Skumji, ka Tevi saista tēviņi, jo es sievietes, pirmkārt, vērtēju kā personības. Ne jau sekundārās dzimumpazīmes padara indivīdu par vīrieti vai sievieti.
es nesaprotu kas tai meitenei varēja tai privātskolotājā patikt. nu kas???! ja protams tas stāsts bija īsts.
Turpini sevi mierinaat ar domu, ka paareejie ir taadi pashi kaa tu? Mazaak vajag lasiit homoseksuaalu pseidozinaatnieku safabriceetos peetiijumus un pacenties pienjemt realitaati.
Skumji driizaak ir tas, ka tev organisms ir "nojucis" un ir atnjemta dabiigaa dziivas radiibas speeja izveeleeties labaako partneri saviem peectachiem.
Klusais smaid, nākamreiz, kad likvidēsi savu intīmo apmatojumu, palūdz, lai tev arī p*mpi ar vaska strēmeli norauj. Izskatās, ka tev tā manta tāpat nav vajadzīga!
Lai arī sevi pozicionēju kā heteroseksuāli orientētu, tomēr nesaprotu, kādēļ Tev tāds naids pret gejiem. Vai viņi Tev ko nodarījuši?
uzskatu, ka sieviešu izvēles ziņā mana gaume ir pat ļoti laba.
ja protams tas stāsts bija īsts.You serious? :D :D
lai tev arī p*mpi ar vaska strēmeli norauj. Izskatās, ka tev tā manta tāpat nav vajadzīga!Izcili!

Manuprāt, mēs visi esam vairāk vai mazāk biseksuāli - izteiktu homoseksuāļu un heteroseksuālu ir maz.
Klusais smaids, man šķiet, ka nevis Tu esi sievišķīgs, bet Tu dziļi sirdī vienkārši GRIBI būt sieviete.