Sveikas, dāmas! Man pēdējā laikā problēmas ar tiem pulveriem :) It īpaši ar balto veļu. Visi vīra krekli palikuši tādi pelēcīgi, arī ja kaut kur pagadās traips, tas netiek izmagāts pat vairākās mazgāšanas reizēs :( Par dezodoranta traipiem uz vīra krekliem vispār nerunāju. Kurš ir labs pulveris (vai šķidrais mazgāšanas līdzeklis), lai balts paliktu patiešām balts? Paldies :) Par cietu ūdeni šoreiz negribu drirdēt, jo man mājās ūdens nav ciets :)
Visas drēbes, jau pāris gadus, mazgāju ar Perwoll, esmu apmierināta, mazgā labi, bet citreiz, papildus baltajām drēbēm, pieleju parasto balinātaju "Ace", "Gulbi" vai "Lilliju".
Lietoju želejas - baltajai veļai Dixon un mazgāju 60 , atsevišķus apģērbus 90 grādos. Parasti nav nekad netīri. Ja ir kāds apģērbs ar traipiem, kas liekas var neizmazgāties, pirms mazgāšanas konkrēto apģērbu traipu iesmērēju ar mazliet želejas un tad lieku mazgāties kā parasti.
Iesakiet kādu līdzekli, kas no džinsu auduma var izņemt iestāvējušos asins traipus? Esmu dzirdējusi par pulveri OMO, kaut kādu līdzekli Ferment? Vai kaut kas ir iegādājamas Drogās?