Grieta! Es ticu, ka puisis tiešām ir apjucis un nezin, ko darīt,
bet ne tādēļ, ka ļoti Tevi gribētu, bet tāpēc, ka baidās palikt tukšām rokām- Gan bez Tevis, gan otras meitenes.
Jo, visticamāk, viņš nav saņēmis zaļo gaismu, no jaunās simpātijas, pretējā gadījumā,
viņš tik rūpīgi negādātu sev, atpakaļ ceļu pie Tevis, bet nāktu nolūgties, kad ar otro meiteni viss jau būtu beidzies.
Un atpakaļ viņš būtu tikai tik ilgi, līdz atrastu jaunu. Piedod, bet Tu esi rezerves variants un tieši tādēļ, ka Tev trūkst cieņas pret sevi.
Man ir bijusi līdzīga situācija, tikai es biju tā, kas ieteica ieturēt pauzi,
bet ar vārdu- PAuze, es biju domājusi šķirties, tikai zināju, ka viņš mani nelaidīs vaļa un lūgsies,
tapēc bija vieglāk pateikt, ka tas ir tikai uz laiku.
Es biju pilnīgi droša, kaviņu negribu un man jau bija izveidojies kontakts ar citu puisi,
bet es nezināju, kā pēc iespējas nesāpīgāk un bez trača izšķirties.
Domāju, ja došu viņam laiku aptvert, ka viss ir cauri, viņš pats pārstās to vis gribēt.
Un taisnība ir meitenēm, kas saka, ka grūti cienīt to, kas pats sevi neciena- Kā jau biju paredzējusi, viņš man lūdzās un apelēja pie manas sirdsapziņas, darīja visu, ko vien varēja iedomāties un godīgi- Man to vis nevajadzēja, jo domās es jau biju pie cita un jo vairāk viņš zemojās, jo mazāk es viņu gribēju, iespējams, ja viņš būtu savācies un reaģējis savādāk un pieņēmis notiekošo- savedis sevi un savas domas kārtībā, tas nebūtu bijis pavisam un uz viesiem laikiem.
Šobrīd ir pagājuši 3 gadi, kopš viss ir cauri un viņš joprojām ir turpat, kur bija toreiz- Tāpati domāšana, dzīves uztvere, es viņā neredzu neko jaunu un tieši tāpēc viņš man ir garlaicīgs, jo tik labi zināms- Ja attiecībās aug tikai viens un otrs neaug līdzi, tas kurš ir izaudzis sāk garlaikoties un skatīties apkārt.
Mums tas viss bija vēl grūtāk, jo mums ir kopīgs bērns, tāpēc bija vēl grūtāk visu izbeigt, jo šķiršanās izvērtās par īstu skandālu, vairāku mēnešu garumā.
Nepazemo sevi- Viņam to nevajag, tas viņu tikai apgrūtina.