Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Sabiedrība neizrāda ka viņai mūsu bērni būtu vajadzīgi!

Reitings 24
Reģ: 02.08.2013
Es tā esmu nonākusi pie secinājuma ka ja man kādreiz būs bērni viņi sabiedrībai nemaz patiesībā nav vajadzīgi.

Paskatāmies, darbā ja tev ir bērni uz tevi darba devējs jau skatās ar skābu ģīmi kā uz kaut kādu problemātisku cilvēku. Atbalsts no valsts, ir vienkārši smieklīgs. Ja es nonākšu problemātiskā situācijā soc. Dienesti tikai noraustīs plecus. Iedos psihologu numuriņu parunāt zin.

Bet visiem ir skaidrs, ka vienīgais problēmu cēlonis kāds var būt jaunām ģimenēm ir tikai un vienīgi naudas trūkums psihologs tur var aiziet paanalizēt uz poda no tā ne silts ne auksts. Turklāt ja paskatās bērnu dārzu jautājumu tur atkal jāmaksā.

Visur tikai nauda, nauda, nauda tavi līdzekļi laiks tiek šķiesti kāda cēla mērķa vārdā? Lai kārtējam uzņēmējam uzaudzinātu labu vergu kuru viņš nenovērtēs ? Un tepat cosmo forumā palasi liela daļa tik brauc prom, kaut kur pašas kalifornijā, kaifo zem saules kamēr māte te Latvijā zin slimnīcā guļ, laika pat atbraukt ciemos nav. Bet kā mēs tak tev sūtām naudu, priecājies labāk.

Uz ceļiem attieksme cilvēkiem vienam pret otru ir pavācies malā tu mani, kavē man jāsteidzas zin. Gatavi pa trotuāru ar mašīnu braukt, lai apbrauktu viens otru, un jo lielāka mašīna jo krutāks Range Rovers jo vairāk var izrādīt savu es.Un ar elkoņiem visiem tik pa priekšu.

Šajā modernajā egoistiskajā naudas rausēju sabiedrībā visiem mīļākais teiciens ir nu katrs jau pats savs laimes kalējs. Nu tad lūk es arī pakalšu savu laimi nekad neapgrūtinot sevi ar bērniem, nākotnē būs mazāk mašīnu uz ielām mazāk sastrēgumu vairāk vietas pārējiem. Visi būs ieguvēji.
02.08.2013 14:15 |

Reitings 893
Reģ: 13.06.2013
krista, man nav ne mazākās vēlmes šeit risināt savas nodarbošanās specifiku.

Morgan, demagoģisks uzbrukums ir labākā aizsardzības forma, kad aptrūkušies pretargumenti? Man Tev nav nekas jāpierāda, bet gan Tev jāpamato savs viedoklis, citādi to uzskatīšu par bērnišķīgu, aprobežotu un smieklīgu - tādu, kāds tas, manuprāt, arī ir.
05.08.2013 00:25 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Es gan teiktu, ka ja ir kaads sakars ar bankaam, tad tikai kaa bankas "Baltija" akcionaaram.

Tu gribēju teikt klientam? :D
05.08.2013 00:26 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Joprojām brīnos kā veiksmīgam vīrietim un plaukstošam uzņēmējam ir laiks sēdēt forumā un bezgalīgi ilgi tērgāt ar svešiem cilvēkiem, kas viņa dzīvē ir absolūtas 0. Uzņēmējiem taču laiks ir nauda!
Man ir bijusi iespēja iepazīties ar tiešām veiksmīgiem uzņēmējiem, nevienam no viņiem nav vairāk laika kā 2 minūtes svarīga dokumenta caurskatīšanai un parakstīšanai, reizēm pat nepietiek laika paēst darbā pusdienas. Es tiešām nevaru iedomāties, ka kādam no viņiem būtu laiks vai vismaz interese te stundām sēdēt, mācot dzīvot kaut kāda forumā lietoājus. Nu nav tas loģiski!
05.08.2013 00:27 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
krista, man nav ne mazākās vēlmes šeit risināt savas nodarbošanās specifiku.

Viss skaidrs. Aptuveno neveeleeshanaas iemeslu noprotu. Paldies par sarunu un noveelu tev saakt domaat "outside the box" un buut elastiigaakam uzskatos, savaadaak kritieni var buut paaraak saapiigi, lai no tiem speetu piecelties.
05.08.2013 00:30 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Morgan, demagoģisks uzbrukums ir labākā aizsardzības forma, kad aptrūkušies pretargumenti?

Ja cilvēks ir ieprogrammēts uz pašiznīcināšanos скатертью дорожка tādam.
05.08.2013 00:32 |

Reitings 893
Reģ: 13.06.2013
Jāpiekrīt, ka "līmenis" dažām lietotājām te īpaši neatšķiras no sākumskolas.

Libra, mēdzu arī strādāt paralēli - savu laiku protu plānot.
Paldies, krista, Tev iesaku apgūt to, kas atrodas kastē, jo man rodas sajūta, ka Tu proti domāt tikai ārpus tās.
05.08.2013 00:34 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
KS, kastes saturi ir dazaadi un tos ietekmee gan valstis, gan staavoklis sabiedriibaa, gan arii aprindas, kuraas cilveeks apgrozaas. To kastes saturu, ko man vajadzeeja apguut, esmu apguvusi.
05.08.2013 00:42 |

Reitings 7143
Bet interese? Motīvs? Kādēļ te tiek pavadīts tik daudz laika, ko varētu izmantot vienlīdzīgu sieviešu meklēšanā, naudas pelnīšanā, grāmatas rakstīšanā vai kā citādi?
Pieņemsim, ka tu patiešām esi baigais čiekurs vecumā ap 30, izskaties pēc epilēta supermodeļa un dāmas skrien tev pakaļ. Kādēļ tu te pavadi neskaitāmas stundas mēģinot svešiem cilvēkiem, kurus tu iespējams vispār nekad dzīvē pat neieraudzīsi, kaut ko iemācīt?
Tu te tagad sēdi un nopietni čato ar Morgan, kas tikpat labi varētu būt prātu zaudējusi Ņina no Zilupes (nekā personīga pret Morgan), kurai tavi komentāri rādās kā rozā zaķīši zilajā sapnītī. Un tu, it kā veiksmīgs vīrietis ar piepildītu dzīvi, tādai tērē savu laiku.
Laikam pazīstu nepareizos vīriešus, bet nevienam no tiem, kurus es zinu, nav pat intereses sēdēt kaut kādos forumos. Nemaz nerunājot par sieviešu forumiem, kur apspriest dzemdības, abortus un kāju epilāciju.
05.08.2013 00:43 |

Reitings 1378
Reģ: 24.05.2013
Libra, a vot ir tāds fetišs dažiem cilvēkiem- patīk tie forumi. Runāju vispārēji, ne par konkrēto indivīdu.
Man daži pazīstamie veiksmīgie vīrieši "sēž" Joe Rogan forumā Roganboard.
05.08.2013 00:49 |

Reitings 7143
Forumi ir dažādi. Es nerunāju par forumiem, kur cilvēki runā par konkrētām lietām (auto remonts, literatūras apskati utml.), bet tieši par vidi, kurā lietotājs principā ir pilnīgi neiederīgs. Nu līdzīgi būtu, ja 60gadus vecā omīte Ausma piereģistrētos Sīrupa forumā un seksa sadaļā lamātu sīkos, ka šie par agri nodarbojas ar špiļi-viļi.
05.08.2013 00:52 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Libra, tev tik labi salīdzinājumi, ka es jau minūtes 5 sēžu un smejos ar asarām acīs. :D
05.08.2013 00:55 |

Reitings 1378
Reģ: 24.05.2013
Jā, šajā ziņā absolūti piekrītu tev.
05.08.2013 00:56 |

Reitings 433
Reģ: 06.12.2012
+Librai

Nav liela māksla 30gadniekam izcelties uz jaunu meiteņu fona. Protams, tikpat muļķīgi izskatītos arī 30 gadu veca sieviete, kas šeit ienāktu un sāktu jaunām meitenēm plātīties ar saviem dzīves sasniegumiem, kaut, nešaubos, lielai daļai 20+ meiteņu vēl panākumi nākotnē būs. Katrs pats pie savām dzīves atziņām agri vai vēlu nonāks noteiktā vecumā.
06.08.2013 11:25 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits