Sabiedrība neizrāda ka viņai mūsu bērni būtu vajadzīgi!

Reitings 24
Reģ: 02.08.2013
Es tā esmu nonākusi pie secinājuma ka ja man kādreiz būs bērni viņi sabiedrībai nemaz patiesībā nav vajadzīgi.

Paskatāmies, darbā ja tev ir bērni uz tevi darba devējs jau skatās ar skābu ģīmi kā uz kaut kādu problemātisku cilvēku. Atbalsts no valsts, ir vienkārši smieklīgs. Ja es nonākšu problemātiskā situācijā soc. Dienesti tikai noraustīs plecus. Iedos psihologu numuriņu parunāt zin.

Bet visiem ir skaidrs, ka vienīgais problēmu cēlonis kāds var būt jaunām ģimenēm ir tikai un vienīgi naudas trūkums psihologs tur var aiziet paanalizēt uz poda no tā ne silts ne auksts. Turklāt ja paskatās bērnu dārzu jautājumu tur atkal jāmaksā.

Visur tikai nauda, nauda, nauda tavi līdzekļi laiks tiek šķiesti kāda cēla mērķa vārdā? Lai kārtējam uzņēmējam uzaudzinātu labu vergu kuru viņš nenovērtēs ? Un tepat cosmo forumā palasi liela daļa tik brauc prom, kaut kur pašas kalifornijā, kaifo zem saules kamēr māte te Latvijā zin slimnīcā guļ, laika pat atbraukt ciemos nav. Bet kā mēs tak tev sūtām naudu, priecājies labāk.

Uz ceļiem attieksme cilvēkiem vienam pret otru ir pavācies malā tu mani, kavē man jāsteidzas zin. Gatavi pa trotuāru ar mašīnu braukt, lai apbrauktu viens otru, un jo lielāka mašīna jo krutāks Range Rovers jo vairāk var izrādīt savu es.Un ar elkoņiem visiem tik pa priekšu.

Šajā modernajā egoistiskajā naudas rausēju sabiedrībā visiem mīļākais teiciens ir nu katrs jau pats savs laimes kalējs. Nu tad lūk es arī pakalšu savu laimi nekad neapgrūtinot sevi ar bērniem, nākotnē būs mazāk mašīnu uz ielām mazāk sastrēgumu vairāk vietas pārējiem. Visi būs ieguvēji.
02.08.2013 14:15 |

Reitings 893
Reģ: 13.06.2013
Atvainojos, neesmu jurists! :)
02.08.2013 16:40 |

10 gadi
Reitings 5181
Reģ: 29.01.2009
Klusais smaids, ak Dievs. Tu joprojām nesaprot, ko mēģinu Tev pateikt.... Nu jā, politiķim jau nav jāsaprot iedzīvotāju teiktais :D

Tikai saku, ka vajadzības gadījumā šis modems kopā ar visu datoru pazustu.
"Dabūt rokā"?Jā, droši vien.

Tieši tā, tā kā forums NAV tik anonīms kā uzskati:
Manuprāt, neesmu pārkāpis neko, jo šeit raksta kāds, iespējams, tikai literārs, tēls.

Pat aiz šī tēla tomēr kāds sēž. Un TO KAS viņš ir - ir iespējams noskaidrot viegli. Pie tam, pat tad, ja komentārus raksti pat no dažādām vietām - darbs vai mājas.
02.08.2013 16:41 |

Reitings 893
Labi, pajautāšu to pašu publiski - vai esi juriste, Margo?
02.08.2013 16:41 |

Reitings 1701
Reģ: 16.07.2013
Atvainojos, neesmu jurists!

Tas, ko vēlējos pateikt ar savu iepriekšējo komentāru, bija tas, ka vienīgā tava māksla ir izmantot dažādus gudrus vārdus, neapzinoties to nozīmi. Visi tavi garie palagi ir piesātināti ar it kā daudzajiem terminiem, nozīmīgām domām, bet patiesībā no tā tu pats saproti varbūt tikai pusi. Un tā kā tas ir ļoti jūtams, domāju tāpēc tu daudziem šeit arī nepatīc.

Mani neinteresē iepazīšanās ar tevi, tāpēc neatbildēšu. :)
02.08.2013 16:43 |

Reitings 772
Reģ: 04.07.2013
Jā, pēc pēdējā komentāra nav vairs divu domu - kārtējais trollis.

Ka tik nav tas pats KS, skatos, ka autore šodien piereģistrējusies.
02.08.2013 16:44 |

Reitings 583
Reģ: 28.03.2012
Un arī darbs ir, tikai ir tik daudz slinķi, kas sadomājušies, ka labāk ir sēdēt uz pabalstiem nekā savu pakaļu kustināt.

Ir jau taadi, kuri dziivo uz pabalstiem, bet atkal un atkal shajaa forumaa skalji plaatiities ar fraaz "IR DARBS, TIKAI SLINKJU PAR DAUDZ" ir sameeraa nekorekti, jo domaaju, ka te ir daudz meitenju (NE NO RIIGAS), kuras priecaatos par plauktos kraaveejas darbinju, bet kura NAV.
02.08.2013 16:47 |

Reitings 893
Mani pat sāka garlaikot šī tēma. Savus uzskatus mainījis neesmu. Uzskatu, ka katrai sievietei ir iespēja lemt par grūtniecību, tādēļ izvairīšanās no jaujamām māmiņām nav uzskatāma par šīs grupas diskrimināciju. Neviens sievietei ar varu nespiež dzemdēt.
Ja izdodas atrast legālu pamatu šādu māmiņu nepieņemt darbā, tad viss ir korekti. Nevienu nevar sodīt par darbības motīviem, ja darbība ir likuma ietveros. Piemērs no nodokļu "optimizācijas" - nevienu taču nesoda par to, ka viņa motīvs ir izvairīties no nodokļu nomaksas. Ja optimizācija tiek veikta, nepārkāpjot spēkā esošo likumdošanu, protams.
02.08.2013 16:48 |

Reitings 1701
Reģ: 16.07.2013
Man acis tūlīt sāks asiņot.
likumdošana s.

Likuma sagatavošana, apspriešana un pieņemšana kompetentā valsts orgānā; arī likumu (1) kopums. Civilā l. Likumdošanas orgāns. Likumdošanas akts. Ieviest jauninājumus pastāvošajā likumdošanā.
02.08.2013 16:51 |

Reitings 24
cupcake2 - Man pašai ir 19 gadi, bet es nepieprasītu, lai mani bez pieredzes, bez kaut kādām zināšanām ņemtu baigi labā darbā. Bet kā gan es tad varu iegūt labu darbu, ja neviens nedod iespēju? Pavisam vienkārši - sākšu mācīties augstskolā, paralēli studijām meklēšu kaut vai bezmaksas! prakses tajā sfērā, kurā mācos, un centīšos sevi pierādīt.

Un kurš tevi baros uz kā kakla tu sēdēsi? Pavisam vienkārši ir ja var sēdēt uz drauga kakla, bet tad kad tev vajadzēs to darbu tā ka vai nu tu paliec uz ielas un mirsti badā. Tad tu dziedātu pavisam citu dziesmu.

Vienkārši runāt un spriedelēt vecāku vai drauga paspārnē.
02.08.2013 16:53 |

10 gadi
Reitings 5181
ka katrai sievietei ir iespēja lemt par grūtniecību, tādēļ izvairīšanās no jaujamām māmiņām nav uzskatāma par šīs grupas diskrimināciju.

Tavā teiktajā es varu aizstāt vārdu "grūtniecība" un "jaunās māmiņas" ar vārdu "Reliģija tāda un tāda", varbūt tad saskatīsi, ka publiski (intervijās pieklājīgi atsakot darbu utt) Tu nepārkāp likumu un esi tīrs, bet tas nemaina lietas būtību...

Lai vai kā, literārs vai tēls, pilnīgi anonīms Tu neesi.

Vsjo, apnika. Ja sākumā man likās, ka esi normāls vīrietis tikai ar dažiem dīvainiem uzskatiem, tad pašlaik man liekas,ka es dīvanītis, kuram dažkārt ir normāli uzskati. Nekā personīga.
02.08.2013 16:56 |

Reitings 734
Reģ: 04.12.2012
Vajadzīgi - tāds neīstais vārds, manuprāt.
Manuprāt, sabiedrībai jāizrāda tas, cik svarīgs ir bērns, viņa drošība, viņa veselība, viņa tiesības. Latvijā, jā, uzskatu, ka sabiedrība to ne pārāk izrāda, bet tas nav tikai cilvēku vainas dēļ, bet arī sistēmas. Piemēram, kaimiņos regulāri dzirdami vecāku kliedzieni savā starpā bērnu priekšā, kaimiņi neko neuzsāk, jo netic, ka policija kaut ko mainīs; negrib kašķi ar kaimiņiem; vai nemaz nezina, ka pieaaugšo strīdi bērna priekšā ir pretlikumīgi vai ve trakāk, uzskata,ka tā ir norma. Cilvēki Latvijā vispār mēdz būt ļoti vienaldzīgi, paiet garām nelaimē nokļuvušiem, kā bērniem, tā cilvēkiem vispār. Bet tas arī mentalitātes dēļ. Bet tas vis mazliet aizvirzoties no tēmas.
Es uzskatu, ka ir normāli aizstāvēt bērnu arī viņa vecāku priekšā nepieciešamības gadījumā (un šeit nerunāju savas profesijas līmenī, bet tīri cilvēcīgi), jo viņš ir nākamā paaudze un man nevajag, lai uzaugtu bērns, kurš ir savu vecāku upuris.
02.08.2013 16:57 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Un kurš tevi baros uz kā kakla tu sēdēsi? Pavisam vienkārši ir ja var sēdēt uz drauga kakla

Equilius, tev svarīga tikai nauda, nauda, nauda... Kā ar mīlestību, ģimeniskumu, tuvību?

Liekule.
02.08.2013 16:57 |

10 gadi
Reitings 5181
* dīvanītis dīvainītis
02.08.2013 16:59 |

Reitings 893
Gemini, ja situācija bērnu tiesību jomā ir, Tavuprāt, tik slikta, tad kā cilvēce neizzuda mēru, epidēmiju, karu laikos? Jo visi pieaugušie reiz bijuši bērni, vai ne? Kā tie spēja visu to pārdzīvot? Bet tagad satraucas, ka, redziet, vecāki bērna klātbūtnē strīdas. Paskaidro, lūdzu!
02.08.2013 17:00 |

Reitings 24
Equilius, tev svarīga tikai nauda, nauda, nauda... Kā ar mīlestību, ģimeniskumu, tuvību?

Es runāju par neatkarību. Neatkarīgs cilvēks runā un domā savādāk.

Bet kas attiecās uz naudu nu un tev viņa nav svarīga? Sabiedrībā nekādas citas vērtības kā tikai tas, kas makā nav. Viss pārējais ir fasāde. Kāpēc man būtu jābūt atšķirīgai ?

Tad ja labo neviens nenovērtē labāk kļūt par super maitu, un pret sabiedrību attiekties kā viņa pret tevi, ar totālu vienaldzību !
02.08.2013 17:01 |

Reitings 893
Ja sākumā man likās, ka esi normāls vīrietis tikai ar dažiem dīvainiem uzskatiem, tad pašlaik man liekas,ka es dīvanītis, kuram dažkārt ir normāli uzskati. Nekā personīga.

Es šeit savus uzskatus paužu brīvi. Saprotams, ka reālajā dzīvē vairāk piedomāju pie tā, ko saku.
02.08.2013 17:03 |

10 gadi
Reitings 5181
Es šeit savus uzskatus paužu brīvi. Saprotams, ka reālajā dzīvē vairāk piedomāju pie tā, ko saku.

Ā, te dzīvojas Tavs "sliktais es"... Nu ja, cik ilgi to turēsi sevī. Skaidrs.
02.08.2013 17:05 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Sabiedrībā nekādas citas vērtības kā tikai tas, kas makā nav. Viss pārējais ir fasāde. Kāpēc man būtu jābūt atšķirīgai ?

Tad ar kādām tiesībām tu par to pārmet citiem?
02.08.2013 17:06 |

Reitings 893
Ā, te dzīvojas Tavs "sliktais es"... Nu ja, cik ilgi to turēsi sevī. Skaidrs.

Nevis sliktais, bet patiesais "es".
02.08.2013 17:10 |

10 gadi
Reitings 5181
Ā, te dzīvojas Tavs "sliktais es"

Nevis sliktais, bet patiesais "es".

Nav pārāk smagi šādu masku nēsāt?
02.08.2013 17:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits