Mūsu dīvainības

Reitings 74
Reģ: 23.07.2013
Domāju, ka vismaz dažas no mums ir aizdomājušās par to , kas mūsos ir dīvains, ka kaut ko vai nu daram savādāk nekā pārējie, vai patīk kaut kas citiem šķietami dīvains. Kādas ir jūsu TOP dīvainākās dīvainības, ieradumi? :)
29.07.2013 15:57 |

Reitings 74
Reģ: 23.07.2013
Protams, iepriekš pārliecinos vai kāds neatrodas man apkārt :D
29.07.2013 19:43 |

Reitings 492
Reģ: 05.07.2013
par to krūšturu aiztaisīšanu, man jau likās, ka tas pareizais veids ir, ka tu viņu jau uzreiz uzliec sev virsū, iever rokas lencītēs un tad tikai aiz muguras aizkabini āķīšus, bet nu man nepatīk tā ķimerēties, jo reti kad sanāk abus āķīšus ievērt uz vienu līmeni :D aih, es labāk tā sev priekšā aiztaisu, apgriežu otrādi un ai dā. brīžiem iedomājos, nu tak filmās pēc seksa parasti sievietes tā smuki viņu pašas aiztaisa sev aiz muguras, a es tur mocītos viņu griežot otrādi un tādā garā :D
29.07.2013 19:46 |

Reitings 296
Reģ: 29.01.2009
tagad taa uzreiz nevar atcereties bet toch ir daudz!
- man loti garso eediens pavisam karsts, meeedzu pat maltiites viduu iet pie mikrenes un sildiiit veel, jo kamer eedu, paspeej atdziest :D
- izejot no majas, kaadas 5x parbaudu vai sominjaa ir viss vajadziigais. nezinu kapeec taa, nav ikaa pieredze ka baigi buutu kko pazaudeejusi..hmm.
-vnm eedot kko, pedejo atstaasu to garsiigaako.
un veel noteikti viss kkas.
29.07.2013 19:50 |

Reitings 317
Reģ: 19.02.2011
Man draugam tādas pasās paranojas kā jusm visām - par duvīm, logiem, atslēgām un vel sazin ko.
Šķiet vienīgā mana dīvainība ir tā, ka naktīs klabinu zobus.
Esmu tik ļoti normāla, vismaz man tā šķiet. :D
29.07.2013 19:55 |

Reitings 296
Tas ir tik smiekligi kaa dazhas velk kruuusturi, nopietni priekshaa aiztaisa un tad apgriezh uz otru pusi? nekad nekad neko taadu neesu darijui, buuus jaapamegina :D
29.07.2013 19:58 |

Reitings 139
Reģ: 27.08.2012
Grūti tā uzreiz atcerēties.
*Arī nemīlu peldēties viena, baseinā jā, bet ne ezerā, jūrā vai upē, paranoja par to, ka, ja nu, kaut kas nepatīkams uzpled, kaut kāds līķītis;
*nevaru iziet no mājām nepaskatījusies spogulī, neskatoties uz to, ka jau tā ilgu laiku pavadīju pie spoguļa taisoties. Piemēram, izejot no mājas, atceros, ka kaut ko esmu aizmirsusi, ienāku paņemu vajadzīgo lietu un pirms iziešanas atkal ātri apskatu sevi spogulī :D
*arī kaitina atvērtas skapja durvis
*patīk uzsist savam draugam pa dupsi, pārāk bieži to daru:D
*ja brīdī, kad es daru kaut ko svarīgu, man nolūzt nags un to vajag novīlēt, tad visas lietas tiek atmestas un es vīlēju nagu, kamēr nav labi un tikai tad, ķeros klāt lietām, kuras biju iesākusi darīt;
*gandrīz vienmēr izlaizu šķīvi pēc ēšanas:D
* apģērbot īsus šortus vai īsu kleitiņu, ejot vienai pa ielām( ja kopā ar kādu, tad pofig) liekas, ka pilnībā visi domā, ka esmu vieglas uzvedības meitene, it sevišķi, ja vēl uz papēžiem :D
29.07.2013 20:01 |

10 gadi
Reitings 3244
Reģ: 18.12.2012
Par tiem krūšturiem man tas pats, ka nevaru parasti trāpīt kā vajag, tāpēc labāk aiztaisu priekšā un tad apgriežu. A varbūt jāsāk mācīties :D
29.07.2013 20:03 |

Reitings 10816
brunjurupucis,
man tas liekas vienigais pareizais veids kaa uzvilkt krushturi :D
29.07.2013 20:05 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Mēs te varēsim iedalīties pēc tā, kā kura taisa krūšturus:D
29.07.2013 20:09 |

Reitings 3966
agrāk, pēc vakariņām, kad palika mērce uz šķīvja,kaķim devu laizīt šķīvi, mani salamāja , tagad tikai no pirksta dodu. :D
29.07.2013 20:10 |

Reitings 893
Reģ: 13.06.2013
Kas manī ir dīvains - nespēju paciest netīrību, putekļus. Uzkopju grīdas vismaz reizi dienā, mazgāju rokas pēc jebkura kontakta ar ārpus savām mājām esošu vai bijušu priekšmetu.
Mani šausmas spēj iedvest cilvēks ar neiztīrītiem vai neveseliem zobiem. Pēc katras ēdienreizes savu zobu spraugas iztīru ar zobu diegu.
Ja sievietei ir pielīmētie nagi, tādi spici, tad es nepatikā noskurinos, taču riebumu rada nekopti, netīri nagi abiem dzimumiem.
Nespēju iedzert pienu - bērnības trauma vēl no skolas laikiem.
Daudz laika pavadu pie spoguļa, kopjot savu ķermeni. Patīk aromātiskās vannas. Aizraujos ar skaistumkopšanu, protams, veselā saprāta robežās.
Noteikti ir vēl citas dīvainības manī, bet nespēju pats tās pamanīt.

Reitings 623
Reģ: 26.01.2013
Mērcēju baltmaizi jogurtā un tad ēdu.

un grikjus ar pienu

Arī guļu zeķēs, uz šķīvja atstāju pēdējo pašu garšīgāko.

Nevaru aizmigt, ja skapja durvis ir vaļā.

Aizslēdzu durvis un zinu, ka viņas ir ciet, bet tāpat eju pārbaudīt vai ir ciet. (ejot gulēt.)

Desmitreiz pārbaudu vai maks un telefons ir somā, pat tad, ja tikko esmu tur ielikusi, varu vērt somu vaļā un skatīties atkal.

*Man vienmēr vajag paraustīt durvju kliņķi pēc durvju aizslēgšanas - vai ir ciet .

Reitings 623
Reģ: 26.01.2013
vienmēr pirms pašas gulētiešanas aizeju pačurāt. Ja arī tikko biju, bet vēl 10 min paskatījos TV, vienalga aizeju vēlreiz
+
29.07.2013 20:11 |

Reitings 1701
Reģ: 16.07.2013
Daudzas dīvainības ir bieži izplatītas, tikai par to krūšturi nobrīnījos. Ātri pārskatot man piemit šis (pēdējie divi gan pēc noskaņojuma):
*Ārdurvis varu iet pārbaudīt visu laiku- vai ir ciet vai nav.

*Man ir nenormāls kauns runāt svešvalodā ar citiem. Saprotu es, piemēram, angļu valodu ļoti labi, bet ja man pašai kkas jāsaka, tad izliekos, ka nesaprotu

vienmēr pirms pašas gulētiešanas aizeju pačurāt. Ja arī tikko biju, bet vēl 10 min paskatījos TV, vienalga aizeju vēlreiz

Matus un ķermeni mazgāju atsevišķi. Sākumā, pieliecot galvu virs duškabīnes, izmazgāju matus, apsusinu, saņemu čupčikā un tad pati eju dušā. Nekad matus nemazgāju dušošanās laikā.

neceļu telefonu nezināmiem nr

Citas dīvainības (cik nu dīvainības, nezinu.. ):
-riebjas fotografēties, bildes uzņemtas ar taimeri šķiet labākas kā tad, ja kāds cilvēks bildē
-ļoti bieži salst (ja LV kāds mirst no karstuma, manuprāt, tas ir tikai siltums. vasarās, kad citi guļ ar vienu plāno segu vai pārklāju, tad es ar vairākām vai vismaz vienu kārtīgo, biezo)
-nepatīk sajust savus vai citu cilvēku sirdspukstus, pulsu
-svarīgi, lai drēbes ir izgludinātas
-lieku daudzus modinātājus pēc kārtas, lai 100% nenogulētu (un tāpat gadās)
-vienmēr tiklīdz atbildu uz vēstulēm, sms, izdzēšu tās, bieži dzēšu interneta vēsturi (tāpat vien, datoru praktiski lietoju viena pati un neko slepenu neveicu)
-man ir akcents manā dzimtajā valodā no valodas, kuru biežāk lietoju ikdienā
-gadās, ka sajaucas divas valodas kopā
-esmu ļoti kritiska pret savu izskatu un bildēm, vienmēr nopētu, lai viss būtu, manuprāt, kārtībā
-ēšanas paradumi īpatnēji (visbiežāk atsakos no piena produktiem, gaļas un zivīm, bet citās reizēs ēdu bez iebildumiem. esmu atvērta dažādiem pavārmākslas brīnumiem, kas citiem šķistu nebaudāmi)
-biežāk sanāk staigāt svārkos un kleitās, jo ir ļoti grūti atrast bikses, kas derētu uz gurniem un nebūtu pa lielu citās vietās
-nepatīk runāt pa telefonu ar nepazīstamiem cilvēkiem
-esmu labroce, taču principā iemācījos (tāpat vien) darīt svarīgākās lietas (rakstīt, ēst u.tml.) arī ar kreiso.
-man patīk aizmigt ar trokšņiem (tv, mūzika)

Tas pagaidām viss, bet noteikti ir vēl daudz.
29.07.2013 20:30 |

Reitings 1714
Reģ: 15.08.2012
Krūštura aiztaisīšana priekšā un pēc tam uzvilkšana kā vajag man šķiet visātrākais un racionālākais veids.

Dīvainība: kāda minēja riebumu pret vilnu, man nepatīk tādas viegli pūkainas lietas kā vate, samts... Pieskaroties tiem ir sajūta, ka tirpas pārskrien. Bērnībā teicu - auksts noiet dibenā. :D Un bija taču kādreiz tādas kā samtainas rotaļlietas. Brrr...
29.07.2013 20:39 |

Reitings 683
Reģ: 22.01.2013
-
Par sevi varu pateikt tIkai vienu- vienmēr pirms pašas gulētiešanas aizeju pačurāt. Ja arī tikko biju, bet vēl 10 min paskatījos TV, vienalga aizeju vēlreiz

Visu vakaru varu skraidīt uz tualeti, ja liekas, ka tuliit iešu gulēt:D draugs parasti saka, kur var čurāt tik daudz, kgan citreiz jau aizejot vairs neko neizčurāšu, vienalga vēl iešu, ja nebūšu aizgājusi guēt:D

-
nevaru aizmigt, ja istabas durvis ir vaļā, ja nav durvju istabai , kurā atrodos' tad bāžu galvu zem segas

Vo Vo, liekas, ka kāds ienāks pa tām durvīm vai vēro mani:D

- Aizbraucot pie drauga, man jāsāk kārtot viņa māja:D Vnk gribu kārtību tur un viss, mājās man var būt bardaks, bet citur man vajag kārtību!

- Aizslēdzot durvis vienalga tualetes vai kādas citas, vienmēr paraustīšu vai ciet, un kojās dzīvojot, ja aizslēdzu un pēc tam liekas, ka vaļā palikušas celšos kaut reizes 10, bet pārbaudīšu!

- Pārbaudīšu maks vai ir, un vai tajā vēl ir nauda, ja kur iešu, veikalā ieejot, stāvot pie kases, un kad pirkumi salikti somā:D liekas, ka kāds mani var apzagt!
29.07.2013 20:47 |

Reitings 683
Reģ: 22.01.2013
Bieži galvā iztēlojos scenārijus dzīvē (visādus notikumus, kas varētu notikt, kas būtu, ja es būtu miljonāre utt )

Man tas pirms gulētiešanas, līdz aizmiegu, katru vakaru fantazēju kko, tur esmu tas, tur daru to, vai tur vareja ta un sitā, citur man dzīve jau kā no pasakas. prinči un princeses :D
29.07.2013 21:02 |

Reitings 1244
Reģ: 09.11.2012
Man vienmēr vajag paraustīt durvju kliņķi pēc durvju aizslēgšanas - vai ir ciet

man tas pats tikai divas reizes :D
29.07.2013 21:19 |

Reitings 1244
Kafiju dzeru tikai no ''savas'' krūzes :D
29.07.2013 21:21 |

Reitings 1244
nevaru ciest ka man elpo virsū-sejā,tad man ir sajūta ka smoku :D
29.07.2013 21:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)