Sabiedrība neizrāda ka viņai mūsu bērni būtu vajadzīgi!

Reitings 24
Reģ: 02.08.2013
Es tā esmu nonākusi pie secinājuma ka ja man kādreiz būs bērni viņi sabiedrībai nemaz patiesībā nav vajadzīgi.

Paskatāmies, darbā ja tev ir bērni uz tevi darba devējs jau skatās ar skābu ģīmi kā uz kaut kādu problemātisku cilvēku. Atbalsts no valsts, ir vienkārši smieklīgs. Ja es nonākšu problemātiskā situācijā soc. Dienesti tikai noraustīs plecus. Iedos psihologu numuriņu parunāt zin.

Bet visiem ir skaidrs, ka vienīgais problēmu cēlonis kāds var būt jaunām ģimenēm ir tikai un vienīgi naudas trūkums psihologs tur var aiziet paanalizēt uz poda no tā ne silts ne auksts. Turklāt ja paskatās bērnu dārzu jautājumu tur atkal jāmaksā.

Visur tikai nauda, nauda, nauda tavi līdzekļi laiks tiek šķiesti kāda cēla mērķa vārdā? Lai kārtējam uzņēmējam uzaudzinātu labu vergu kuru viņš nenovērtēs ? Un tepat cosmo forumā palasi liela daļa tik brauc prom, kaut kur pašas kalifornijā, kaifo zem saules kamēr māte te Latvijā zin slimnīcā guļ, laika pat atbraukt ciemos nav. Bet kā mēs tak tev sūtām naudu, priecājies labāk.

Uz ceļiem attieksme cilvēkiem vienam pret otru ir pavācies malā tu mani, kavē man jāsteidzas zin. Gatavi pa trotuāru ar mašīnu braukt, lai apbrauktu viens otru, un jo lielāka mašīna jo krutāks Range Rovers jo vairāk var izrādīt savu es.Un ar elkoņiem visiem tik pa priekšu.

Šajā modernajā egoistiskajā naudas rausēju sabiedrībā visiem mīļākais teiciens ir nu katrs jau pats savs laimes kalējs. Nu tad lūk es arī pakalšu savu laimi nekad neapgrūtinot sevi ar bērniem, nākotnē būs mazāk mašīnu uz ielām mazāk sastrēgumu vairāk vietas pārējiem. Visi būs ieguvēji.
02.08.2013 14:15 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Pirmkārt, es uzskatu, ka ģimenē pilnīgi pietiek ar vienu bērnu.

Ja 1+1 nav = 2 bet 1, tas nozīmē -1 cilvēku uz katru pāri. Tā ir izmiršana. 2 bērni uz ģimeni jau ir draudīgs cipars demogrāfijai, kur nu vel viens. Kuram te intelekts ko neļauj ieraudzīt?
04.08.2013 23:20 |

Reitings 893
Reģ: 13.06.2013
Manuprāt, pasaule jau tagad ir pārapdzīvota, jo cilvēku kopējā populācija pārsniegusi 7 miljardu atzīmi. Uzskatu, ka ar 3-4 miljardiem būtu pilnīgi pietiekami.
04.08.2013 23:23 |

Reitings 3031

Manuprāt, pasaule jau tagad ir pārapdzīvota, jo cilvēku kopējā populācija pārsniegusi 7 miljardu atzīmi. Uzskatu, ka ar 3-4 miljardiem būtu pilnīgi pietiekami.

Illuminatu sapņu pilsonis. Viss ko saka KS ir tas ko viņiem vajag lai dabūtu visu pasauli sev pie kājām, tipisks smadzeņu skalošanad upuris un idiots kurš gatavs iet tur kur 21. gadsimta templis TV viņu vedīs. Ar to arī apsveicu.
04.08.2013 23:42 |

Reitings 893
Morgan, vai Tev smiekli nenāk par šīm nožēlojamajām sazvērestības teorijām? Varbūt tici arī lidojošajiem šķīvīšiem, Atlantīdai, mūžīgajam dzinējam u.tml.? :)
04.08.2013 23:47 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Lasot šo rindkopu, mani pārņēma smiekli. Izskatās, ka kristai nav mazākās nojausmas par uzņēmējdarbības vidi un specifiku; ja krista būtu uzņēmēja (kas gan, manuprāt, nav iespējams viņas prāta un zināšanu apjoma dēļ), vienīgais, ko viņa prastu, būtu "atpūsties kūrortā 5 reizes gadā" un "nostrādināt citus".

Ko tu zini par manu praatu un zinaashanaam? Esi manus IQ testa rezultaatus redzeejis vai sekmju izrakstus? Atradies baigais lietpratis, kursh te forumaa spriediis par visu paareejo izgliitiibas liimenjiem un praatiem. 30 gadiigs vecis atnaaca paspodrinaat savu ego 20 gadiigu meitenju forumaa un veel par sogji uzmetaas. Buutu Putina vai Abramovicha liimenja cilveeks vai Nobela preemijas laureaats, veel vareetu ieklausiities, bet te izklausaas, ka kaads meegina peec lauliibas izjukshanas savas dusmas izgaazt uz sievieshu dzimumu.
04.08.2013 23:49 |

Reitings 9169
Viss ko saka KS ir tas ko viņiem vajag lai dabūtu visu pasauli sev pie kājām, tipisks smadzeņu skalošanad upuris un idiots kurš gatavs iet tur kur 21. gadsimta templis TV viņu vedīs. Ar to arī apsveicu.

+1. Taadi 50 gadu vecumaa nomirst darbaa pie rakstaamgalda ar sirdstrieku un uz kapakmenja vieniigaa lieta, ko var uzrakstiit ir taa, ka tas cilveeks daudz straadaaja. Jeega no visas taas sapelniitaas naudas un karjeras, ja nekas cits kaa darbagalds nav dziivee redzeets. Taapat visa taa iistaa un lielaa pelnja aiziet lielo uznjeemumu iipashniekiem.
04.08.2013 23:52 |

Reitings 893
krista, par Tavu zināšanu līmeni, manuprāt, lieliski liecina Tevis lietotā valoda: leksika, ortogrāfija un interpunkcija. Un šeit es vēl visžēlīgi klusēju par Tavu argumentu pamatotību un izmantoto "loģiku".
04.08.2013 23:53 |

Reitings 3031
KS
Kad nākas redzēt tādus tekstus kā Tavi tad tiešām smiekli nenāk- tie ir apliecinājums šis teorijas pamatotībai, bet lai to varētu saprast ir jāuzdod jautājumi kurus citi neuzdod, jālasa grāmatas par ekonomiku, vēsturi un likumiem.
04.08.2013 23:56 |

Reitings 9169
krista, par Tavu zināšanu līmeni, manuprāt, lieliski liecina Tevis lietotā valoda: leksika, ortogrāfija un interpunkcija.

Es runaaju 5 valodaas, latvieshu valoda ir vismazaak izmantotaa, gjimenee ir ticis runaats lielaakoties krieviski, arii saakumskolaa esmu maaciijusies krievu valodaa, lv nedziivoju 11 gadus un latviski sazinos tikai cosmo.lv. Veel ir kaut kas sakaams par manaam valodas zinaashanaam? :)
Par tavu argumentu pamatotiibu man arii ir shaubas, bet to laikam jau pats esi pamaniijis.
05.08.2013 00:02 |

Reitings 3031
manuprāt, lieliski liecina Tevis lietotā valoda: leksika, ortogrāfija un interpunkcija

Vai maz pasaulē eksistē tāds šauruma mērs kā Tava pierīte? Viss iepriekšminētais tikai liecina par latv. val. zināšanām un neko vairāk. Ineligenti un gudri cilvēki uzņem informāciju citās valodās ne latviešu un ja ikdienā neatrodas latviskā vidē tad valoda var būt visāda, bet prāta spējas nudien tas neapliecina.
05.08.2013 00:02 |

Reitings 893
Morgan, pirms "dižo" un "atklāsmes pilno" jautājumu uzdošanas iesaku Tev vispirms apgūt interpunkcijas lietošanu.
Varbūt vienosimies tā - Tu kādā brīvā brīdi uzkonstruē kaut vai otrā veida mūžīgo dzinēju, nodemonstrē tā darbību un patentē. Kad Tev tas izdosies, sākšu ticēt "Iluminati" sazvērestībai.

krista, pasaki, lūdzu, vēl kaut ko par "īstās un lielās" peļņas nokļūšanu "lielo uzņēmumu īpašnieku" rokās - tik tiešām gribas vēl pasmieties.
05.08.2013 00:03 |

Reitings 9169
krista, pasaki, lūdzu, vēl kaut ko par "īstās un lielās" peļņas nokļūšanu "lielo uzņēmumu īpašnieku" rokās - tik tiešām gribas vēl pasmieties.

Negribaas ekonomikas kursu te drukaat, bet ja neesi sapratis to 30 gados, diez vai sapratiisi. Nociteeshu tikai beedigi slaveno Berlusconi, kuru iegaaza beigaas pasha alkatiiba:" Es jums varu dot finansiaalo atskaiti par ikvienu savu nopelniito miljonu, atskaitot pirmo...."..
05.08.2013 00:09 |

Reitings 3031
KS
Jebkura cilvēka viedokli pamato esošā zināšanu bāze. Tev tā ir viena, kristai otra, man trešā.

Iztulko vai vēl labāk uzraksti labu grāmatu par mūsdienās svarīgu aktualitāti, es to noteikti izlasīšu un mana interpunkcija tiks pestīta.
05.08.2013 00:11 |

Reitings 893
krista, cīnoties ar smiekliem, atbildēšu Tev, ka strādāju tikai un vienīgi savā labā.

Morgan, diemžēl neesmu filologs, tādēļ Tev tik nepieciešamo latviešu valodas mācību grāmatu sarakstīt nepratīšu, bet tādas ir atrodamas bibliotēkās.
05.08.2013 00:14 |

Reitings 9169
krista, cīnoties ar smiekliem, atbildēšu Tev, ka strādāju tikai un vienīgi savā labā.

Pashnodarbinaatais vai mazs sia ar 3 cilveekiem?
05.08.2013 00:16 |

Reitings 3031
KS
PaC nespēj ne uzrakstīt ne iztulkot grāmatu, bet man rekomendē patentēt mūžīgo dzinēju, lai Tu respektetu manu viedokli. Tu neesi biš lieKuilis- no citiem prasīt bet pats pretī likt neko nevari? :D
05.08.2013 00:20 |

Reitings 9169
Morgan tur nav ko briiniities, jo iet runa par cilveeku kuram vajag, lai dators labo vinja gramatiskaas kljuudas.
05.08.2013 00:22 |

Reitings 3031

Pashnodarbinaatais vai mazs sia ar 3 cilveekiem?

Viņam noteikti pieder Latvijas centrālā banka. :D
05.08.2013 00:22 |

Reitings 9169
Viņam noteikti pieder Latvijas centrālā banka.

Es gan teiktu, ka ja ir kaads sakars ar bankaam, tad tikai kaa bankas "Baltija" akcionaaram.
05.08.2013 00:23 |

Reitings 3031
Morgan tur nav ko briiniities, jo iet runa par cilveeku kuram vajag, lai dators labo vinja gramatiskaas kljuudas.

Un es cīnos ar iPhone uzskatiem kādas garuma un mīkstinājuma zīmes likt. Nav taču pasaulē taisnības!
05.08.2013 00:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)