Mūsu dīvainības

Reitings 74
Reģ: 23.07.2013
Domāju, ka vismaz dažas no mums ir aizdomājušās par to , kas mūsos ir dīvains, ka kaut ko vai nu daram savādāk nekā pārējie, vai patīk kaut kas citiem šķietami dīvains. Kādas ir jūsu TOP dīvainākās dīvainības, ieradumi? :)
29.07.2013 15:57 |

Reitings 492
Reģ: 05.07.2013
ar krūšturi es arī daru savādā, es aplieku viņu sev apkārt, priekša aizkabinu ciet āķīšu, apgriežu otrādi un tad tikai ieveru rokas lencītēs. es ceru, ka sapratāt :D
29.07.2013 18:43 |

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
nu taa:

jaatzist, ka parsvara visi ebay nopirktie suudi tiek izmesti, jo mani kaitina pavirshi uztaisitas un letas mantas, tikai nez kpc vinas sutu

man patik skaudit, lidz ar to dazreiz kutinu degunu ar matu skipsnu lidz noskaudos vismaz 5 reizes, jo kads man teica, ka skaudot ir vienigais bridis, kad sirds apstajas un atpushas

smereju karums sierinju uz baltmaizes

nevaru gulet kaila, pat pec seksinja uzvelku kko atpakal
29.07.2013 18:43 |

Reitings 3966
jaatzist, ka parsvara visi ebay nopirktie suudi tiek izmesti, jo mani kaitina pavirshi uztaisitas un letas mantas, tikai nez kpc vinas sutu

-nevaru saņemties izmest mantas ko nelietoju vairs, austiņas jau kādi 4 pāri sakrājušies, apģērbi. Joprojām stāv vel neizmestās narvesen vecās uzlīmītes nesalīmētas. Un ja kāds manā vietā izmet, tad ir skandāls pa visu māju. :D
29.07.2013 18:49 |

10 gadi
Reitings 2083
Reģ: 01.08.2012
es nevaru paklausīties mūziku, nekustinot kāju (ja tā ir vienīgā nodarbe), netā pasēdēt varu, bet ja ieguļos gultā ar domu klausīties mūziku, tad viena no relaksējošākajām lietām pasaulē ir pakustināt ritmā kāju. so, pabraukt kādreiz ar mašīnu ar ieslēgtu mūziku - šķiet izslēgts. tā ir mana lielākā dīvainība jau kādus 15 gadus (pirmos divus dauzīju galvu pret dīvānu kā psihā :D )

Reitings 1692
Reģ: 16.01.2011
ēdu kāpostu tīteņus bez kāpostiem
negaršo gaļa zupās
neceļu telefonu nezināmiem nr
neeju pie durvīm, ja esmu viena mājās
klausos skaļi mūziku tikai tad, kad esmu viena mājās

Reitings 848
Reģ: 14.04.2010
Pirms pērku salātiņus jau gatavus, vai dārzeņus vai augļus es tos apošaju :D vienkārši pasmaržoju, saistībā ar ēdienu tā ir vienmēr
Dzeru karstos dzērienus uz pusēm 1/2 karstais + 1/2 aukstais ūdens.
Pa nakti guļu zeķēs vienalga kurš gadalaiks.
:D
29.07.2013 18:51 |

Reitings 3966
ziemā ja ir ļoti auksti velku 3 džemperus, kad jau paliek siltāks tad 2 un tad tik 1.
29.07.2013 18:56 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Matus un ķermeni mazgāju atsevišķi. Sākumā, pieliecot galvu virs duškabīnes, izmazgāju matus, apsusinu, saņemu čupčikā un tad pati eju dušā. Nekad matus nemazgāju dušošanās laikā.
Krāsojos pie maza spogulīša. Vannasistabā ir liels apgaismojamais spogulis, bet es vienalga sēžu istabā uz dīvāna ar mazo spogulīti rokās.
Nedzeru kafiju, nekad un nekādu. Neēdu produktus ar kafijas garšu. Ļoti negršo kafija.
Draugs par dīvainību uzskata to, ka man garšo skrimslīši. Apgraužu vistu kauliņus, lai tiktu pie visiem skrimslīšiem.
Manu mašīnu var aiztaisīt vienkārši nospiežot podziņu uz durvju roktura. Neuzticos šādam aiztaisīšanas veidam un vienalga velku no somas ārā pulti un spiežu aizslēgšanas pogu. Tikai tad jūtos droši, ka mašīna ir ciet.
29.07.2013 18:57 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Hmm.. ar labu draudzeni varu stundām runāt pa telefonu, mums arī nav šķērslis wc apmeklējums :D Tas ir dīvaini :D
29.07.2013 18:59 |

Reitings 1692
Reģ: 16.01.2011
vēl runāju ar kaķi, saucu viņu visādos dīvainos mīļvārdiņos :D
29.07.2013 19:03 |

Reitings 1068
Reģ: 05.10.2012
1.pirms eju gulēt pārbaudu zem gultas vai kāds tur nav..:D
2.kad eju gulēt sapakojos kārtīgi segā,lai pa kādu starpiņu neielien kāds zirneklis,jo paniskas bailes no zirnekļiem..:D
3.vienmēr aizmiegu tik vienā pozā,guļot uz vēdera,savādāk nekādi.
29.07.2013 19:07 |

Reitings 257
Reģ: 14.09.2012
Mēģināju izdomāt vél ..
-nevaru ieet solārijā, esmu bijusi pāris reizes dzīvé, bet , ko līdz aizveru vāku un ieslēdzu solāriju, sirds sāk sisties tik strauji, ka liekas, dabūšu sirdslēkmi, un sākas panika, nezinu, kāpēc :D
- šī ir ļoti jokaina lieta, kuru būs grūti izskaidrot, tāpēc vienkārśi pateikšu piemēru : eju pa ielu, un ieņemu galvā domu, ka, ja nonākśu, teiksim, līdz staba, ar 10 soļiem, tad nodzīvošu līdz vismaz 90 gadu vecumam, vai arī, piemēram, ja izdzeršu glāzi ar vienu malku, manai mammai vienmēr būs laba veselība.. Un, lai ko arī iedomātos, lai tur vai kas - daru to, uz ielas varu sākt lekt kā zilonis , jo šķiet, ja , piem., netikšu līdz tai zīmei ar tikun tiksoļiem, tad nomiršu ! Šitais ir kaut kas fenomenāls, bet man tā ir :D
-nevaru naktī pieet pie loga, jo liekas, ka kāds var stāvēt pretī, un es to nepamanīšu
- kad nojārtojos pa lielam, ĻOTI ilgi noslaukos, tad uzvelku atpakaļ bikšeles un novelky vēlreiz un paskatos, vai nav palicis nekas ( pretīgi, bet tā es daru :D )
- vienmēr ar ļoti smalku malciņu notestēju pienu, vai tas nav saskābus, pat, ja termiņš ir vēl nedēļu
- nevaru padzerties no pudeles,no kuras ir dzēris kāds cits, un, ja ir ļoti liela vajadzība, tad kārtīgi apslauku korķa daļiņu
- ar slapjiem pirkstiem nevaru pieskārties papīram, tas pats, kas citirm ar putaplastu, tāfelēm
- nespēju uzvilkt džinsa bikses, ja uzvelku, šķiet, ka visur spież, nāk psihi virsū
-jūtos visneglītākais cilvēks pasaulē, kad sataisu matus ļipā
- nevaru nopeldēties dīķī/ezerā, jo šķiet, ka visur ir dēles un vēl visādi brīnumi
-veikalos, ģērbšanas kabīnītēs, 100x pārbaudu, vai neviena kamera nav pavērsta pret mani un vai neviens cilvēks nekur nelūr uz mani pliku
- veikalos pie kases , kad maksàju, jūtos neērti, jo šķiet, ka apsargi domā, ka esmu kaut ko nozagusi
- vienmēr , kad man apkārt ir cilvēki, izņemot puisi un ģimeni, šķiet, ka viņus garlaikoju, tàpēc 50x vienmēr pārjautāju, vai viņi negrib kaut ko citu darīt un nav garlaicīgi ! (?)
29.07.2013 19:08 |

Reitings 492
Reģ: 05.07.2013
man bail būt vienai kādā ūdens tilpnē vai jūrā, vai vienalga kur (izņemot tīru baseinu), jo man liekas, ka vienmēr tur ir čūskas, visādas zivis man kodīs vai kas vēl, tāpēc, ja peldos, tad tikai, ja kāds man peldus blakus un ja nu gadījumā man pie kājām pieskaras ūdens zāles, man tiešām var sākties panika. fu, pat iedomājoties nelabi paliek.

vēl tieši šodien iedomājos, ka varētu aizbraukt nopeldēties, bet nav ar ko un vienai jau arī bail :D tad nu iešu dušā :D
29.07.2013 19:20 |

Reitings 125
Reģ: 29.07.2013
Buratino, Tu esi tik smieklīgi - dīvaina! Labā nozīmē, protams! :) :D
29.07.2013 19:23 |

10 gadi
Reitings 3244
Reģ: 18.12.2012
Pēc šīs diskusijas es sāku domāt, kā tad īsti ir 'normāli' vilkt krūšturi :D
Es daru tā
aplieku viņu sev apkārt, priekša aizkabinu ciet āķīšu, apgriežu otrādi un tad tikai ieveru rokas lencītēs.

un likās, ka +/- tas arī ir tas vispārpieņemtais variants. Bet nu neko vairs nesaprotu :D

Par dīvainībām - grūti uz sitiena pateikt... Pirmais, kas nāk prātā
*bieži patīk pārbīdīt mēbeles;
*pirms miega, ja nevaru aizmigt, berzēju pēdas vienu pret otru, tad dusmojos uz sevi, ka tāpēc nevaru aizmigt, tad aiz dusmām atkal tā daru un tad tāds apburtais loks :D
*nepatīk gulēt, ja kaut kur virs galvas ir skapis/lampa utml., jo liekas, ka no turienes kaut kādi kukaiņi leks.

Par pārējo minēto - ļoti bieži mēdzu aizmirst durvis uz nakti aizslēgt, tāpat logi mēdz palikt vaļā, kad nevajag, nekārtībā arī māku dzīvot, vienīgi tās skapja durvis gan māk nokaitināt :D
29.07.2013 19:32 |

Reitings 1197
Reģ: 23.03.2012
vienmēr pirms pašas gulētiešanas aizeju pačurāt. Ja arī tikko biju, bet vēl 10 min paskatījos TV, vienalga aizeju vēlreiz

šis absolūti sakrīt, to pašu arī uz iešanu ārā var attiecināt :D
29.07.2013 19:40 |

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
šī laba tēma :D

es tagad visu uzreiz nevaru atcerēties, bet nu dažas lietas:

*vienmēr pirms ēdu maizi es to paostu :D Man patīk maizes smarža :D
*Tad vēl man laikam ir kāda mini klaustrofobija, ja esmu kkur kur ir ļoti šaurs, tad man sāk elpa trūkt :D tas pats ir, ja nevaru pakustēties. Skan stulbi, bet nu mani kādreiz draugs šitā kaitināja - turēja rokas un uzsēdās virsū, un man uzreiz panikas lēkme sākās :D
*Man ir nenormāls kauns runāt svešvalodā ar citiem. Saprotu es, piemēram, angļu valodu ļoti labi, bet ja man pašai kkas jāsaka, tad izliekos, ka nesaprotu :D
*Dažreiz runāju ar sevi angliski, lai valoda neaizmirstos :D
* Bieži galvā iztēlojos scenārijus dzīvē (visādus notikumus, kas varētu notikt, kas būtu, ja es būtu miljonāre utt :D )

tas ir viss ko varu iedomāties tgd :)
29.07.2013 19:41 |

Reitings 74
-Ja man garšo kāds produkts, ēdiens , varu to ēst ļoooti ilgu laiku un man tas neapniks.
-Maniem nagiem vienmēr ir jābūt kārtībā un galvenais, ka tīriem. Nevaru iedomāties sevi ar nolupušu nagu laku.
-Ja kāda slavenība, vai cilvēks man liekas simpātisks, tad internetā izmeklēju visu iespējamo informāciju par viņu. Noskaidroju kādus skaistuma produktus lieto u.tml.
-Vienmēr no rīta man ir vajadzīga kafija. Pat ne tik ļoti kā pats kofeīns , tieši tas ik rīta rituāls man patīk un liek sajusties labāk, atmosties! Ja tā nav ( ja esmu kaut kur ciemos ) , tad sāp galva , palieku burtiski traka!

Pagaidām tikai šos iedomājos, bet ir tādas ļoti daudz. Bet super palasīt, cik daudz dīvainību ir pārējiem. Tad uzreiz liekas, ka neesmu nemaz tik "slima" :D
29.07.2013 19:41 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Estere
Nu es, piemēram, ieveru vispirms rokas lencītes un pēc tam krūšturi aiztaisu vienkārši aizliekot rokas aiz muguras un aizāķējot aizmugurē ciet. Bet ir redzēti arī tie veidi, ko te meitenes min kā dīvainību.
29.07.2013 19:42 |

Reitings 74
āā jā fejja , man arī ir tā , ka dažreiz , kad viena kur es eju es skaļi kaut ko murminu pie sevis citā valodā, it kā sarunājos :D
29.07.2013 19:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)