piezvanīju un painterējos. teica,ka visdrīzāk ir vaina nepareizā materiāla izvēle kurpēm. painteresējos par neatkarīgo par neatkarīgās ekspertīzes veikšanu..ja būs veikala vaina-par ekspertīzi jāmaksā veikalam, bet ja pircēja - pircējam būs jāšķiras no 27-30ls.
veikalā man atteica apmaiņu pret citiem apaviem, naudas atgriešanu. pateica,ka var citu sīku defektiņu salabot,kurš mani neuztrauc:D it kā jau no vienas puses ir maza pretīmnākšana ,jo piedāvā defektiņu salabot,taču no otras... protams,ka teica ,ka tā mana vaina ,jo nemāku apavus nēsāt ,jāsmērē aizsargkrēms..es jau viņu veikalā krēmu biju nopirkusi,ko arī pateicu..normāliem apaviem nekas neparādītos pēc pāris stundu nēsāšanas,ja arī neko nesmērētu.
nākamajā nedēļā aiziešu uz patērētāju tiesību centru.
biju pie kurpnieka un teica,ka būs jākrāso visa kurpe un viņš neiesaka šo visu ņemšanos (veikt krāsošanu) dēļ šīm kurpēm.
tā jau ļoti patīk kurpes..,taču apzinos,ka pēc pāris nedēļām būs pavisam metamas ārā,ja jau tagad nāk krāsa nost un būs naivs tādas nēsāt.
ieliku bildi..ne manu apavu, taču ar līdzīgu problēmu. tuvākajiem apaviem ir,ta kā sarkana švīka, nobrāzums..gribēju uzzināt Jūsu viedokli vai netaisu brēku par neko, niekiem? pieņemsim,ka šī sarkanā svītra ir kurpju apakšējā krāsa..