šķiršanās?

10 gadi
Reitings 1161
Reģ: 19.01.2010
Sveikas!:)
es pat nezinu kapēc es te rakstu, tomēr vēlos kādu padomu vai vismaz izkratīt sirdi.
Es pirms pāris dienām izšķīros ar draugu, ar kuru kopā bijām 4,5 gadus..
Pedējā laikā mums viss bija ļoti labi, nebija ne īpašu strīdu nekā..Taču pagāšnedēļ draugs pēkšņi pateica ka grib šķirties. Es biju un joprojām esmu lielā šokā, jo visa mana dzīve bija ar viņu un pie viņa. Man bija jāizvācās no viņa mājas un jāiet dzīvot pie mammas, kura dzīvo dziļos laukos..Man ir tik grūti, tik sāpīgi, ka cilvēks ar kuru tik ilgi esmu bijusi kopā un kurš man nozīmē gandrīz visu, pēkšņi nav vairs man blakus..Tas ir tik neizturami..
Galvenais, ka viņš pateica, ka tas ir uz laiku - tā, kā pauze..man tas šķita diezgan nepieņemami, taču es ļoti viņu mīlu un ļāvu padzīvot vienam..Taču viņš pats uzmeklēja vienu meiteni, viekārši flirtam, taču man tas tik ļoti sāp, gribas kaukt, kliegt un bļaut!!! Tagad viņš saka, ka nevar izlemt vai palikt kopā ar mani un veidot ar mani attiecības no sākuma, vai pamēģināt ar otru meiteni..es zinu, ka tas ir pazemojoši, taču es tik ļoti viņu mīlu un gribu būt kopā..kā man sāp sirds..es zinu ka te irdaudzas meitenes, kas ir pārdzīvojušas sāpīgas šķiršanās, tāpēc jautājums - kā to pārdzīvot??zinu ka grūti tā ieteikt, bet vēlos dzirdēt pieredzi un padomu, kā ieglāk izturēt tik sāpīgu šķiršanos, ko labāk darīt/nedarīt?
un otrs jautajums - tām kuras pēc pauzes ir sagājušas atkal kopā ar draugu, kā tas viss ir izvērties un ko tas ir devis jūsu attiecībām..
ja kāda vēlas var arī uzrakstīt privātu vēstuli..
man ir tik smagi...:(
29.07.2013 00:16 |

Reitings 158
Reģ: 24.07.2013
bet kapēc tad viņš raud un saka, ka ilgojas un grib būt atkal ar mani?

Elementāri, grib saglabāt savu kājslauķi-rezerves variantu.
29.07.2013 11:07 |

Reitings 1244
Reģ: 09.11.2012
ne visi kas paņem pauzi-uzreiz guļ ar visiem pēc kārtas, es biju tā kas paņēma pauzi atiecībām-nu un pastaigāju ar citu vīrieti mēnesi -un iedomājaties- es ar viņu nepārgulēju,jo pārāk stipri mīlēju vīrieti kuram pati pateicu-šķiramies uz laiku,un tad sagājām atpakaļ kopā!
Dažreiz atiecībās iezogas rutīna,parādās trešā persona,kas liek abām pusēm novērtēt vienam otru! Bet te jau parasti visas kliedz-cieni sevi un ej prom, tad jau protams visu mūžu kopā nenodzīvos-un būs bijušas ap 20 laulībām mūža laikā! Dažreiz vajag vienkārši ekšenu atiecībās!
29.07.2013 11:14 |

10 gadi
Reitings 1161
pirmkārt, es neesmu nekāda lauķe!!!
neesmu arīnaiva. es saprotu visu, ka esmu stulba utt, taču es nevaru arī tik viegli to aizmirst.
pašas sakat, ka esat bijušas manā situācijā, bet mani tagad par muļķi saucat, atceraties kā pašāsjutāties, tā sobrīd jūtos es.
viņs mani neizmeta, vienkārsi pateica, ka grib padzīvot atsevišķi, padomāt. manas mantas vēl ir pie viņa un viņa mantas pie manis.
viņs teica, ka grib mani atpakaļ, bet lai dodu vel nedaudz laika.
un starp citu es viņam nezvanu un nerakstu, viņš pats man zvana. es arī viņam nelūdzos, vienkārši runājam.
29.07.2013 11:14 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Bet te jau parasti visas kliedz-cieni sevi un ej prom,

viņai nav jāiet prom, viņu jau izlidināja no dzīvokļa.
29.07.2013 11:15 |

Reitings 1579
Reģ: 04.04.2013
Ja vinam butu big love uz tevi, tad tas nemaz nenonaktu lidz dzivosanai atseviski un kur vel lidz flirtam ar citu.
29.07.2013 11:16 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Ak jel, nu tad esi laimīga un dzīvo ar viņu līdz nāve jūs šķirs, ko tad citu te var pateikt, jo skaidrs, ka tas ir viss, ko gribi dzirdēt.
29.07.2013 11:16 |

10 gadi
Reitings 1161
viņs mani neizlidināja, es pati piekritu aiziet un padzīvot atsevišķi.
29.07.2013 11:17 |

10 gadi
Reitings 1161
varbūt es arī kādreiz vel būšu ar viņu laimīga.
varbūt arī ne.
visas situācijas nav tik viennozīmīgas.
29.07.2013 11:18 |

Reitings 11698
es nezinu kādas vispār var būt ttiecības gadījumā,ja pēc šādas situācijas pāris saiet kopā.
Man personīgi būtu,kā pa sirdi nobradāts. tagad grib pauzi, kur garantija,ka pēc gada atkal negribēs? kā pauze, tā kāda cita (pofig,gulēšanai vai flirtam- cita ir cita).
Nu nebūtu viss kā bijis, ja tik viegli ir otru sāpināt, izmest no dzīvokļa, zvanīties, rakstīties, bet atpakaļ neņemt- nevarot vēl izlemt, nu comooon!! ja solās mīlam, un raud savas krokodīļa asaras, tad kāpēc nevar pieņemt lēmumu?Kāpēc? ja kaut nieka mīlētu, tad viennozīmīgi izvēlētos tevi, nevis vēl šaubītos...protams,ja pret to otru jau sāk rasties jūtas, tad gan izlemt būtu daudz grūtāk- ņemt veco ar viņas stiķiem un niķiem, rutīnu vai sākt ko jauna bez rutīnas.
29.07.2013 11:19 |

Reitings 772
Reģ: 04.07.2013
Blondiine*, sievietes bieži meklē emocionālo tuvību, tāpēc tev pietika ar to, ka tu pastaigājies un izrunājies ar to otru. Bet vīriešiem ir citi instinkti un parasti pauzes no viņu puses tiek ņemtas, lai iepazītu jaunus caurumus. Protams, pēc laika, kad ir izskraidījies pa pasauli, sagrib atkal to mīļumu un siltumu- atgriežas pie bijušās, kura nu domā, ka mīļums visu šo laiku par viņu tikai domājis un paņem ar atplestām rokām. Bet paiet laiks un atkal viņam vajag pauzi..

Un ko tā visu laiku pauzēsiet ar citiem cilvēkiem?
Ģimene, 2 bērni. Vīrs aiziet uz divām nedēļām pie kaimiņienes Mašas, lai parunātos un Maška palīdzētu saprast, vai mīl viņš to sievu vai nē. Ui, jā baigi mīl, sievas kotletes garšīgākas- atgriežas mājās. :D
29.07.2013 11:21 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Zinu pāri, kas izšķīrās pēc 15 gadu kopdzīves. !!! Viņiem arī bija līdzīgas krīzes kā Tu apraksti..
Ko Tu darīsi, ja Tevi kārtējo reizi izliks no dzīvokļa, kad tuvosies apaļie 40? Domāt uz priekšu vajag! Šobrīd esi jauna.. vairāk iespējas dzīve paver..
Ja atiecības ir tik ļoti sašķobījušās pēc 4,5 gadiem.. kāpēc jācer, ka vēl pēc 5 gadiem tās būs superīgas?
29.07.2013 11:22 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
čāča- atslābsti, neredzi,ka Grietai pašai gribas pie tāda atpakaļ?! šķiet,ka meitene no diskusijas gribēja pavisam ko citu, bet lielākoties saņem tikai pamudinājumu tikt no tā ķēma vaļā un nebūt lupatai :)
29.07.2013 11:24 |

Reitings 11698
norija- :D besina man šitādas sievietes. Gribas paņem aiz pleciem sapurināt un iepļaukāt. Tāds ņerdziskums man nav saprotams.
29.07.2013 11:28 |

Reitings 575
Reģ: 08.03.2013
Ja vīrietis ir šaubīgs savos uzskatos "moš viņu "vai tomēr "' to otru"', tad nu napig tādu.
Varbūt esmu snobs ar degunu mākoņos attiecībā uz vīrišiem, bet - KUR TAVS PAŠLEPNUMS!?

+++
Katrā ziņā, nevajag nolaisties tik zemu , lai skrietu pakaļ, tas nu galīgi tagad būtu lieki...
29.07.2013 11:30 |

Reitings 1244
Grieta-bet redz kas par lietu-sievietei arī ir jāprot savu vīrieti noturēt, man paziņai arī gāja traki bet 40 gadus laulībā nodzīvoja un vel dzīvos,ja sieviete izdomā -ai viņš jau pie citas neies,un nolaiž sevi līdz briesmīgam paskatam,vecā veļā,bez nekādas romantikas un mūžīgi ''sāpošu galvu'''-tad loģiski,ka vīrietis skries pie citas,un tad bāba var atkal ņerkstēt forumā -ak šausmas,tā sieviete aizvīla man vīru,ko man darīt! sievietei ir jābūt ar stingru raksturu,pašpārliecinātai tad arī vīri nemuks pie citām :D
29.07.2013 11:34 |

Reitings 1244
kā saka pagale viena nekad nedeg!-ja kautkas tāds notiek-tātad abi ir vainīgi!
29.07.2013 11:37 |

Reitings 772
Reģ: 04.07.2013
Blondiine*, ai, krāpj jau arī smukās, veiksmīgās, tvirtās un pat gadās, ka nokrāpj ar tādu, kas uz pusi nav tik tvirta un skaista. Šobrīd pat zinu personīgi vīrieti, kam blakus ir satriecoša sieviete un viņš arī pats man ir teicis, ka nemaz nedomā viņu pamest, bet tik un tā pamanās krāpt.

Un ir vīrieši, kas pamet tās smukās un aiziet pie tās ar nesmukāku veļu. Ne jau tur tā sāls!
29.07.2013 11:38 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Protams, visiem vairāk vai mazāk krīt uz nerviem ''rūguma podi''.
Piekrītu Mirdzai.. pamet jau arī tās savāktās, koptās. Vīrietis meklēs citu, ja viņam kaut kas pietrūkst esošajās attiecībās.. Un ne vienmēr tā ir sievietes vaina, ja viņas personība vecim nešķiet pietiekami saistoša.

Es domāju, ka tā nesavākšanās un drausmīgā veļa ir laika gaitā radies abpusējas vainas process. Ja sievietei vairs nepievērš īpaši uzmanību, viņa mēdz atslābt. Kāda jēga censties, ja to nenovērtē? Tas jau pasaulē nav retums, ka TV var vīrietim būt saistošāks par romantisku vakaru :D
29.07.2013 11:46 |

10 gadi
Reitings 936
Reģ: 01.10.2009
Ej tak tu nost, besī laukā šitas latviešu sieviešu cietēju tips.
29.07.2013 11:46 |

Reitings 1244
sieviete un viņš arī pats man ir teicis, ka nemaz nedomā viņu pamest, bet tik un tā pamanās krāpt.

tātad nedeva sexu :D

man piemēram vecāki arī izšķīrās pēc 20 gadu kopdzīves :) - un mamma vienmēr vainos sievieti pie kuras tēvs aizgāja ,bet ja mamma būtu pacentusies -es zinu to ka tēvs būtu palicis ar mums :) -bet vai viņa to patiešām gribēja ir grūtoi teikt :) pabimbāt mēs visas mākam par tiem kas aiziet,bet noturēt -nav spēka,negribas un 101 iemesls radīsies par to kāpēc viņš aizgāja :D
29.07.2013 11:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits