Kāpēc sievietes pēc kāzām bieži paliek resnas?

Reitings 895
Reģ: 14.07.2013
KĀPĒC? :(

29.07.2013 00:00 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
vīriešiem arī ir slinkums uzsākt tievēt, veselīgāku dzīves veidu
29.07.2013 00:28 |

Reitings 57
Reģ: 28.07.2013
Nepiekrītu jo man visas bijušās klases biedrenes ir apresnējušas un pupainākas palikušas. Un viņas nav precējušās, bet dažas ir.

Bet es nevarētu teikt ka tās kuras aprecējās ir resnumā apsteigušas tās kuras nav precētas.

Savos 24 gados jau pārvērtušās par resnulītēm ar potenciālu kļūt resnākām.

Ja ir jautājums kāds es pats nu tad man ir 6paka. Jo vidusskolā dzīvojos pa trenažieru zāli un turpinu to darīt, šobrīd riju proteīnu pulverus un esmu formā.

Jo sievietēm nav interese par fiziskām atkivitātēm kā tā ir vīriešiem, protams ir slinki veči, kas apveļās. Bet pārsvarā lielākā daļa sieviešu paliek resnas.

Un aprecēšānās tam nav noteicošais faktors viņas visas izplūst taukos, kā paliek vecākas.

Lielāks procents tomēr ir vīriešu, kas cilā hanteles tren zālē sievietes uz to visu ir slinkas.
29.07.2013 00:36 |

Reitings 895
Dažkārt arī paliek resnas ja vnk atrod kādu veci. Tās kuras ir vienas resnas tika pamestas, tikai varbūt 1 no 50 no resnajām tāda ir bijusi visu mūžu.
29.07.2013 01:02 |

Reitings 154
Reģ: 25.05.2013
tapēc ka vīrieši noved sievietes līdz tādam stāvoklim :) :P
29.07.2013 01:32 |

Reitings 136
Reģ: 02.07.2013
Manuprāt, drošības sajūta. Bet, šķiet, pēc kāzām, cik dzirdēts, mēdz mainīties arī abu attieksme vienam pret otru - iegūts, vairs nav jāmedī. Bet tā tam gluži nebūtu jābūt! :D
29.07.2013 01:48 |

Reitings 434
Reģ: 02.07.2012
ne visas paliek resnas uzreiz.
29.07.2013 06:34 |

Reitings 710
Reģ: 16.04.2013
Ja tiešām interesē atbilde uz šādiem jautājumiem (nevis gribi uztaisīt kārtējo diskusiju par vienu un to pašu tēmu), tad iemācies lietot interneta piedāvātos search engines... atrdaīsi izmeļošas atbildes uz dajebko. .. Citādi šeit visi ķiķina par tevi un domā, ka esi pamuļķis.

When women are single, they eat food as needed, and can follow whatever diet they please.

But once they're married, a lot of the time they start cooking for him. And he doesn't want to follow the latest weight loss diet out of Self magazine. Usually men are used to eating an entire box of pop tarts in a sitting, as a snack. They eat HUGE amounts of food, and it's hard to remember not to eat as much as your husband does. His caloric needs are greater, but it's hard to watch him chowing down, and not join in.

Plus a lot of husbands ridicule wives for dieting or exercising, and it's a very rare husband who'll go for a walk or to the gym with his wife, even if he's eager for her to lose weight.

Before a woman (or a man for that matter) marries another, s(he) is in attraction mode. That is to say that s(he) is doing everything the s(he) can to attract another. The problem with marriage and weight is that when two lives are merged into one, many people stop doing the things that they did before marriage that made them attractive. So consequently, women and men both can put on weight without much determination to keep the weight off.
29.07.2013 07:42 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Kā man šīs tēmas par svaru ir apnikušas.

Nu mūžu mūžos būs tā, ka būs tievās, vidējās un resnās. Un tur neko nevar darīt, ja paši nevēlas.

Un nu nevar noliegt to, ka sieviete pēc bērna paliek apaļāka, bieži mainas vielmaiņa, bet ēd tāpatās kā pirms tam, bērns aizņem laiku, nav laika sportot. Ir sievietes, kas bija apaļīgas un bērns tā teikt "nodzenā" un kļūst slaidākas.

Mūsdienās veselīga pārtika maksā vairāk, vairums nemaz nevar atļauties ēst katru dienu dārzeņus, izvēlas ko neveselīgāku, lētāku.

Vīriešiem gan būtu laiks sportot, nav tik ļoti jāņemās ar bērniem, bet viņi tikai pasit pa puncīti un saka , ka tas ir vēders priekš alus un tad meklē slaidāku mīļako. Takā nevajag.

Tāpat ir pāri, kas viens otram nepārmet riepiņu, nu ko darīt, jānomirst?

Ir simtiem situāciju, nekad nebūs tā, ka visi ies sportot, citam nepatīk, cits nevar atļauties, citam nav laika utt. utt. nu ja nepatīk apaļās nu tad ejiet ar tievajām kkur problēma? :D
29.07.2013 08:23 |

Reitings 895
Paldies ka pārkopēji citu forumu, tas ir tiešām labs informācijas avots. Tu esi latviešu gudrības spīdeklis.
29.07.2013 08:23 |

Reitings 895
Mūsdienās veselīga pārtika maksā vairāk, vairums nemaz nevar atļauties ēst katru dienu dārzeņus, izvēlas ko neveselīgāku, lētāku.

Ne Latvijā. Un mani māc šaubas arī vai tas ir tā citās valstīs. (Eko produkti neskaitās, jo ir pierādīts ka tie ir bīstamāki veselībai pat kā ģenētiski modificēti)
29.07.2013 08:26 |

Reitings 1242
Es vairāk piekristu, ka sievietes tādas kļūst pēc dzemdībām. Jo uzkrājies liekais svars mazuli gaidot, un vēlāk vai nepietiek laika, vai vēlēšanās atgūt iepriekšējo ķermeni.
Tākā visbiežāk stāvoklī paliek pēc kāzām, vai tajā procesā....tad nu varbūt tāds stereotips radies.
29.07.2013 08:27 |

10 gadi
Reitings 2563
Kādā sakarā tu liec kkādus paikas salīdzinājumus, kas pat nav LV. Amerikā jā, loģiski dārzeņiem vienkārši jābūt lētākiem par fast food :D lol Latvijā jau vēl nav tik traki kā ASV ar svaru :D

Aizbrauc uz Angliju, atbrauc atpakaļ un tu mīlēsi latvietes, tu sapratīsi , ka te neviena nav īsti resna :D

Aizej uz veikalu un sapratīsi ka frī+cīsiņi maksā lētāk, nekā vairāki dārzeņi piem burkāns, paprika, salāti, tomāti un gurķis no kā vismaz kkādus salātus varētu sataisīt maksās vairāk.

Un tas jau nebija galvenais arguments, ka paika ir dārgāka, bet tas ir viens no iemesliem.
29.07.2013 08:31 |

Reitings 895
Kādā sakarā tu liec kkādus paikas salīdzinājumus, kas pat nav LV. Amerikā jā, loģiski dārzeņiem vienkārši jābūt lētākiem par fast food

WTF? Tu taču tagad joko vai ne?

Aizbrauc uz Angliju, atbrauc atpakaļ un tu mīlēsi latvietes, tu sapratīsi , ka te neviena nav īsti resna
Tur ir gandrīz tas pats kas LV. http://www.tvnet.lv/sievietem/attiecibas/400640-latvija_esot_tresais_lielakais_aptaukojusos_sieviesu_ipatsvars_es

Aizej uz veikalu un sapratīsi ka frī+cīsiņi maksā lētāk, nekā vairāki dārzeņi piem burkāns, paprika, salāti, tomāti un gurķis no kā vismaz kkādus salātus varētu sataisīt maksās vairāk.

Dārzeņi nav un nevar būt galvenais kaloriju avots, tie ir tikai šķiedrvielām un vitamīniem. Pārāk maz kalorijas uz gramu, būs kilogramiem jāapēd, lai visu uzņemtu. Bet makaroni/griķi + gaļa + dārzeņi, ir izdevīgāk nekā pusfabrikāti gan pēc cenas gan pēc uzturvielu sastāva. Jebkuram kurš kaut 5 min padomājis par to ko ēd tas ir skaidrs.
29.07.2013 08:43 |

Reitings 895
29.07.2013 08:47 |

10 gadi
Reitings 2563
Nu un ko tu tagad gribi panākt mainīt pasauli vai?

Tās, kas ēd normāli arī ēdis, es nezinu kā tas ir rīt pusfabrkātus katru dienu, tapēc nebrīno, ka pa ielu pelmeņi staigā.

Tas ko ziņās raksta vienmēr ir tik šausmīgi pārspīlēts, Latvijā vismaz jaunas, resna smeitene snav tik daudz kā UK. Latvijā norijies ir viss slānis kam ir ap 40.
29.07.2013 08:48 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Piekrītu Miss_Tiinai... Tas drīzāk saistāms ar bērnu piedzimšanu ne kāzām..
29.07.2013 08:49 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Es neesmu savu pazinu loka tadu paradibu noverojusi. Sievietes, kuras apprecas vai piedzemde bernu nesak momenta rit fast foodu un par dusu vai sportzali aizmirst, jo ir jau viritis.
Ari esmu pludmale ierverojusi vairak resnu onkulu neka damas.
29.07.2013 08:52 |

Reitings 895
Tas ko ziņās raksta vienmēr ir tik šausmīgi pārspīlēts, Latvijā vismaz jaunas, resna smeitene snav tik daudz kā UK. Latvijā norijies ir viss slānis kam ir ap 40.

Nostaigā kādreiz gar skolu vai universitāti.
29.07.2013 08:53 |

Reitings 670
Reģ: 03.10.2010
1) atslābums - ai, viņš tak man ir apprecējis, ko tad nu ko censties - tātad pieņēmis mani tāda kāda esmu
2) dzemdības - lielākā jauno māmiņu kļūda ir ēst pa diviem, lai gan mazulim vēderā pietiktu,ja ēstu tikai uz vienu cilvēku.
3) esmu ievērojusi,kad taisa ēst vīram, bērniem, uztaisa milzu porcijas un,lai nav jāmet ārā - tad apēd pašas. tāpēc jāiegādājas kaķis vai suns,kam to iebarot ;D
4) problēmas ģimenē, stress
5) pazaudējušas sevi - rūpējas par daudz par vīru, bērniem un līdz ar to aizmirst par sevi padomāt >> manuprāt, tas ir biežākais iemesls.
un vispār - domājat,ka svaru viegli nomest un noturēt esošajā līmenī? palasot tievētāju diskusiju ui ui,kā tur dažas mokās. tāpēc arī ja uzresnē - tad bieži vien tādas arī paliek. un vielmaiņa ar gadiem paliek lēnāka.
un kāpēc jūs vairāk redzat pludmalē utml resnākus vīriešus nekā sievietes - tāpēc,ka mēs kompleksojam vairāk par pretējo dzimumu. mana mamma arī apaļīga, pieņēmusies svarā pēc māsas dzimšanas un ilgi nācās pierunāt aizbraukt uz akvaparku, jo viņu baidījās no tā, ka apkārt būs modeles un viņa izskatīsies briesmīgi uz visu fona.
29.07.2013 08:53 |

Reitings 895
Ari esmu pludmale ierverojusi vairak resnu onkulu neka damas.

A cik tu esi redzējusi resnus jaunus(20-30) čaļus? Varbūt 1 uz 5 resnām jaunām sievietēm. Resnules piedevām mazāk iet uz pludmalēm.
29.07.2013 08:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)