmu var teikt ticies pēc šīs šķiršanās,lieta tāda vēlos meiteni brīvām attiecībām bez saistībām..nav viegli pašlaik izveidot attiecības,nevēlos uz šo brīdi saistības,vēlos saprast visu prekš sevis..,bet bez meitenes arī nevēlos dzīvot,ja kāda ar mieru,es varētu atbalstīt ar 1000 latiem mēnesī,kā draudzeni ..vedīšu ceļojumos,dāvināšu kleitas,kurpes,smaržas,uz jūrmalu brauksim atpūsties un pa restorāniem un tā.
Par sevi-man pie 30 gadiem,esmu jauns sportisks simpātisks vīrietis,nodarbošanās-vadu savu nekustamā īpašuma uzņēmumu,tie 1000ls var likties kādai daudz,bet ir tā,ka viņi nāk jau no vienas īpašuma veiksmīgas komisijas,ja sanāk man ienāk nauda,tapēc varu atļauties atbalstīt meiteni,man arī pašam patīk dāvināt meitenei redzēt meiteni vienmēr priecīgu,laimīgu..,apsolu lutināt.Es tā pagari uzrakstīju,bet apzināti izvēlējos šādi,vienkārši gribēju skaidri izklāstīt lietas būtību kā viss ir no manas puses,jo es pats pēc savas būtības vienīgi godīgi dzīvoju un man ir savas morāles vērtības,mans dzīves motto-piedalos tikai darījumos ,kur uzvar abas puses,un vienmēr domāju,ko no savas puses varu piedāvāt ,lai arī otra puse justos labi,vienkārši biju atklāts pateicu,kā ir.
Kādu vēlos tevi?=simpātiska ,dzīvespriecīga jauna simpātiska meitene no 18-25 gadiem.Ar kuru var kopā atpūsties,labi laiku pavadīt,interesantu personību.Ja kāda nav pret šādām brīvām attiecībām bez saistībām var man rakstīt uz manu e-pastu
[email protected] varēsim sakontaktēt,iepazīties.