bija reiz fatāla idille

Reitings 12
Reģ: 18.06.2013
hei, bija mazā tēmiņa "kā būt" pirms mēneša ar kapeikām (http://cosmo.lv/forums/topic/142794-ka-but/?sort=ASC&pnr=2)

tad nu rūgta mācība ir dabūta, protams, vajadzēja jūs klausīt, bet.. nu grūti ar prātu, ja sirds.

rezultāts pēc 36 dienām - sēžu un birdinu krokodila asaras. vakar nonācām virtuvē pie secinājuma, ka viss ir aizgājis "too deep" no abu puses, ka tā vairāk nevar, jo abiem ļoti grūti tā eksistēt, bet pāriet uz normālām attiecībām ir praktiski neiespējami. vissāpīgākais, ka mīļums un rūpes un kafijas un siera kūkas gultā, apskaušana miegā un neapzināta pēdiņu savīšana pa naktīm nebija tēlotas. sany skaisti pateica - neesam jau divi akmeņi lauka vidū.

pirmo reizi biju tāda veida attiecībās un tiešām nezināju, ka tas var beigties tik sāpīgi

un šodien uzzināju, ka... neskatoties uz visu ok izsargāšanos esmu pamanījusies sagrūsnēt. kāpēc?! kā?! man agrāk ārsti teica, ka nav liela iespēja palikt stāvoklī un te ar visām hormonālajām manā puncī ir dvīnīši.

es nevaru audzināt bērnus, atbalsta no vecākiem nav un šobrīd studēju arhitektūru un svešvalodas, kas ir sirdslieta un ļoti vēlos to darīt visu dzīvi, es gribu tādu nākotni, lai varētu nodrošināt vecākus un sevi.. apmaiņas projekti un studijas ārzemēs ir neiztrūkstoša sastāvdaļa.. bet es arī nespēju izgriezt divas dzīvības no sevis

kā man tagad viņam pateikt? kā man pašai būt? zinu, ka viņš atbalstītu jebkurā gadījumā, lai vai ko izvēlētos - gan finansiāli, gan emocionāli, bet tas viss tik ļoti sāp un nostāda tādas dilemmas priekšā, ka, godavārds, gribas iet slīcināties daugavā (stulbs izmisuma un sevis žēlošanas uzliesmojums, līdz galam nopietni tas nav..)

nezinu, ko gaidu. tā kā par šīm attiecībām pat labākajām draudzenēm neesmu stāstījusi, visa situācija kopš paša sākuma ir ļoti, ļoti tricky, man vajag pastāstīt kādam, gribu dzirdēt atbalstu, nosodījumu, "vajadzēja domāt ar galvu" vai pieredzi - jeb ko.

bļeģ, sirsniņa plīst visos veidos
29.07.2013 19:09 |

Reitings 309
Reģ: 17.06.2013
Izlasiju Tavu ieprieksejo diskusiju. Manuprat, viss ir loti skaisti!:) Tu nevelejies neko nopietnu, bet liktenis pielika savu pirkstu, ka rezultata Tev punci ir divi mazi brinumi.:) Par studijam neuztraucies, to var vienmer paspet! Un lai ari draugi un radi bus izbriniti par jusu atiecibam, vini noteikti par jums priecasies, jo labak tacu vini Tevi redz ar kiadu, kuru pazist, un kam var uzticeties, nevis kkadu no gaisa nokritusu tirlinu. Pasaki draugam pec iespejas atrak, nemoki sevi.
Lai ari esi satraukta un apjukusi, tici man, viss bus labi!:)

Un dvini - tas ir super. Tas ir ka laimet loterija, jo katram negadas. Ists lepnums.
29.07.2013 21:23 |

Reitings 3379
Reģ: 29.01.2009
Apsveicu ar mazuļiem!
Es īsti nesaprotu, kāpēc jūs ar draugu negribat būt kopā, ja pirms tam esat bijuši labi draugi? Pazīstat viens otru labi, patīkat viens otram, jums ir mīļums un rūpes. Kāpēc negribat veidot attiecības?
29.07.2013 21:25 |

Reitings 3966
Ja stāsts ir patiess Tad sākumā pasaki savam puisim par dvīnīšiem un tad domā par abortu. apsveicu.
29.07.2013 21:29 |

Reitings 3966
Cik te vairs ir reālu cilvēku, kas spēj komunicēt nefantazējot murgus?
Es bet es vairs nerakstu, jo jūs mani aprēcāt. :D
29.07.2013 21:30 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Laikam te mani nomeetaas ar akmenjiem, bet ko tad, ja viirietis negribees beernus vai paardomaas peec laicinja? Tas pat nav viens mazulis, tie ir veseli 2, kas noziimee dubultas izmaksas un dubultas gruutiibas. Sievietei bez vecaaku un viiriesha atbalsta, turklaat studentei, buus ljoti smagi ar 2 ziidainjiem. Paaraak biezji maates peec tam neapzinaati atriebjaas par sagrautajiem sapnjiem saviem neplaanotajiem beerniem un nepilna gjimene ir un paliks nepilna gjimene. Ja autore nav ljoti religiska vai nesliigst paardomaas par to, kas ir dveesele un kad taa iemiesojaas, aborts nav slikts variants.
29.07.2013 21:37 |

Reitings 309
Reģ: 17.06.2013
No sakuma paruna ar draugu. Un jo atrak jo labak, savadak vel netices, ka no vina.
29.07.2013 21:43 |

Reitings 188
Krista, - domāju, tas atkarīgs no daudz faktoriem. No sievietes kā tādas. No viņas vecuma, finansiāliem apstākļiem, attiecībām ar vecākiem un to, vai viņi vajadzības gadījumā varētu atbalstīt... Un, galu galā no tā, vai viņa ir spējīga attiecīgajā dzīves brīdī būt gatava lielām pārmaiņām tapēc, ka grib bērnus.
29.07.2013 21:49 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Nav ticamiibaa iisti.
29.07.2013 21:55 |

Reitings 3966
man kautkaa neticams shis staasts liekas
.intereses pēc palasīju vecās diskusijas ko viņa pirms tam atbildeja citās diskusijās
http://cosmo.lv/forums/topic/145167-vienas-nakts-meitene/?sort=ASC&pnr=3 nē. jā. AU!!!!
sory kas tā pa atbildi. :D vēlviens klusais smaids atdarinājums. Cerams ka ne.
29.07.2013 22:04 |

Reitings 463
Reģ: 25.10.2012
Netaisi gan abortu! Dvīnīši taču ir kaut kas ļoti īpašs. Zinu, ka situācija smaga, viss šķiet bezcerīgi, bet tu nēesi ne pirmā ne pēdējā kas tā jūtās. Gan viss nokārtosies, lai cik banāli neziklausītos. Tikai vēlāk patinot notikumus atpakaļ sapratīsi kāpēc tas notika tā un ne citādi.
Saņemies, dzīve turpinās, būsi stipra, pārdzīvosi visu un kļūsi atkal laimīga.
Veiksmi!
29.07.2013 22:38 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
katrina, pirmkart, apsveicu ar berniniem! ta ir liela laime, lai ari tev sakuma ta neliekas, bet dzive viss nokartosies, tikai tver to vieglak.
paststi to savam virietim. kas zin. varbut sads paversiens liks vinam un tev mainities uz labo pusi, attiecibas klus dzilakas(var jau but tiesi preteji). ja reiz guleji ar vinu, tad saubos, ka viss bija tik slikti, ja tik tiesam tas sekss bija.
29.07.2013 22:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits