Mums šī ir specifiska tēma, jo es esmu jaunā uzņēmēja, viņš darba ņēmējs, turklāt reizēm "piehaltūrē" arī pie manis uz gabaldarbiem. Man viņa maka saturs neinteresē un viņam manējais arī nē tādā ziņā, ka varētu norādīt uz otra tēriņiem. Lielākos maksājumus-mašīna, dzīvoklis maksājam uz pusēm, jo abi joprojām esam studenti un man ļoti patīk neatkarība. Protams, viņš ļoti bieži izmaksā restorānu, kafe, kino, samaksā lielāku daļu par ceļojumu, jo vēlas mani iepriecināt un es saprotu šīs vīrišķīgās vēlmes:) Reizēm pasmejas, ka nesaprot, cik kravas furgoni būtu jāizīrē, lai pārvestu manus apģērba krājumus un vai man tiešām atkal vajadzīga jauna kleita:D Kopumā par šo tēmu vairs nestrīdamies (agrāk bija pāris konflikti) un esam iemācījušies draudzīgi visu izrunāt. Viņš ir ļoti apzinīgs cilvēks un neslēpj no manis ienākumus, kā arī neesmu redzējusi, ka viņš nelietderīgi rīkotos ar naudu. Zinu tikai to, ka viņš vēlas pēc iespējas ātrāk pelnīt vairāk par mani, jo ir teicis, ka viņam ļoti nepatīk, ka pelnu vairāk par topošo vīru, bet šī nepatika ir normāla un es ticu, ka viņš drīz sasniegs ļoti daudz.