Cilvēki un dzīvnieki.

Reitings 158
Reģ: 29.01.2009
Sveikas!

Mani interesē viedokļi jautājumā, kādas būtu jūsu domas par cilvēku, kurš visādi citādi šķiet normāls, bet necieš vai pat labāk teikt ienīst dzīvniekus. Nav jau tā, ka spīdzina viņus speciāli, bet vienkārši riebjas. Vai domas par šo cilvēku mainītos, uzzinot šādu faktu?
02.08.2013 15:33 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
platinum,tu man esi palikusi atmiņā pēc diskusijas par nabadzīgu meiteni,kurai tu ieteici tikt vaļā no ģimenes locekļiem-suņiem.Un paliki atmiņā kā reti riebīgs cilvēks.Tieši tikai tavā galvā ir,ka dzīvnieks ir kaut kas zemāks par cilvēku.Cilvēks ir tāds tups radījums,kas pats sev rok kapu,nogalina prieka pēc,izvaro un nodarbojas ar citām pretīgām lietām.Dzīvnieks no tā nedara neko.
03.08.2013 17:18 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Tas dziivnieks var patikt vai nepatikt,bet aizejot ciemos tomeer jaabuut cienai pret otra cilveeka "miiluli".
Man loti nepatiktu ,ja slikti iztureetos -runaatu ar necienu arii ar manu viiru ,beernu,vecaaku cilveeku utt!Man liekas ,ir jaabuut kaadai takta sajuutai esot sabiedriibaa !
03.08.2013 17:26 |

Reitings 1701
Reģ: 16.07.2013
Tās ir manas domas un neviens man nevar pārmest manu viedokli.Sevišķi man nepatīk smirdīgi dzīvnieki-suņi- par itāļu levreti (kurai ļoti īsa spalva) noglaudot- rokas tā specifiski smako. Kaķi tādā ziņā paciešamāki-bet tur atkal mūžīgā spalva. Viss, ko varu pateikt- ne un ne! Priecājos, ka dzīvoju ar cilvēku, kurš domā tāpat.

Savādi, ka mans suns nesmirdēja. Pastāv īsspalvainie kaķi vai kaķi bez spalvas vispār.
03.08.2013 18:27 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
ko jus domatu par sievieti, kurai nepatik berni?

Ja tā nepatika tiek paturēta pie sevis, tad viss kārtībā. Lai Dievs stāv klāt cilvēkam, kurš savu nepatiku mēģinātu izgāzt uz mana bērna. Lai gan - pat Dievs nepalīdzēs.
03.08.2013 18:32 |

Reitings 306
Reģ: 02.06.2012
Es dzīvniekus uztveru kā cilvēkus, ja ne pat augstāk.
Tāpēc, ja dzirdu negatīvu viedokli par dzīvniekiem, cenšos izvairīties tiem, kas to saka.
03.08.2013 20:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits