šķiršanās?

10 gadi
Reitings 1161
Reģ: 19.01.2010
Sveikas!:)
es pat nezinu kapēc es te rakstu, tomēr vēlos kādu padomu vai vismaz izkratīt sirdi.
Es pirms pāris dienām izšķīros ar draugu, ar kuru kopā bijām 4,5 gadus..
Pedējā laikā mums viss bija ļoti labi, nebija ne īpašu strīdu nekā..Taču pagāšnedēļ draugs pēkšņi pateica ka grib šķirties. Es biju un joprojām esmu lielā šokā, jo visa mana dzīve bija ar viņu un pie viņa. Man bija jāizvācās no viņa mājas un jāiet dzīvot pie mammas, kura dzīvo dziļos laukos..Man ir tik grūti, tik sāpīgi, ka cilvēks ar kuru tik ilgi esmu bijusi kopā un kurš man nozīmē gandrīz visu, pēkšņi nav vairs man blakus..Tas ir tik neizturami..
Galvenais, ka viņš pateica, ka tas ir uz laiku - tā, kā pauze..man tas šķita diezgan nepieņemami, taču es ļoti viņu mīlu un ļāvu padzīvot vienam..Taču viņš pats uzmeklēja vienu meiteni, viekārši flirtam, taču man tas tik ļoti sāp, gribas kaukt, kliegt un bļaut!!! Tagad viņš saka, ka nevar izlemt vai palikt kopā ar mani un veidot ar mani attiecības no sākuma, vai pamēģināt ar otru meiteni..es zinu, ka tas ir pazemojoši, taču es tik ļoti viņu mīlu un gribu būt kopā..kā man sāp sirds..es zinu ka te irdaudzas meitenes, kas ir pārdzīvojušas sāpīgas šķiršanās, tāpēc jautājums - kā to pārdzīvot??zinu ka grūti tā ieteikt, bet vēlos dzirdēt pieredzi un padomu, kā ieglāk izturēt tik sāpīgu šķiršanos, ko labāk darīt/nedarīt?
un otrs jautajums - tām kuras pēc pauzes ir sagājušas atkal kopā ar draugu, kā tas viss ir izvērties un ko tas ir devis jūsu attiecībām..
ja kāda vēlas var arī uzrakstīt privātu vēstuli..
man ir tik smagi...:(
29.07.2013 00:16 |

Reitings 266
Reģ: 20.03.2010
Ģrietiņ, jā tas ka viņš tagad meņģējas ar citu sievieti tiešām liecina, ka viņš ir uzticības etalons un Tevi nekrāpj! ;)

Tu pārāk centies viņu attaisnot un pataisīt baltu un tīru, labāk saraksti visas viņa sliktās īpašības un nodevību, un tad iespējams Tev tik ļoti viņš vairs nepatiks.

Vai esmu mīlējusi - jā - man ir burvīgs vīrs.
Vai esmu bijusī šādā situācijā - nē - jo nekad neesmu atļāvusi kādam pret mani tā izturēties.

Lielā mērā Tu pati sevi pataisi par šīs situācijas gūtekni.
Tu saki - sāp! Nu lai sāp, kas Tevi nenogalina padara Tevi stiprāku.
29.07.2013 10:05 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Un es neemu rezerves variants, viņš mani nekad nav krāpis, vienmēr ir mīlējis, tagad ir apjucis un pats nezin ko grib un ko dara!

nu bet protams. zelta gabaliņš. tik apjucis,ka nevar izvēlēties vai tevi saukt atpakaļ, lai atkal savā apjukuma brīdī iztriektu pie visiem velniem, vai sākt attiecības ar citu skuķi, ko sameklējis. nu tāds apjumus, tāda love, Meksikāņu seriāls...tik ļoti cieš,ka neesat kopā un liek tev ciets, jo tā ir īsta mīlestība.:D
Vienā jaukā dienā visu izdomāja, ne? :D es dodu 100%,ka čalis šim solim gatavojās jau kādu laiku.
29.07.2013 10:05 |

Reitings 11698
jūs uzskatat, ka nav vērts cīnīties par savu mīlestību?

te nav mīlestības. Viņš tevi negrib. Kāda vēl cīņa?
29.07.2013 10:06 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Es cīnītos par savu mīlestību, domāju, ka tieši šī iemesla dēļ man ir laimīgas attiecības, savu mīlestību esmu gatava pierādīt atkal un atkal .... :) Nekas nenotiek pats no sevis, vienmēr, būs jāpieliek pūles , lai būtu, kā Tu gribi.
Neesmu lepna, tapēc saiet atpakaļ man nebūtu problēma.... Un es to neuzskatu par cieņas trūkumu vai ko citu šausmīgu.
Labāk pazaudēju lepnumu mīlestības dēļ, nekā mīlestību dēļ lepnuma ....
Piedošanu ne vienmēr lūdz tas kurš vainīgs, bet tas kam vairāk rūp attiecības ....
Šīs divas frāzes man dzīve ir daudz palīdzējušas ... ;)
29.07.2013 10:07 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
es viņu mīlu, tāpēc nesaprotu ko darīt?

Hmm.. kāpēc jācīnās. Mīlestība nav karš, kur jāpaplašina teritorijas. Tai jābūt dabīgai, nepiespiestai, uz cieņas balstītai.
Otru cilvēku jau nevar piespiest mīlēt :)
29.07.2013 10:07 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Tagad viņš saka, ka nevar izlemt vai palikt kopā ar mani un veidot ar mani attiecības no sākuma, vai pamēģināt ar otru meiteni..es zinu, ka tas ir pazemojoši

pārlasi šo teksta daļu tik ilgi, kamēr sapratīsi,ka būtu pilnīgi neapdomīgi un es pat teiktu stulbi kaut ko turpināt ar šo puisi!!

Par ko tad te vairs cīnīties? Nu tiešām- par ko?
29.07.2013 10:10 |

10 gadi
Reitings 1161
ja viņs teica, ka par to ir domājis ilgaku laiku, taču es nezinu kāpēc, viss bija tik labi pēdēja laikā.
labi, nodiršat arī mani, laikam esmu to pati pelnījusi. nav tik vienkārši izšķirties pēc tik ilgam attiecībām, kad pēkšņi sagrūst visa pasaule. es neesmu acīmredzot tik stipra, man vajag vīrieti sev blakus, jā tas ir arī pieradums, bet tā ir arī spēcīga mīlestība.
apzinos, ka tur nekas nevar vairs būt, bet man ir grūti to aptvert.
es jau jums rakstīju, ka es esmu izmesta no laivas..mēs dzīvojām pie viņa un tagad man bija jāpārvācas pie savas mammas, kas dzīvo laukos, kur nav ne darba nekā un tā es te sēžu, protams, mekleju iespējas izrauties, aizbraukt pie draudzenēm, taču domās ir tikai viņš..
plānoju rudenī doties uz Rīgu ar daudzeni dzīvot, meklēt darbu utt, tikai nezinu ka lai aizmirst viņu..
cik jums laika vajadzēja lai atrastu jaunu mīlestību un aizmirstu bijušo, beigtu pārdzīvot?
29.07.2013 10:13 |

10 gadi
Reitings 865
Reģ: 12.02.2011
Grieta-es savu ex šausmīgi mīlēju un savu dzīvi pakārtoju viņam, kad izšķīrāmies es sanāca tā ka sevi necienīju 3 mēnešus centos atgūt, skrēju un apkalpoju viņu, izdabāju visām viņa iegribām. nepazemo sevi, pašam īsti neliekas, ka tā ir pazemošana sevis, bet pēc kāda laika to saprot un tad pārdzīvo par sevi
29.07.2013 10:18 |

10 gadi
Reitings 1161
viņš mani mīl, to es zinu un jūtu.
29.07.2013 10:19 |

Reitings 11698
Grieta- pāries. paņem vīna pudeli, nosēdies, paraudi un ar laiku pāries.

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Es domāju, atbrauksi uz Rīgu un ātri vien aizmirsīsi. Katrā ziņā pēc pāris mēnešiem, ja nebūsi aizmirsusi, tad lietojama būsi.

Reitings 16391
Neesi jau pirmais pamestais cilvēks uz Zemes. No maniem paziņām puiši tādās situācijās ir kaut kā vairāk rūpes izrādījuši.. piemēram, sākotnēji materiāli meiteni atbalstījušī, palīdzējuši ar dzīvesvietu, atrast darbu. Tas tādiezgan cilvēcīgi, manuprāt :)

Man vienmēr ir bijusi pārliecība, ka sievietes tiek ātrāk pāri šķiršanās sāpēm. Mēs meitenes esam emocionālākas, labāk mākam izlādēties. Protams, tas nepadara šo laiku stipri vieglāku :)

Priecājies, ka tie ir vismaz tie 4,5 nevis 10 gadi. Ka jums nav kopīgi bērni.. lūk, tas būtu vēl grūtāk :)
29.07.2013 10:20 |

10 gadi
Reitings 1161
man pirmo reizi dzīvē ir sāda situācija un es tiešām nezinu kā rīkoties, gribas jau cīnīties, bet negribas sevi pazemot.
29.07.2013 10:20 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Grieta, mīl? Nu tu dod.. Man žēl tevis, nu tiešām! Ja viņš tevi mīlētu, negribētu pamēģināt citu.
29.07.2013 10:21 |

Reitings 11698

sorry, bet tu tupa esi? kāda mīlestība? mīl arī tad,kad guļ, bučojas ar to jauno čiksi? mīl arī tad,kad izmeta no dzīvokļa? tagada rī mīl,kad tu kauc un viņš dara hz ko?
Izsatās,ka tu pati nezini mīlestības pateiso nozīmi un to,kā tā izpaužas.

bezjēgā te kaut ko komentēt.
29.07.2013 10:21 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Paga, ja jau viņš tevi mīlot, tad kur problēma? Sēdi un gaidi, un viss jums beigsies kā pasakā :)
29.07.2013 10:22 |

Reitings 16391
gribas jau cīnīties

Cīnies! Tev tagad ir tik daudz par ko cīnīties.. Jāatrod darbs, jāatrod dzīvesvieta.. patiesībā Tev šobrīd ir tik daudz rūpju, kurās var novirzīt domas..

Nezināju ka mīlošs vīrietis jau krietnu laiku plāno šķirties un pat atrod vēl rezerves variantu! Kas tad, pie velna, tā mīlestība ir? :D
29.07.2013 10:22 |

Reitings 1244
Reģ: 09.11.2012
beidz puņķoties un saņem sevi rokās, vai nu cīnies par savu mīlestību vai pieliec treknu punktu :)-un domā tikai par sevi :)
ja gribi vari rakstīt privāti,esmu bijusi līzīgā situācijā :) -un tagad atkal esmu kopā ar savējo laigan bijām pašķīrušies :)
29.07.2013 10:23 |

Reitings 266
Reģ: 20.03.2010
Lai aizmirstu bijušo - viena diena! :D

Tas gan bija sen, sen, pirms iepazinos ar vīru.

Tika izbeigtas attiecības ar sms starpniecību ( gļēvuļa klasika :D ), bet es tieši iepriekšējā dienā biju traki apdegusi saulē, biju sarkana kā vēzis, bija drudzis, īsāk sakot, veselība neglaimoja. Kamēr es tiku galā ar saviem apdegumiem un sakārtoju veselību, pat prātā nenāca iedomāties par to šmurguli. Tā teikt, man bija citas lietas par ko uztraukties, nebija laika domāt par attiecībām un žēlot sevi.

Šī brīza situācijas rezume - man ir teicama izglītība, karjera, vīrs. Bet pēdējo, ko dzirdēju par to čali - nodzēries klaidonis.
Tev vēl visa dzīve priekšā, neļauj sev nodarīt pāri jau dzīves sākumā. Mīli sevi vairāk!
29.07.2013 10:24 |

Reitings 391
Reģ: 24.04.2009
Padomā pati - ja saiesiet atkal kopā - ka Tu varēsi ar viņu justies labi.? Tevi neliks mierā tā doma , ka viņš varbūt Tevi krāpj , utt.. Būs vēl grūtāk. Tici man.
29.07.2013 10:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits