Es ari pec kazam paliku stavokli, saviem + 17kg devos uz dzemdibu namu, kzrakstijos ar +8kg. 2kg pazuda atri , bet savi 6kg tika pa 9men.uznemti lieki... Un tiesam ir gruti ta vienkarsi tikt no tiem vala... Sakuma, jaturpina est, lai mazajam piens( un ka zidot bernu, tev visi liekie kg nokritis ari ir mits, tas ir loooti individuali) Velak jau neregularas edienreizes, lai ar visu tiktu gala, kur tad laiks zalei- un vigrot majas kamer berns gul, tiesam negribas, jo tikmer gribas ieiet dusa vai kadu citu darbinu izdarit, ja vingro ar mazo, vins vienmer censas tev uzlist, uzkapt :) ari motivaciju ir atrast loooti gruti!
Ok, man velak palidzeja dieta un nu jau esmu atpakal veceja svara, bet ada gan grutak savelkas un nav tik stingra ka gribetos...
Ta tad, noteikti berni ietekme sievietes izskatu pec laulibam. Otrkart, tas ir tik passaprotami, kad merkis sasniegts( aprecejusies ir) sievietei skiet, ko tad man vairs, vins jau mani miles tadu, kada esmu :D
Aaaa cerams, man tads secinajums nepienaks un tiesi sevis un sava vira del, centisos ilgstosi sevi uzturet forma!;)