šķiršanās?

10 gadi
Reitings 1161
Reģ: 19.01.2010
Sveikas!:)
es pat nezinu kapēc es te rakstu, tomēr vēlos kādu padomu vai vismaz izkratīt sirdi.
Es pirms pāris dienām izšķīros ar draugu, ar kuru kopā bijām 4,5 gadus..
Pedējā laikā mums viss bija ļoti labi, nebija ne īpašu strīdu nekā..Taču pagāšnedēļ draugs pēkšņi pateica ka grib šķirties. Es biju un joprojām esmu lielā šokā, jo visa mana dzīve bija ar viņu un pie viņa. Man bija jāizvācās no viņa mājas un jāiet dzīvot pie mammas, kura dzīvo dziļos laukos..Man ir tik grūti, tik sāpīgi, ka cilvēks ar kuru tik ilgi esmu bijusi kopā un kurš man nozīmē gandrīz visu, pēkšņi nav vairs man blakus..Tas ir tik neizturami..
Galvenais, ka viņš pateica, ka tas ir uz laiku - tā, kā pauze..man tas šķita diezgan nepieņemami, taču es ļoti viņu mīlu un ļāvu padzīvot vienam..Taču viņš pats uzmeklēja vienu meiteni, viekārši flirtam, taču man tas tik ļoti sāp, gribas kaukt, kliegt un bļaut!!! Tagad viņš saka, ka nevar izlemt vai palikt kopā ar mani un veidot ar mani attiecības no sākuma, vai pamēģināt ar otru meiteni..es zinu, ka tas ir pazemojoši, taču es tik ļoti viņu mīlu un gribu būt kopā..kā man sāp sirds..es zinu ka te irdaudzas meitenes, kas ir pārdzīvojušas sāpīgas šķiršanās, tāpēc jautājums - kā to pārdzīvot??zinu ka grūti tā ieteikt, bet vēlos dzirdēt pieredzi un padomu, kā ieglāk izturēt tik sāpīgu šķiršanos, ko labāk darīt/nedarīt?
un otrs jautajums - tām kuras pēc pauzes ir sagājušas atkal kopā ar draugu, kā tas viss ir izvērties un ko tas ir devis jūsu attiecībām..
ja kāda vēlas var arī uzrakstīt privātu vēstuli..
man ir tik smagi...:(
29.07.2013 00:16 |

10 gadi
Reitings 1601
Reģ: 17.01.2013
Grieta! Es ticu, ka puisis tiešām ir apjucis un nezin, ko darīt,
bet ne tādēļ, ka ļoti Tevi gribētu, bet tāpēc, ka baidās palikt tukšām rokām- Gan bez Tevis, gan otras meitenes.
Jo, visticamāk, viņš nav saņēmis zaļo gaismu, no jaunās simpātijas, pretējā gadījumā,
viņš tik rūpīgi negādātu sev, atpakaļ ceļu pie Tevis, bet nāktu nolūgties, kad ar otro meiteni viss jau būtu beidzies.
Un atpakaļ viņš būtu tikai tik ilgi, līdz atrastu jaunu. Piedod, bet Tu esi rezerves variants un tieši tādēļ, ka Tev trūkst cieņas pret sevi.

Man ir bijusi līdzīga situācija, tikai es biju tā, kas ieteica ieturēt pauzi,
bet ar vārdu- PAuze, es biju domājusi šķirties, tikai zināju, ka viņš mani nelaidīs vaļa un lūgsies,
tapēc bija vieglāk pateikt, ka tas ir tikai uz laiku.
Es biju pilnīgi droša, kaviņu negribu un man jau bija izveidojies kontakts ar citu puisi,
bet es nezināju, kā pēc iespējas nesāpīgāk un bez trača izšķirties.
Domāju, ja došu viņam laiku aptvert, ka viss ir cauri, viņš pats pārstās to vis gribēt.

Un taisnība ir meitenēm, kas saka, ka grūti cienīt to, kas pats sevi neciena- Kā jau biju paredzējusi, viņš man lūdzās un apelēja pie manas sirdsapziņas, darīja visu, ko vien varēja iedomāties un godīgi- Man to vis nevajadzēja, jo domās es jau biju pie cita un jo vairāk viņš zemojās, jo mazāk es viņu gribēju, iespējams, ja viņš būtu savācies un reaģējis savādāk un pieņēmis notiekošo- savedis sevi un savas domas kārtībā, tas nebūtu bijis pavisam un uz viesiem laikiem.

Šobrīd ir pagājuši 3 gadi, kopš viss ir cauri un viņš joprojām ir turpat, kur bija toreiz- Tāpati domāšana, dzīves uztvere, es viņā neredzu neko jaunu un tieši tāpēc viņš man ir garlaicīgs, jo tik labi zināms- Ja attiecībās aug tikai viens un otrs neaug līdzi, tas kurš ir izaudzis sāk garlaikoties un skatīties apkārt.

Mums tas viss bija vēl grūtāk, jo mums ir kopīgs bērns, tāpēc bija vēl grūtāk visu izbeigt, jo šķiršanās izvērtās par īstu skandālu, vairāku mēnešu garumā.

Nepazemo sevi- Viņam to nevajag, tas viņu tikai apgrūtina.
29.07.2013 13:25 |

Reitings 1244
Reģ: 09.11.2012
beibe marta-man viennozīmīgi nav 15 gadi, bet ar šajā forumā atsevišķām jaunkundzēm galīgi nav sapratnes par atiecībām un tad pašas brīnās,ka 30 gadi jau klāt bet nav neviena vīrieša blakus :D un runa neiet tikai par smukām veļām un skaisto izskatu, runa gāja par to ka sievietei ir jābūt pašpārliecinātai-vīrietim lupatas nav vajadzīgas,un atiecībās ir jāprot panākt pretī ja abiem ir kaut nedaudz palikušas jūtas, palīdzēt izlemt nozīmē -aci pret aci izrunāties -ar beigu jautājumu -izvēlies,es vai viņa! Un tad arī var redzēt vai doties prom ar augstu paceltu galvu vai tomēr tupināt atiecības,es šim esmu gājusi cauri,manās atiecībās vienmēr ir bijusi atklātība pilnīgi par visu, esmu teikusi savam vīram par to ka man kāds simpatizē,viņam arī bija simpātijas pret kādu manu draudzeni-bet viss ir pārejošs,kad saproti un novērtē to kas tev ir!
29.07.2013 13:28 |

Reitings 1244
pats jaukākais ko var dzirdēt šķiroties- Lai kas arī notiktu,tu vienmēr vari uz manīm paļauties!
Ja mīļotajam cilvēkam paslīd kāja un viņš krīt,vai jūs tiešām pat nemēģināsiet viņu noturēt?-dažas laikam ļautu krist,vel uzšpļautu un tad pateiktu-es sevi cienu tapēc aizeju!
29.07.2013 13:38 |

10 gadi
Reitings 1601
Blondiine* Ir jāsaprot, ka ļaut krist un kad palīdzēt piecelties. Nevar "piecelt" to, kas nevēlas, lai viņu pieceļ un tur arī ir tā atšķirība.

Ja, man attiecības ir svarīgas un es jūtu, ka mums ir abpusēja cieņa un mēs abi cīnāmies par to, lai mums viss būtu, tad tur ne tikai var iedot roku, lai pieceltos, bet arī turēt un neatlaist, lai vairs nekristu.

Bet ja attiecības grib tikai viens, tad nav vērts sevi pazemot, nav vērts cerēt, ka kaut kas kādreiz mainīsies un, ka tas otrs sāks gribēt.
29.07.2013 13:55 |

Reitings 1244
nu tur es pielnībā piekrītu, vienkārši autore rakstija ka puisis viņu gribot atpakaļ -bet tomēr vēl grib nogaidīt,tātad autorei vajadzētu vai nu viņu izvilkt no šīs jezgas kur iepinies vai tomēr pateikt sorry -ej neatskatīdamies!
29.07.2013 13:59 |

10 gadi
Reitings 1601
Blondiine* Bet redzi- Puisis runā vienu, bet dara ko citu. un vārdi ir tie, kas runā skaļāk par vārdiem, respektīvi, šijā gadījumā ir skaidrs, ka puisis vienkārši patur sev atgriešanās ceļu.
Bet taisnība ari, ka viņai vajadzētu būt drošai, pirms pieņemt lēmumu palaist.
Mēs jau tikai varam pateikt kā tas izskatās no malas, bet tajā situācijā jau ir tikai viņa pati un lēmums arī jāpieņem pašai.
29.07.2013 14:05 |

10 gadi
Reitings 1601
Jopcik! Darbi, nevis vārdi, biju domājusi- Darbi runā skaļāk par vārdiem.
29.07.2013 14:06 |

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
Ja miil, tad neskiraas!!! :)
Vins tevi neciena, nepielauj to. Ja veel sitaa pasaka, ka pameeginaas ar otru. Cmon, lai vins iet d****. :) Man pasai arii taa bija, kaa tev....un patiesiiba ir arii taada, ka galvenokaart, tas ir muusu egoisms un nekas vairaak, kas liek domaat, ka citu nebuus, ka miilu aarpraatiigi, vajag tikai vinju. Tas ir egoisms. Tici man. Miilestiiba.. kas ir miilestiba? Nu, tas ir taa, ka tu juuties labi, kad otrs cilveeks tevi apzinaati nesaapina un ciena, un ja vinjam bez tevis ir labaak, tad palaid valjaa, ja miili. Lai vins ir laimiigs ar to citu. Un ja nee, ja skries atpakal pie tevis.. nuu, saproti, tur nav kkas liidz galam vinjam, vismaz es noteikti nepieljautu taadu variantu. Viirieshi veelas, sievietes izveelas, nevis ir atkariigas no vinju svaarstigajaam domaam, ar ko vinji manipule. Cieni sevi, un tici man, ir citur un buus viirieshi, kuri tevi cieniis vairaak, ar kuriem kopaa tu buusi lamiiga un arii vinjus iemiileesi. Vins jau statusu ir zaudeejis..
Veiksmi, turies, saule.
29.07.2013 16:21 |

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
Manējais bijušais arī teica, ka grib padzīvot atsevišķi, grib "pauzi". Es arī no sākuma biju gatava iet pie viņa atpakaļ, un tā kā muļķe gaidīju, kad šamam apniks tā jaunā draudzene. Pirmie mēneši bija grūti, bet es vnk vairāk izklaidējos ar draugiem, ar draudzenēm, mājās skatījos seriālus, lai nav jāsēž jādomā par to visu :D
Nu ir pienācis tas brīdis, kad bijušais laikam ir izdomājis, ka tomēr grib mani (pusotrs gads pagāja "pauzē" ) bet nu jāsaka, ka laikam būs par vēlu :D bet tas jau cits stāsts...

bet nu tu tiešām turies! Viegli nebūs, bet būs labi, galvenais vajag kkādu pozitīvo domāšanu ieslēgt, ka viss, kas notiek, notiek uz labu, un, ka atradīsi 100x labāku čali :D
29.07.2013 17:51 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
tātad autorei vajadzētu vai nu viņu izvilkt no šīs jezgas kur iepinies vai tomēr pateikt sorry -ej neatskatīdamies! Autorei nekas nav jādara un nekā nav jāpalīdz. Tas ir jādara vīrietim pašam. Nu kāpēc tik daudz sieviešu grib pieņemt lēmumus vīriešu vietā.
29.07.2013 20:12 |

10 gadi
Reitings 1161
Reģ: 19.01.2010
mau5 mēs dzīvojām viņa vecaku majā, kopā ar viņa tēvu. tāpēc arī man bija jāaiziet. es tacu neteisījos tur palikt ar viņa ģimeni un lai viņš iet prom. Es zinu, ka man vajadzētu klusēt un nelikties par viņu ne zinis, tomēr viņs pats man arī raksta un zvana..
30.07.2013 19:46 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
es pasaku godigi ka to visu no malas redzu pec tevis aprakstita. virietis nemil ne tevi, ne to otru meiteni, kuru tu noteikti sava naivaja galvina esi iztelojusies ka tikai vins+vins=flirts nevis sekss. virietim neviena no jums nav ista, tapec tev ir pec iespejas atrak jasaved sevi kartiba un jasak dzivot sava dzive, nevis domat, ceret un zilet kafijas biezumos kas un ka.
30.07.2013 19:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits