celulīts ir visi tie draņķi, kas ir sūdainā pārtikā - konservanti un citi sūdi, kas pārvēršas par toksīniem un nogulsnējas zem ādas.
Ja ta tiesam butu, tad cilveki ar celulitu arstetos slimnicu toksikologijas nodalas. Celulits nav mediciniska problema, ja kads velas apgalvot pretejo, tad ludzu lai paskaidro kadas veselibas problemas celulits sagada un kas draud celulita nearstesanas gadijuma.
Autorei iesaku pameklet celulita zinatnisko skaidrojumu, savukurat skaistuma industrijas brainwasha upuriem iesaku vienreiz kartigi paest, lai nervu sistema stabilaka. Celulits nudien nav tas no ka jus mirsiet.
Uzskatu, ka tik agrā vecumā tas tiešām liecina, ka visa peoblēma ir pārtikā.
Un vēl tādi ieteikumi, meitenei taču ir 14 gadu!!!!!
Celulits nav mediciniska problema, ja kads velas apgalvot pretejo, tad ludzu lai paskaidro kadas veselibas problemas celulits sagada un kas draud celulita nearstesanas gadijuma.
Tātad, kādas veselības problēmas var sagādāt neārstēts celulīts:
- vēnu varikoze un tromboze (dēļ pasliktinātas asinsrites un limfātiskās plūsmas jeb limfas nosprostojumiem)
Kas seko pēc tam? Mūžīgās kāju tūskas, "zirnekļveida vēnas", izspiedušās vēnas, vēnu operācijas, kāju sāpes...
Boze moij, tu mani nes cauri vai tiesam eksiste tada tumsoniba?
Agrāk arī nezināju, kamēr pašas acīm neredzēju. Protams, krietni mazākam % skaitam, nekā sievietēm, bet tomēr ir.
Kādai labāka vielmaiņa, kādai sliktaka un vēl virkne citu iemeslu
Fakts ir un paliek fakts, ka agrāk tā nebija
man ir slikti ar angļu valodu, bet nu viens ir tas, ka es agrāk strādāju ar sievietēm, kurām ir celulīts, kā arī daaudzi darbi skolā rakstīti par celulītu un tā ārstēšanu, un, karoče, nemāci gudrākus. es to visu zinu.