šķiršanās?

10 gadi
Reitings 1161
Reģ: 19.01.2010
Sveikas!:)
es pat nezinu kapēc es te rakstu, tomēr vēlos kādu padomu vai vismaz izkratīt sirdi.
Es pirms pāris dienām izšķīros ar draugu, ar kuru kopā bijām 4,5 gadus..
Pedējā laikā mums viss bija ļoti labi, nebija ne īpašu strīdu nekā..Taču pagāšnedēļ draugs pēkšņi pateica ka grib šķirties. Es biju un joprojām esmu lielā šokā, jo visa mana dzīve bija ar viņu un pie viņa. Man bija jāizvācās no viņa mājas un jāiet dzīvot pie mammas, kura dzīvo dziļos laukos..Man ir tik grūti, tik sāpīgi, ka cilvēks ar kuru tik ilgi esmu bijusi kopā un kurš man nozīmē gandrīz visu, pēkšņi nav vairs man blakus..Tas ir tik neizturami..
Galvenais, ka viņš pateica, ka tas ir uz laiku - tā, kā pauze..man tas šķita diezgan nepieņemami, taču es ļoti viņu mīlu un ļāvu padzīvot vienam..Taču viņš pats uzmeklēja vienu meiteni, viekārši flirtam, taču man tas tik ļoti sāp, gribas kaukt, kliegt un bļaut!!! Tagad viņš saka, ka nevar izlemt vai palikt kopā ar mani un veidot ar mani attiecības no sākuma, vai pamēģināt ar otru meiteni..es zinu, ka tas ir pazemojoši, taču es tik ļoti viņu mīlu un gribu būt kopā..kā man sāp sirds..es zinu ka te irdaudzas meitenes, kas ir pārdzīvojušas sāpīgas šķiršanās, tāpēc jautājums - kā to pārdzīvot??zinu ka grūti tā ieteikt, bet vēlos dzirdēt pieredzi un padomu, kā ieglāk izturēt tik sāpīgu šķiršanos, ko labāk darīt/nedarīt?
un otrs jautajums - tām kuras pēc pauzes ir sagājušas atkal kopā ar draugu, kā tas viss ir izvērties un ko tas ir devis jūsu attiecībām..
ja kāda vēlas var arī uzrakstīt privātu vēstuli..
man ir tik smagi...:(
29.07.2013 00:16 |

10 gadi
Reitings 1161
viņam ar to meiteni nekas nav bijis, viņi vienkārsi vienu rezi ir satikušies.
viņs arī ļoti pārdzīvo un raud, sola ka būs labi, ka viņš ilgojas, ko tad man domāt, ka nemīl?
un ja saka ka mīl?
es nevienā brīdī neesmu teikusi, ka viņam ar to meiteni ir nez kas vienkāŗsi vienu reizi satikās.
saprotu ka esmu muļķe, zinu, ka man jācīnās - jāatrod darbs utt, bet man tik ļoti trūks viņa atbalsta un palīdzības.
viņš mani arī atbalsta materiāli, palīdz, jo saprot ka man nav viegli, nāks par galvotaju studju kredītam, kā iepriekš bija sarunāts.
29.07.2013 10:28 |

Reitings 158
Reģ: 24.07.2013
Spriežot pēc viņa rīcības, ne viņš Tevi mīl, ne ciena.
Saņemies, sieviete, neesi kārtējā lupata. Pēc tam to lupatīgo periodu nožēlosi, jo būsi tērējusi savas dzīves laiku, pārdzīvojot par to muļķi, lai tā vietā ko noderīgu un nepazemojošu darītu.
29.07.2013 10:28 |

Reitings 143
Reģ: 15.06.2010
Neatgrūd to,kas nāk un neskrien pakaļ tam,kas aiziet.Ignorē viņu,dari to,kas tev patīk.Tagad tu beidzot vari sākt mīlēt tikai sevi.Cīnies ar savu ego,jo tas pašlaik tevi noglina.Tu esi gatava pieņemt lupatu,lai tikai viņš būtu pie tevis.
29.07.2013 10:31 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Bet kādā sakarā viņš izmet tevi no mājas, uztaisa pauzi, bet raud un muld, ka mīlot? Man vienkārši tas viss neiet kopā. Tad jau viņš sauktu tevi atpakaļ, ne?
29.07.2013 10:31 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
es nesaprotu- tiešām. Saka,ka mīl, pārdzīvo, bet izmet no mājas, satiekas ar citu, saka,ka domājis par šķiršanos jau ilgi.
Saka,ka mīl- bet darbi rāda kaut ko citu. Neredz tas,kas negrib redzēt.
Acīmredzot, jau sapratis attiecību laikā cik naiva tu esi un ka visi šitie tukšie vārdi uz tevi nostrādās.
29.07.2013 10:32 |

10 gadi
Reitings 1161
jūs saprotat arī mani - es gribu sakt jaunu dzīvi, taču kā lai es aizmirstu viņu, ja mīlu?
kā lai es sāku jaunu dzīvi, ja man nav ne darba ne naudas nekā? es zinu, ka es tikšu tam pāri, bet šobrīd nevaru to pārdzīvot..jo dzīve nu ir tukša, nepiepildīta un bez jēgas un nozīmes.
29.07.2013 10:33 |

Reitings 11698
ar čīkstēšanu un ņerkstēšanu neaizmirsīsi. Nodarbini sevi un paies laiks un aizmirsīsi.
Ja šodien visu dienu kauksi, cik ļoti mīli un cik viņš labs un kā mīl tevi (:D), točna vieglāk nepaliks. aizej paravē dārzu (teici,ka laukos atrodies), papeldies utt...pie pc sēdēšana nepalīdzēs un gaušanās tāpat.
29.07.2013 10:35 |

10 gadi
Reitings 1161
jā esmu naiva. priecajaties ka jūs visas esat tik gudras stipras utt.
nu man ar nelīmejas tas kopā, ka viņs raud un saka ka mīl ilgojas, ar to ka nesauc atpakaļ, viņš saka lai dodu vairak laika.
29.07.2013 10:35 |

10 gadi
Reitings 1161
es zinu, ka jāiet un jādara kaut kas, visu laiku kko daru kkur eju, bet visu laiku nevaru, domas ir tikai par viņu un viss..zinu ka čīkstu tg utt, taču grūti saņemties man ir..
un nevajag smieties, ceru, ka neviena no jums nebūs manā situācija..
29.07.2013 10:37 |

Reitings 11698
jā esmu naiva. priecajaties ka jūs visas esat tik gudras stipras utt.
nu man ar nelīmejas tas kopā, ka viņs raud un saka ka mīl ilgojas, ar to ka nesauc atpakaļ, viņš saka lai dodu vairak laika.

neviens jau nesaka,ka būs viegli, bet tu pašliak nedari neko,lai sev atvieglotu dzīvi. viss ir tik bezjēdzīgs, jēgai nav jēgas, es viņu mīlu, viņš mani arī, visi tik slikti, viņš tik labs...nu beidz čīkstēt, saņemies, izraudies, aizej paskrien, dari kaut ko, Dieva dēļ. Aizej mammai kaut ko palīdzi....
un izbeidz te to saukt par mīlestību, te ne smakas no tās nav. mīl, grib būt kopā, bet atpakaļ nesauc :D
29.07.2013 10:38 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
jūs saprotat arī mani - es gribu sakt jaunu dzīvi, taču kā lai es aizmirstu viņu, ja mīlu?

Grieta, šis nav terminatoru saits.. vairums no mums gan jau reiz dzīvē bijušas pamestas..
Kā tikt pāri?
Dari kā daļa meiteņu - nomaini kaut ko savā izskatā.. stiliņš, matu krāsa, griezums... ko vien sirds kāro.
Satiecies ar draudzenēm, iedzerat vinčuku, paraudi uz pleca, dodaties uz klubu padejot..
Un savu lielo enerģiju ieguldīt citās, mazāk romantiskās jomās :)
29.07.2013 10:40 |

Reitings 11698
un nevajag smieties, ceru, ka neviena no jums nebūs manā situācija..

es domāju,ka lielākā da\la ir gājusi cauri šķiršanās procesam, tā,ka tu neesi vienīgā. ne tev vienīgai liekas,ka pasaules gals klāt un ko man tagad būs.
tieši tāpēc,ka liela daļa ir šķīrušās, uzklausi, un beidz malt savu. paskaties,kā tavi teksti no malas izklausās un kurā vietā te ir mīlestība.
aizej uzcep kūku. ar biskvītu un banāniem, putukrējumu..laba nodarbe :)
29.07.2013 10:40 |

10 gadi
Reitings 1161
es saprotu, zinu ka esmu muļķe...jūs sakat, ka te nav no smakas no mīlestības, es vinu ļoti mīlu un zinu ka tā ir. taču viņs mani nemīl tik stipri..
29.07.2013 10:43 |

Reitings 11698
nu tu mīli viņu. Kā pašlaik izpaužās viņa mīlestība pret tevi?
29.07.2013 10:45 |

10 gadi
Reitings 1161
laikam jau nekā. bet kapēc tad viņš raud un saka, ka ilgojas un grib būt atkal ar mani?
29.07.2013 10:48 |

Reitings 300
Reģ: 20.06.2011
Es arī pirms 4 mēnešiem izšķiros - bijām kopā 5 gadus - vienā dienā viņš pateica ka grib šķirties, pēc nedēļas acīs man pateica,ka mani nemīl un neko nejūt. Savācu mantas no viņa dzīvokļa un aizgāju. Ir ļoti smagi - bet dzīve turpinās - jāierok sevi kādās nodarbēs lai neatliek laika domāt....un viņš part visā šajā laikā ne ziņas nav devis - sācis jaunu dzīvi - sapratu ka pietiek pārdzīvot - un skatos uz visu ar smaidu - lai gan iekšēji vēl sāp - bet nu citiem tāpat pie kājas mūsu problēmas - un tas nav pasaules gals.,....viss kas notiek notiek uz labu :)
29.07.2013 10:49 |

Reitings 11698
laikam jau nekā. bet kapēc tad viņš raud un saka, ka ilgojas un grib būt atkal ar mani?

bet kāpēc,ja tik ļoti grib, nesauc tevi atpakaļ? ja tik ļoti pārdzīvo-kāpēc izmeta no dzīvokļa?
ja jau mīl un raud, kāpēc neņem atpakaļ?
29.07.2013 10:51 |

Reitings 772
Reģ: 04.07.2013
viņš mani mīl, to es zinu un jūtu.

Tagad viņš saka, ka nevar izlemt vai palikt kopā ar mani un veidot ar mani attiecības no sākuma, vai pamēģināt ar otru meiteni..

Būšu skarba :D Manuprāt, tādas lauku pelītes kā tu ar tādu domāšanu, arī ir paredzētas un pakļautas šādiem te variantiem. Viņš redz, ka tu nekur neliksies ar savu lielo lovi un to izmanto. Viņam ir reāli pohuj uz tevis, jo pat, ja viņš tevi kaut kripatiņu mīlētu- no dzīvokļa neizliktu!

Jā, turpini viņam zvanīties un sūtīt sms, lai viņs atcerās, ka viņam ir kājslauķis :) Un no kādiem laukiem tu esi izlīdusi, lai turpinātu cerēt, ka vecis ar to otru meiteni tikai runājās? Sen jau ir trādi rīdi pa gultu, bet man jau liekas, ka pat tad, ja viņš tev acīs pateiktu, ka ir izdrāzis to otru, tu aiz savas mīlestības, meklētu tam attaisnojumus vai vēl smieklīgāk- neticētu tam :D

bet kapēc tad viņš raud un saka, ka ilgojas un grib būt atkal ar mani?

Mans vīrietis allaž ir teicis Ja vīrietis grib būt kopā ar sievieti, viņam nekas nestāvēs ceļā, viņš atradīs vismaz vienu no 1000 veidiem kā to izdarīt!!!
29.07.2013 10:59 |

Reitings 11698
Mirdzai ļoti trāpīgs komentārs.
29.07.2013 11:03 |

Reitings 772
Reģ: 04.07.2013
Domā, ka es neesmu pabijusi zem aukstas dušas? Jā, arī es esmu mīlējusi un man ir bijis sāpīgi, tik sāpīgi, ka pat elpas trūka, negulēju, neēdu utt.!
Ko es ar to ieguvu? Tikai nodarīju pāri sev!

Es arī agrāk domāju, ka vīrietis ir zelta gabaliņš un ticēju katram vārdam... laiks gāja un es arvien vairāk uzzināju par sava vīrieša izdarībām.. skatījos viņam acīs, klausījos un neticēju, ka viņš ko tādu var izdarīt. Var, un kā vēl var!
29.07.2013 11:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits