Pārmaiņas izskatā man noteikti atnesīs kaut ko labu- es tā ceru- vairāk pašapziņas!
Gribu jaunu frizūru, precīzāk ilgviļņus!
Bet mani mati bez taisnošanas ir nedaudz pāri pleciem!
Ilgviļņus var ielikt tā, lai tas matu garums pārāk nesamazinātos+ es negribu sīkas čirkas, bet vijīgas lokas, tādas var kaut kādā veidā dabūt??
Man no vienas puses bail, ka es pēc raganas beigās ar tām čirkām izskatīšos~!:D
Par krāsošanu jā- esmu arī domājusi!
Man ir tagad savi dabīgie tumši brūni mati, agrāk ir bijuši krāsoti un pagāja ilgs laiks, kad atkal tiku pie savējiem normālā izskatā!
Man arī dabīgie ir tumši brūni. Izdomāju izbalināt sīkas šķipsniņas, rezultāts - pēc 2 mēnešiem es vel jo projām nespēju pierast, bija slikta doma. Gribu atkal savu matu krāsu...Kad šķipsnas ataug - vajag atkal balināt saknes utt...Nē, vairs nekad. Arī gribēju gaišākus matus. Pamainīt sevi, bet sapratu, ka labāk palikt pie tumšajiem.
Vienmeer atceros sevi-es arii gribeeju paarmainas un tiesi gribeeju forsus ilgvilnus-lielaam lokaam utt.Tad nu gaaju likt-gandriiz nogiibu,paskatoties sogulii ieraudziiju "omiiti"...un tas bija veel tad ,kad tiesaam biju jauna!Es nesaprotu,vai ir taadi cilveeki,kuriem nepiestaav,vai kas cits,bet nekad dziivee neesmu vairs riskeejusi:D
Liels risks. Tas ir tikai viens solis no smukām, lielām un precīzām lokām līdz izķemmēti briesmīgiem, viļņainiem un pūkainiem matiem. Tieši tādiem, kādi man bija pēc ilgviļņiem.