Labākā mūzika

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Ja tā padomā ,man liekas mūsdienu radītā mūzika tiešām ir mēsli (kaut gan klausos ikdienā ,bet tagad cenšās dziesmas uztaisīt ritmiskas, pārsteidzošas, bet bez dziļākas domas, bez emocionāla kāpinājuma) Es bieži domāju ,žēl ka neesmu dzimusi agrāk...

Un man liekas, labākā mūzika bija 80-90-tajos gados ( dziedātājas Sinead O'Connor,Whitney Houston , Madonna,Tina Turner, tad vēl MJ, Elton John uc.) Tiešām lieliska mūzika! Nevar salīdzināt ar tagadējām "zvaignzēm".

Kādi jums uzskati par mūziku, ko klausaties, kas pieņemams, kas nē? :)
02.08.2013 17:06 |

Reitings 1517
Reģ: 12.09.2010
krista, ko tu ar to domāji? To, ka tagad šie žanri palikuši nekam nederīgi?
03.08.2013 01:22 |

Reitings 95
Reģ: 17.06.2013
03.08.2013 01:25 |

Reitings 18
Reģ: 13.07.2013
Nevar jau teikt, ka pilnīgi visas dziesmas mūsdienās ir sliktas, ir jau arī izņēmumi. Tāpat arī ar mūziku kādreiz - nenoliedzami, ka bija labāka mūzika ne kā tagad, taču arī ar saviem izņēmumiem.
Kas man ļoti, ļoti nepatīk mūsdienu dziesmās, ir tas jēlums vārdos. Piem., kādreiz dziedāja par mīlestību, bet tagad jau par seksu. Arī pilns ar lamuvārdiem, un, lai atskaņotu dziesmu pa radio, tur vajag taisīt pavisam cotu - radio - versiju, lai lamu vārdus aizstātu ar citu tekstu. :D
Un vēl kas - mūzika, ko atskaņo pa EHR, bieži vien ir visīstākā klubu mūzika, tā ir domāta dejošanai, nevis atskaņošanai pa radio. Tāpēc man arī nepatīk visi tie tuc tuc gabali. :D
Kā jau teicu, ir arī izņēmumi. No mūsdienu dziesmām man patīk daudzas OneRepublic dziesmas, tur vismaz ir melodija. Bet no 80' , 90' gadu mūzikas pat grūti izcelt ko tādu, kas nepatiktu. :D
03.08.2013 09:32 |

Reitings 2829
Pause- lūdzu netērē savu laiku izliekot savu negatīvo enerģiju uz citiem, tas nekad nenāk par labu :)

Lolita- lielākoties piekrītu Tev

Interesanti, kas jums 80-90 mūzikā tā nepatīk? :D Starp citu, 90- tajos bija labākais reperis Tupac. Viņu manuprāt neviens nevar aizstāt, ar nozīmīgo repu. Mūsdienās Eminems ir uz to pusi, bet viņš man kā personība kaut kā nesaista.
03.08.2013 13:06 |

Reitings 2829
Būs protams domstarpības ,bet es palieku pie sava tomēr... (bet nenoliedzu ka ir arī mūsdienās laba mūzika ,protams ,jau kuro reizi saku, ir jau,ir)

Bet tā ir realitāte:

03.08.2013 13:23 |

Reitings 95
Reģ: 17.06.2013
Man nav negatīvās enerģijas. Ne jau es saku, ka mūsdienās mūzika ir sūds un viss labi bija tikai 80tajos un 90tajos.
Tā vietā, lai čīkstētu un meklētu problēmas, kur to nav, vabūt labāk iemācies dzīvot līdzi laikam. Starp citu, pašlaik ir 2013. gads.
03.08.2013 15:55 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
manuprāt, mūsdienās ir daudz labas mūzikas! mums ir tendence idealizēt pagātni, tas arī viss. :)
03.08.2013 16:01 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
savlaik biju pat "agresīvi" noskaņota pret ļaudīm ar savādāku, manā izpratnē, sūdīgu gaumi mūzikā. lieki piebilst, ka klausos vai nu klasiskā izpratnē nekonvenciālu mūsdienu mūziku (post rock, rock, alternative, indie) vai vecu un ļoti vecu mūziku, arī klasisko mūziku bieži klausos, tai skaitā mīlu operu :D sevišķi verdi .. mūsdienās arī tiek radīts daudz labas, kvalitatīvas mūzikas, un, ja vēlas arast, nav nekādu problēmu :) ties gan, europian hit radio, mtv u.c. masu zombēšanas vietnes nebūs īstās vietas, kur lūkoties.
lai nu kā, lai arī savu gaumi uzskatu par ļoti labu (un ne tikai es :D ) , esmu iemācijusies pieņemt citus cilvēkus un to vēlmi klausīties rhiannu u.t.t. tas, ko man patīk darīt, ir pamazām pieradināt šos ļaudis pie labas mūzikas .. .tā nemanāmi .. un liels ir mans prieks, kad viņi paši sāk paanalizēt to, ko klausās un tā kvalitāti :D
03.08.2013 17:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits