Nākamajā nedēļas nogalē jādodas uz ballīti, kuras dresscode ir "Pirāti". Varbūt varat ieteikt kādu meitenīgu outfitu šai ballītei? Gribas kaut ko meitenīgu/sievišķīgu, un labprāt vilktu kleitu un tikai kādu pirātīgu akcentu. Varbūt varat ieteikt arī veikalus, kur ko nopirkt? Jūs esat ļoti viszinošas, tāpēc paļaujos uz jums. Lieciet arī bildes! :)
Meklējot bildes, sapratu, ka galvenais akcents ir uz dekoltē, korseti, lakatiņu vai acs apsēju ar miroņgalvām. Var padriskāt vecus garus svārkus, uzsiet lakatu jostas vietā, garie zābaki, kkas piemērots augšā, košs meikaps un gatavs. :)
Nu jā... man negribas ne tādu tieši perfektu pirātu sievietes izskatu kā Pirmā Sieviete bildēs, bet gribas kādu kleitiņu un vienkāršus akcentus, kas atgādinātu, ka tomēr esmu pirātu ballītē. Kādu meikapu varētu?
Es domāju iet kaut kas paklaiņot pa veikalu. Varētu kaut kādas ķēdītes ap roku un auskarus un vēl kādu galvas apsēju.
Man bija šorti melni, strīpains meln-balts krekliņš un melns lakats apsiets ap galvu, sasienot banti aizmugurē!
Un gar gurniem lakats (ne garš), kas viegli nokarājās pa sānu.
Svārkus varētu papildināt tīklveida lakatu ap gurniem, korseti vai ekstra platu jostu var likt pie biksem, svārkiem, kleitas. Sarkanu vai melnu lakatu ap galvu.