pooga, ak, cik ļoti es saprotu Tavu māsicu. Man bija smags kritiens ar riteni 13 gados, rezultātā abi priekšzobi ārā un lielākā daļa apakšzobi aplausti. Bet mani vecāki noreaģēja ļoti ātri, zobus fiksi atveda uz slimnīcu (atrastus grāvī) un pēc zobārstes norādījumiem ielika tos man mutē, manā vidē - siekalās. Un tikmēr atbrauca zobārste un iestādīja man manus zobus atpakaļ. Nostaigāju vairākus gadus vēl ar saviem zobiem, bet tad sāka uzsūkties saknes un man viņi būtu ikrituši paši kkad, tapēc zobārste izrāva....stāsts ir garšs, bet tagad ar stomatoloģijas centra palīdzību un zinošajiem zobārstiem, man ir skaisti taisni zobi, un visi MANI!!! Man kā pirmie priekšzobi ir otrie zobi, tie,kas blakus priekšzobiem, katrs zobs ar brekešu palīdzību ir par vienu vietu uz priekšu. Man zobi ir diez gan palieli, tapēc arī izskatās smuki un nezinātājs nekad nepateiktu,ka tā.
Un puišu uzmanība nekad nav trūkusi, ne tad, kad bija breketes, ne tagad,kad viss ir ok. Galvenais nekompleksot par to, ko nevajag.
Lai veicas Tavai māsīcai un izdodas rast labāko risinājumu, kas nav tikai protēzes...