Grieta - jūtu līdzi tavām sāpēm, bet tas ir tikai uz noteiktu laiku, redzēsi, ka ar laiku viss nokārtosies tā, kā tam jābūt. Vari izlādēt emocijas, paraudāt, bet atceries vienu nosacījumu(jautājumu), kuru uzdot sev grūtajos brīžos(man vnm palīdz) -
"Vai šī situācija(problēma), kas radusies mani uztrauks arī pēc 5 gadiem?"
Ja atbilde ir nē, tad nav jēgas par to satraukties!
Dzīve vienmēr nostādīs tādā situācijā, kāda tev nepieciešama, vai nu tā būtu pieredze vai dāvana.
Man bij tieši tāda pati situācija. Bijām kopā mazāk, 2 gadus. Dzīvojām kopā. Es biju uzticīga, laimīga,droša par to, ka viss ir labi, un vienā mirklī viss sāka iet slikti. Viņš sāka pazust,teica,lai eju padzīvot pie sevis uz vecāku mājām(arī uz laukiem),es aizbraucu , viņš man pārstāja zvanīt, un sāka pazust ar citām meitenēm(guvu konkrētu faktus). Es darīju visu lai viņu atgūtu, zvanīju, rakstīju, braucu meklēt, kur pazudis, un uz jautājumu, vai mīl mani, viņš pirmo reizi par visu laiku atbildēja, ka nezinot. Es biju zaudējusi pilnīgu dzīves jēgu. Par laimi, gadījās tā, ka māsa bija pasaukusi uz ārzemēm pie sevis,paciemoties, atpūsties, un biļetes bij jau nopirktas, un man nebij laika domāt par viņu,biju pārņemta ar jauniem iespaidiem. Es sāku cienīt sevi, atkopties, satiku jaunus cilvēkus, kuri mani izklaidēja, mēs pavadījām super skaistus vakarus.Es tur satiku cilvēku, kuram es ļoti iepatikos,kurš dāvāja zvaigznes no debesīm.Pilnībā dziedēja manu dvēseli, es paliku mierīga,un līdzsvarota.Un tikai tad, kad es vairs neraustīju viņu un pārstāju interesēties, viņš saprata, ka mani zaudē, es vairs neizrādīju savu iniciatīvu. Protams, pagāja kāds mēnesis,kamēr viņš attapās.Es atbraucu un ieraudzīju sev pretī pilnīgi citu cilvēku, uzticīgu, mīlošu,centīgu. Atkal esam kopā, bet šoreiz manī nav baiļu.Es dzīvoju un baudu katru mirkli,un tikai šobrīd es sāku sevi pa īstam cienīt, palaist vaļā, to, kas grib iet. Un iet pretī tam, kas nāk pretī.
Vienvārd sakot - Ieklausies sevī, sajūti sevī spēku, iedomājies, ka šis cilvēks varēja vispār nebūt tavā dzīvē, varēja būt tevi cienošs, mīlošs CITS cilvēks! Un tādi pasaulē vēl ir, un tevi kaut kur gaida! Atver sirdi kam jaunam, uzdrošinies dzīvot sev! Un atceries, lai kā slikti tu tagad justos, paies laiks, tu par to pasmiesies! Sāc smaidīt jau tagad! :)