Vīrieša veselība

Reitings 82
Reģ: 03.06.2013
Labdien.
Interesē jautājums- cik bieži Jūsu vīrieši iet pie vīriešu daktera-urologa?
Ir tā,ka mūs gadu gaitē ir piemeklējušas ādas kaites- tās pašas sēnītes, gardnellas, utt. Aizsācēja esmu es. Pati ārstējos, ja ginekoloģe liek- zāles dzer arī vīrietis.
Vien iedomājos- vai viņam nebūtu jāaiziet pie vīriešu ārsta tomēr? Nu kas to lai zina, kas tur ir ienēsāts, varbūt kādi iekaisumi vai kas.
Itkā sūdzību nav, bet man liekas, ka jāaiziet būtu. Pats kategoriski pret to, jo nekas nesāpot utt.
Ko tiem vīriešiem tur dara,ka visiem naids pret vīriešu ārstiem?
Un cik bieži jūsējie iet un vai maz vajag viņu "pierunāt" tomēr aiziet?
Kā jūs uzskat?
29.07.2013 13:39 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Melns Ne tikai deelj STS ir jaaiet pie urologa, bet gan profilaksei. Veezis un daudzas citas kaites iesaakumaa nesaap un simptomus nerada, tie paraadaas tad, kad var buut pat par veelu kaut ko glaabt. It iipashi tavaa vecumaa ir jaasaak domaat par to, ka tomeer vajadzeetu iziet ik pa laikam apskates savas droshiibas peec. Tu tachu gribi savus mazbeernus redzeet pabeidzam skolu?

Šobrīd svarīgāk ir redzēt savus bērnus paēdušus, tāpēc ārstiem īpaši nav laika, bet paldies Tev, Krista, par rūpi!
30.07.2013 21:47 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
... un vēl gadiņi 20 un būs pilnīgi vienalga. Ja būsi ticis vaļā no vēža, tad nokaus aknas vai kas cits. Un nav jau nekāda super kaifa šajā dzīvē, lai pie tās tik ļoti turētos.
30.07.2013 22:03 |

Reitings 1300
Reģ: 07.10.2012
Aha, mans draugs arī stāstīja, ka tā trubiņa caurumiņā esot bijis kaut kas traki sāpīgs.
30.07.2013 22:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits