Eko produkti neskaitās, jo ir pierādīts ka tie ir bīstamāki veselībai pat kā ģenētiski modificētikā lūdzu? Iedod lūdzu kaut vienu liteeatūras avotu kur tas ir rakstīts.
lūk pierādījuma, ka arī vienāda auguma sievietes ar vienādu svaru var izskatīties ļoti dažādi (es par tām 4 dāmām pa vidu). Manuprāt, ir normāli, ka sieviete 27 un 37 gados neizskatās tāpat kā 17 gados. Turklāt ir pierādītks, ka, ja ķeremeņa masa ir nepietiekoša (kā pie mums bieži vien jaunām meitenēm ir) pēc 40 gadiem smadzeņu šūnas sāk badoties, degradēties un rezultātā Alhreimera slimība un citas ar smadzenēm un nerviem saistītas problēmas. Man šķiet, ka normāliem vīriešiem patīk sulīgs gaļas gabals, nevis kalnu kambars 
science simply cannot find any evidence that organic foods are in any way healthier than non-organic ones. Rakstīts, ka var būt nav veselīgāki. Par tiem pesticīdiem var diskutēt tikpat ilgi kā par parabēniem kosmētikā. Katrs velk segu uz savu pusi un mēģina pārdod savu produktu dārgāk un viss (par to jau nav šaubu).
Es saku ka MAZĀK ēst vajag, nevis neēst.
spriežot pēc taviem uzskatiem, tev patīk kaulu kambari, tikai tu esi aizmirsis,ka ne jau visiem ir vienāda ķermeņa uzbūve un var atļauties būt kalsni. tāpēc muļķīgi apgalvot,ka sugar ieliktajā bildē visas 4 meitenes pa vidu ir resnas.