Klusie domās tā, kā tu, skaļie cīnīsies.
Turklāt ir arī visai objektīvi iemesli, kādēļ darbā jaunās māmiņas bieži strādā ar zemāku atdevi.
es no sirds esmu pārliecināts, ka darba devēju izvairīšanās no jaunajām māmiņām nav diskriminācija.
KS, nepaliec smieklīgs. Es, protams, nespēju uzzināt tavu IP un pēc tās tavu vārdu uzvārdu, tomēr policija likumīgi gan var.
Protams, var noskaidrot IP adresi un modema IMEI kodu! Tikai nesaprotu, kāds labums no tā? Gan modems, gan SIM karte nav reģistrēti konkrētam abonentam un jau sen būs pazuduši bez pēdām.
Protams, var noskaidrot IP adresi un modema IMEI kodu! Tikai nesaprotu, kāds labums no tā? Gan modems, gan SIM karte nav reģistrēti konkrētam abonentam un jau sen būs pazuduši bez pēdām. Jauns modems kopā ar SIM karti maksā Ls 9,99.
Esmu strādājis telekomunikācijās, tādējādi...
Ja bērni dzimtu, neskatoties uz sievietes gribu, tad tā būtu diskriminācija manā izpratnē, taču šajā pasaulē sieviete pati izvēlas un plāno grūtniecību. Ja izdara izvēli, tad jārēķinās ar tās sekām, manuprāt.
jā, to meiteni noteikti var sameklēt. Un tālāk? Nedomāju, ka viņa pagaidām ir darba devēja statusā.
likums ir pārkāpts, tu taču pats to atzini. Tas ir tāpat kā ierakstīt forumā - hēei, es šodien izvaroju sievieti! Domā, ka forums ir tik anonīms?
Neesmu gluži politiķis, bet drīzāk dēvētu sevi par politiski apstiprinātu figūru.
Es runāju par to, ka nemaz tik grūti Tevi nav nedabūt rokās, tikai tāpēc, ka maini modemus.
Jā, Margo, un likumdošana, kā jau minēju, tiek strikti ievērota.