Daudzas dīvainības ir bieži izplatītas, tikai par to krūšturi nobrīnījos. Ātri pārskatot man piemit šis (pēdējie divi gan pēc noskaņojuma):
*Ārdurvis varu iet pārbaudīt visu laiku- vai ir ciet vai nav.
*Man ir nenormāls kauns runāt svešvalodā ar citiem. Saprotu es, piemēram, angļu valodu ļoti labi, bet ja man pašai kkas jāsaka, tad izliekos, ka nesaprotu
vienmēr pirms pašas gulētiešanas aizeju pačurāt. Ja arī tikko biju, bet vēl 10 min paskatījos TV, vienalga aizeju vēlreiz
Matus un ķermeni mazgāju atsevišķi. Sākumā, pieliecot galvu virs duškabīnes, izmazgāju matus, apsusinu, saņemu čupčikā un tad pati eju dušā. Nekad matus nemazgāju dušošanās laikā.
neceļu telefonu nezināmiem nr
Citas dīvainības (cik nu dīvainības, nezinu.. ):
-riebjas fotografēties, bildes uzņemtas ar taimeri šķiet labākas kā tad, ja kāds cilvēks bildē
-ļoti bieži salst (ja LV kāds mirst no karstuma, manuprāt, tas ir tikai siltums. vasarās, kad citi guļ ar vienu plāno segu vai pārklāju, tad es ar vairākām vai vismaz vienu kārtīgo, biezo)
-nepatīk sajust savus vai citu cilvēku sirdspukstus, pulsu
-svarīgi, lai drēbes ir izgludinātas
-lieku daudzus modinātājus pēc kārtas, lai 100% nenogulētu (un tāpat gadās)
-vienmēr tiklīdz atbildu uz vēstulēm, sms, izdzēšu tās, bieži dzēšu interneta vēsturi (tāpat vien, datoru praktiski lietoju viena pati un neko slepenu neveicu)
-man ir akcents manā dzimtajā valodā no valodas, kuru biežāk lietoju ikdienā
-gadās, ka sajaucas divas valodas kopā
-esmu ļoti kritiska pret savu izskatu un bildēm, vienmēr nopētu, lai viss būtu, manuprāt, kārtībā
-ēšanas paradumi īpatnēji (visbiežāk atsakos no piena produktiem, gaļas un zivīm, bet citās reizēs ēdu bez iebildumiem. esmu atvērta dažādiem pavārmākslas brīnumiem, kas citiem šķistu nebaudāmi)
-biežāk sanāk staigāt svārkos un kleitās, jo ir ļoti grūti atrast bikses, kas derētu uz gurniem un nebūtu pa lielu citās vietās
-nepatīk runāt pa telefonu ar nepazīstamiem cilvēkiem
-esmu labroce, taču principā iemācījos (tāpat vien) darīt svarīgākās lietas (rakstīt, ēst u.tml.) arī ar kreiso.
-man patīk aizmigt ar trokšņiem (tv, mūzika)
Tas pagaidām viss, bet noteikti ir vēl daudz.