teikt vai neee

Reitings 63
Reģ: 31.07.2013
Sveiks...
Rakstu interneta publiski pirmo reizi,bet esmu nonakusi tada situacija ka nezinu ko vairs darit.Vai te var lugt padomu... Stasts man ir garsh tapec nezinu ar sakt,varbut apkoposhu pashu svarigako . Esmu mamma 3 berniem ,ar bernu tevu pashkiros un satiku citu virieti un iemiilejos vinjsh pienjema mani tadu kada esmu un manus bernus iemileeja,bet kadu laiku atpakalj atklaju tadu informaciju ka vinjam ir gimene,bet vinjsh dzivo ar mani.Esmu savakusi daudz datus par vinjiem ka varetu visu vinjam pateikt,bet gribetu zinat kapec vinjsh to dara,uzdavinaja man saderinashanos gredzenu.Vinja otra gimene dzivo Vacija jo vijsh pats ir no turienes,bet tagad dzivo ar mani sheit...ko darit pateik ka visu zinu un prasit paskaidrojumus,bet apzinos ka ta varetu but musu pedeja saruna,vai atstat visu ka ir samierinaties ar to....
31.07.2013 14:19 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Varbūt ar to ģimeni Vācijā ir tikai formālas attiecības?
Jebkurā gadījumā, labāk visu ir noskaidrot tagad, nevis kāzu dienā vai, ja viņš ir precējies, tu vari nekad tādu nesagaidīt. Var jau būt visādi, 'viņš arī var tev turpināt melot un izdomāt visu ko, bet esi saprātīga. cik ilgi sevi šādi mocīsi? Galu galā, jo ilgāk to vilksi garumā un viņš dzīvo dubultu dzīvi, visvairāk no tā cietīs tavi bērni, kuri jau šo vīrieti sauc par tēti.
Nereti vīrieši arī baidās. cik daudz sievietes šādi nav darījušas un beigās pašas nesaprot, ko iesākt? variantu ir tik daudz...
01.08.2013 09:55 |

Reitings 279
Reģ: 20.06.2013
Paldies visiem.

Ar pliku paldies cauri netiksi!!! :D
Pastāsti - kā gāja? Ko nolēmi darīt? Mums taču interesē arī ....
01.08.2013 17:29 |

Reitings 63
Noteikti pastastiishu :)

Tagad pagaidam nav radusies tada iespeeja,vinjsh aiziet zu darbu kad veel gulju un paarbrauc majaas arii veelu paarguris.Sagaidishu kad bus brivdiena tad noteikti runaashu.
Bet ja godiigi jasaka ir ljoti bail,esmu taa viiriesha delj izmainijusi visu savu dziivi ...
02.08.2013 11:33 |

Reitings 8272
julija - tad tieši tagad ir vērts padomāt, vai ir vērts pazaudēt sevi, savu dzīvi tikai dēļ otra cilvēka? un pakļauties viņa dzīvesstilam?sāc domāt par to, kā vēlies dzīvot pati, nevis pilnībā nodoties otra vēlmēm.
02.08.2013 11:39 |

Reitings 63
Pilniiba pikriitu taviem vaardiem Sany,bet es jutu ka taa saruna ne lidz kam labam var nenovest,un ja sanak taa ka vinjsh izlemj aiziet es vienkarshi sabrukshu.

Tad kad noleemam dzivot kopaa,atradu jaunu dzives vietu,irejam maaju aiz riigas robezham,berni nomainija skolu un bernudarzu-es nomainiju visu savu apkartejo vidi likas ka uzsaaku jaunu dzivi...bet tagad viss bruuk
Es pirms tam biju izcitusi lielu murgu dzivojot kopaa ar bernu teevu,cereju ka tagad viss nokartosies un atkal nejiet... :(
02.08.2013 13:15 |

Reitings 279
Reģ: 20.06.2013
Mjā - Tu pati esi pārāk satraukusies un visu ņem pie sirds - protams, saprotams, kāpēc.... varbūt mēģini tā starp citu pajautāt viņam par agrākām attiecībām, par bērniem....īpaši neizrādot, ka tas Tevi tik ļoti satrauc... respektīvi, ka Tevi varētu satraukt tas, ka viņam ir taču arī savi bērni un agrāk bijušas vairākas sievietas - tas taču ir normāli - esat taču pieauguši - mēģini izvilināt no viņa info - varbūt, ka viņš Tev visu atklāti pastāsta, ja reiz davināja gredzenu - tātad nopietni, tātad uzticība un atklātība arī būtu loģisks solis....
03.08.2013 15:14 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
Gaidam ziņas kā Tev izgāja!
03.08.2013 21:41 |

Reitings 63
Sveikas....

Apsoliju pastastit ka izvertisies mana situacija.

Nu es esmu drusku savakusies un apkopojusi Domas.
Bija sanacis ta ka mums piekdienas vakaraa bij strids,ko izraisija mans virietis,saka meklet iemeslus pie ka piekasities un tad bija vards pa vardam un sakam strideties. Varbut tas nebuja istais moments kad ko teikt,bet man izspruka... un neko tadu jau es nepateicu,tikai tad kad vinjsh izteicas ka brauks uz Vaciju, jautaju vai pie savas otras gimenes dosies...par ko bija dikti parsteigts un teica ja jau es ta domaju tad mums nevajadzetu palikt kopa...es nokluseju un sapratu ka neko citu teikt nav jega jo nav istaa situacija.

Tad vinjs palika gulet mashinaa,bet maniju ka bija raudajis...divas dienas nerunajam ,gaidiju ar ko uzsaks sarunu un sagaidiju piedavajumu kad vinjs novembri beigs stradat LV, doties lidzi uz Vaciju dzivot,neko neatbildeju jo nezinu vai varu tam ticet....
09.08.2013 13:27 |

Reitings 8272
ieteiktu tev tagad viņam pateikt, ka zini par viņa otru ģimeni. nebrūc uzreiz virsū ar pārmetumiem, bet ļauj viņam runāt.
diez vai, ka tu gribēsi doties uz Vāciju, zinot, ka tur ir viņa otra ģimeni. tu domāsi, ka viņš katru mīļu brīdi pavada tur. iespējams, nav viss tik melns kā tu mālē. noskaidro patiesību un varbūt visas tavas domas par attiecību izbeigšanu vnk izgaisīs un vēlāk varēsi par to pasmieties,.

bet, ja tu tagad izbeigsi attiecības nepasakot visu, tu vēlāk to vari rūgti nožēlot. dzīvē visādi gadās. tu nezini stāstam otru pusi, kas tev var būt liels pārsteigums.
es darītu varbūt tā, ka pateiktu, ka apsvērsi iespēju braukt līdzi tad, ja viņš pastāstīs par otru ģimeni Vācijā.
09.08.2013 14:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits