Es tikai gribu būt laimīga..

Reitings 127
Reģ: 28.04.2013
Šķiet, ka es to vienkārši neprotu..
Ka tas nav man..

Es kādreiz domāju, kāpēc es tik ļoti no citiem atšķiros, kapēc citiem viss izdodas, man nē..
Kāpēc es savos 22 gados esmu viena, bez nopietnām attiecībām- man pat nav kandidāta uz tām- turklāt man vispār liekas, ka es neko no vīriešiem nesaprotu.
Es vispār jūtos viena- man tas ir apnicis, bet es nemāku to mainīt..

Vienīgais kas mani vēl ved cilvēkos ir studijas..
Bet arī tur es visu prms 2 gadiem sačakarēju- nomācijos vienu semestri un aizgāju- visa attieksme no radu puses mainijusies
Materiālā ziņā jāknapinās - jo ir kredīts un tas jāatdod, līdz ar to no tās naudas kas man ir un varētu tērēt Sev nekas nepaliek..- radiem teikt nevaru
Šobrīd mācīšos 2ajā kursā citā augstskolā 1. līmeņa augstāko, bet laikam vajadzēja ņemt bakalauru, kurš mani darbā ar to 1. līmeni ņems...- vēlāk bakalauram naudas visticamāk nepietiks

Vispār man ir tāda sajūta, ka nekam nav jēgas!- tā es te arī palikšu viena pati savā mazpilsētas dzīvoklī!
Ņemšu un nojūgšos!
29.07.2013 01:22 |

Reitings 57
Reģ: 28.07.2013
kur atklāja, ka cilvēki mūsdienās ir vienkārši pārāk aizņemti ar savām problēmām, lai pavadītu daudz laika, domādami par citiem

Es to atklāju un man nekādus, pētijumus nevajadzēja. Cilvēkiem ir + - pajāt vienam uz otru, draugi iet un nāk viss mainās, un beigās tu tikai paliec ar uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmiem cilvēkiem, kas ir tava ģimene. Visiem pārējiem par tevi ir nospļauties.

Kāda starpība, ko citi domā par tevi viņi var aiziet un apkakāt sev kājas. Net tu bagātāka no tā kļūsi, ka kāds par tevi ''labi'' padomās. Viņi savas domas var iebāzt, no turienes no kurienes viņas ir nākušas respēktīvi sev pakaļā.

Tevī ir par maz agresijas vajag vairāk naida sevī, naids dzen uz priekšu !
29.07.2013 02:25 |

Reitings 1707
Reģ: 31.07.2012
naids dzen uz priekšu

Jā, arī šī sajūta virza uz priekšu, taču tā nebūt nav pareizā sajūta, kurai vajadzētu visu dzīvi sekot :)
29.07.2013 02:28 |

Reitings 127
Naids- es domāju, ka tas gan nebūs īstais padoms!
Nu jā ir tā brīnišķīga sajūta, kad nav vairs par kaut ko jāuztraucas, kas tevi ir ilgu laiku nomocijis!
29.07.2013 02:31 |

Reitings 57
taču tā nebūt nav pareizā sajūta, kurai vajadzētu visu dzīvi sekot

Tā ir kā degviela, citus dzen naids uz priekšu citus mīlestība, bet visi mēs tiecamies pēc viena. Būt ''veiksmīgiem'', kas ir ''būt turīgiem''.

Jo mūsdienu izpratnē būt veiksmīgam ir būt naudīgam. Un nauda nes, laimi un padara cilvēkus laimīgu. Un par naudu var nopirkt laimi.

Tie kas apgalvo pretējo to vienkārši cenšās iestāstīt sev, jo patiesībā ir neveiksminieki un tikai sevi mierina !
29.07.2013 02:32 |

Reitings 57
Naids- es domāju, ka tas gan nebūs īstais padoms!

Padomā, tie cilvēki par kuriem tu uztraucies ko viņi domā patiesībā bremzē tevi! Vai tev nav tiesību būt uz viņiem dusmīgiem, kad viņiem tik tas vien rūp kā tevi verbāli izdrātēt ?

Neviens jau patiesībā tevi negrib redzēt veiksmīgu, jo tas liek cilvēkiem justies pašiem par sevi nožēlojami un viņi tevi neapzināti vilks lejā demoralizējot.

Tākā sūti laicīgi visus 5mājas tālāk, un ļauj naidam plūst tev cauri tas tevi padarīs stipru !
29.07.2013 02:35 |

Reitings 1707
Tā ir kā degviela, citus dzen naids uz priekšu citus mīlestība

Labāk, lai tā ir mīlestība.
29.07.2013 02:38 |

Reitings 127
Cik laimīgi īštenībā tie, kuriem par tādām lietām nav jādomā..
29.07.2013 02:38 |

Reitings 127
Maya!- piekrītu!- varbūt tad man viss saulaināks liktos!
29.07.2013 02:39 |

Reitings 57
Labāk, lai tā ir mīlestība.

Jā, bet tā tevi var sagraut, kad viņa sabrūk pati. Tāpēc, jau labāk laicīgi nodrošināties tādam scenārijam un nevienam savu sirdi neatdod.

Naids toties tevi nekad nesāpinās un neliks vilties, tas tevi motivēs un padarīs spēcīgu un stipru.
29.07.2013 02:41 |

Reitings 1378
Reģ: 24.05.2013
Sesija, negribēju tevi sabaidīt ar to :) Gribēju tik pateikt, ka šis ir grūts periods, un drīz tas beigsies. Pāreja "pieaugušo" vecumā. Tas ir laiks, kad sākam sevi apzināties kā personību, esam izveidojuši savu raksturu, domāšanu.
29.07.2013 02:46 |

Reitings 127
Nu tad jāsecina, ka kaut kas ar to manu raksturu vai domāšanas veidu nav labi,ja jau man tā neveicas nevienā dzīves jomā..
29.07.2013 03:42 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Man arī nav drauga un ik pa laikam sagribas mīļumu un paliek vientuļi,bet es ar to cīnos daudz strādājot un apgūstot tos priekšmetus,kas man būs vajadzīgi studiju sākšanai.Atceros,ka agrāk es nekur negāju viena,man vienmēr vajadzēja kompāniju,bet tagad esmu pasākusi arī kkur aiziet viena,es mēdzu aiziet paēst un uz kino un neuzskatu to par kaut ko nosodāmu.Pēdējo reizi,kad biju ēst,biju nopirkusi interesantu lasāmvielu un jutos ļoti labi.
Pirmais ar ko Tev ir jāsāk - beidz sevi žēlot un sāk pozitīvi domāt un kārtīgi izdomā vai tas,ko taisies mācīties ir tas ko Tu gribi.Ja nebūs 100% atbilde,tad neej mācīties,ieteiktu gan es tomēr pabeigt bakalauru,varbūt vajag atjaunoties iepriekšējām studijām?
ja vel kas uz sirds,raksti vēstuli! ;)
29.07.2013 05:45 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Un twiddy pilnīgi precīzi pateica,ir gŗuts posms,jo ir jātiek uz savām kājām.
29.07.2013 05:47 |

Reitings 710
Reģ: 16.04.2013
Dzīve nav rožu dārzs, pāris pudu sāls arī jāapēd...

Bet snīpi augšā..."What doesn't kill us makes us stronger."
29.07.2013 08:04 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Da labi, ko radi padomās - nu i problēma. Es tieši studiju (un citu lietu) sakarā bieži esmu pieņēmusi lēmumus, par ko radiem ir bijis daudz ko padomāt, ja ir vēlēšanās - arī esmu mainījusi studiju virzienu vairākkārt, pametusi iesākto pusratā, vēl šādi tādi izlēcieni, bet zini, radi klusē.

Kad man bija 18-19, tad bieži prasīja (tādā draudzīgā balstiņā) "Nu, vai tev jau arī ir draudziņš?" Es vēsā mierā - "nē". Ap 20+ gadi pārtrauca prasīt, nezinu gan kāpēc, varbūt lai mani netraumētu, varbūt tāpēc, ka tas tāds dead end jautājums sarunu ziņā.

Esmu bijusi viena dažādos dzīves posmos. Ar grāmatu uz kafejnīcu, manuprāt, iet ir forši. Tagad arī labprāt aizietu, bet vīrs, maita, grib nākt līdzi. Droši dodies viena uz pasākumiem, kursiem (kad kredītu uzvarēsi), brīvprātīgo darbu utt. Tā tev būs vieglāk iegūt jaunus paziņas, jo nebūs uzticamās draudzenes, ar kuru ieņemt pozīciju "mēs pret visu pasauli", kas mēdz atgrūst citus.

Man ir augstākā izglītība. Man pašai patika studijas, karjera gan no tā pagaidām nav sanākusi, lai gan vairs nav ne 20, ne 25 un pat ne 30 gadi. Nu i nekas. Domāju vēl kaut ko pamācīties. Radiem sūtīt oficiālus paziņojumus ierakstītā vēstulē netaisos, ja sanāks saruna par šo tēmu, varbūt viņiem pateikšu. Ja viņi kaut ko domā, lai. Es nekomentēju viņu dzīvi, viņiem pietiek prāta nekomentēt manējo.

Paliksi vecāka, tevi arī sāks mazāk uztraukt citi. Sāksi sevi mazāk salīdzināt ar citiem. Visas superveiksmīgās radinieces, kas, kamēr jaunas, visu darīja "pareizāk", nekā es, nekur tālāk, kā, es, šobrīd nav tikušas. Tad kur ir atšķirība? Dzīvo, kā pašai liekas pareizi.
29.07.2013 09:04 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Es teikšu to, ka, ja esi viena un bez attiecībām - izmanto to iespēju! Pievērsies karjerai, mācībām. Pēc skolas strādā, atrodi papildus iespēju piepelnīšanai. Ja tev būtu attiecības, būtu vēl grūtāk visu apvienot un liksies, ka nesanāk vispār tikties ar otro pusīti un tas būtu smagi.
Tā kā, ja man būtu šāda situācija, es tiešām maksimāli cik varu - strādātu, lai vismaz kredītu slogs ir no pleciem nost.
29.07.2013 11:55 |

10 gadi
Reitings 936
Reģ: 01.10.2009
Tu nevari gaidīt, ka ar tevi notiks lieli brīnumi. Veiksme ir tur, kur kaut kas notiek, kur cilvēks cenšās un ir pozitīvs. Ar negatīvo tu tikai pievelc negatīvo, ja sevi noskaņosi sliktai nākotnei un uz to koncentrēsies, tad tā arī notiks.
29.07.2013 12:03 |

Reitings 1707
Jā, bet tā tevi var sagraut, kad viņa sabrūk pati. Tāpēc, jau labāk laicīgi nodrošināties tādam scenārijam un nevienam savu sirdi neatdod.

Naids toties tevi nekad nesāpinās un neliks vilties, tas tevi motivēs un padarīs spēcīgu un stipru.

Īsta mīlestība nesabrūk un nepazūd. Mīlestība pret pretējo dzimumu nav vienīgā mīlestības izpausme. Mīlestība ir dažāda, tā ir mīlestība pret sevi, pret ģimeni, pret dabu, pret kādu augstāku spēku,kas eksistē katra pasaulē un uzskatos. Mīlestība ir dzīva un caurstrāvo tos, kuri ir atvērti tai.

Naids savukārt ir tās pretstats. Lai arī tas dod enerģijas pieplūdumu, tas vienlaicīgi garīgi iztukšo personību. Kad naids cilvēkam beidzas vai tiek piepildīts, viņā paliek auksts tukšums.
29.07.2013 12:11 |

Reitings 1244
Reģ: 09.11.2012
Neskaties uz citiem,ko viņi dara -tev ir savs dzīves ceļš un savs darāmais!
Dari ko vēlies,izmaini sevi- izdari kautko tādu ko nekad nedarītu!
uzstādi mērķus un ej ar visu sirdi uz tiem :)
plāno savu laiku , un mācies dari tieši to kas tev patīk,nevis no to ko radi,ģimene vai kāds cits grib :D
29.07.2013 12:33 |

Reitings 1244
Reģ: 09.11.2012
un boyfriends arī uzradīsies tad kad sāksi dzīvot nevis eksistēt kautkādā fotorāmī! es ar savu mūža mīlestību arī iepazinos visai dīvainā veidā-darot to kas man patīk :D
29.07.2013 12:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits