Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Akordalga

Reitings 772
Reģ: 04.07.2013
Ko īsti nozīmē akordalga? Tas ir, kad maksā par paveikto darba daudzumu?Un vai ar šāda tipa atalgojumu ir iespējams normāli nopelnīt?Es skatos darba sludinājumu, tur ieraksts, ka alga no 600-1500 bruto, bet darba algas veids- akordalga. Vai tik nav kārtējais uzņēmums, kas savervē darbiniekus un to plānu, kur iespējams nopelnīt šādu summu ir kārtējais burbulis.

Mūsu uzņēmums šomēnes arī darbiniekiem uzlika plānu, pats boss iesmēja, ka to nemaz nevar izpildīt, jo reāli nemaz nav lieka finansējuma priekš prēmijām .. tik stulbi, ka it kā saka, tu saņemsi, ja labi strādāsi, bet heh to nemaz nevar izdarīt.
30.07.2013 15:39 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Akorda algu aprēķina, atbilstoši paveiktā darba daudzumam.
Vispār, "iemetot aci" dažās diskusijās, man pārsteidz dažu darba devēju ieviestās sistēmas. Piemēram, arī diskusija par algām no 1-20.datumam. Kas tas par stulbumu? Kā darbinieks var plānot kredītu maksas datumus, sadzīvi, ja alga ir tik neprecīzi definēta? Es, piemēram, saviem darbiniekiem izmaksāju algu katra mēneša 10.datumā un viņi arī vienmēr to saņem, izņēmums, ka citrreiz izmaksāju jau 8.-9.datumā. Līdzīgi arī šīs interesantās algu sistēmas, pfu, līdz galam man šādas sistēmas nav skaidras:)
30.07.2013 15:45 |

Reitings 772
Reģ: 04.07.2013
Piekrītu par to izmaksāšanu no 1-20 datumam. Ok, ja tā alga vēl ir liela, bet ja kārtējā knapās iztikas alga, tad vispār. Es noteikti šādā darbā nestrādātu.
30.07.2013 15:53 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits