Par sevi varu pateikt to, ka brīva būdama nevienu nekur nekad neesmu aicinājusi. Aicina mani un šajās reizēs man pat prātā nenāk maksāt par to visu! Kopumā uzskatu, ka, ja tas ir randiņš, tad jāmaksā ir vīrietim, ja lietišķa tikšanās, tad katrs par sevi.
Ko lai saku par šo situāciju. Sieviete uzaicināja vīrieti, cik saprotu, ar romantiskiem nolūkiem, manuprāt, šajā situācijā, viņai vajadzēja rēķināties ar to, ka šī ir pirmā tikšanās reize, aicinātāja ir viņa un vīrietis var padomāt, ka viņa arī izmaksās, tāpēc vajadzēja vest uz lētaku iestādi, lai nebūtu robs makā. 45 Ls no vienas personas ir ļoti dārgas vakariņas, manuprāt!Turklāt normālam vīrietim šajā lētākajā iestādē, tomēr vajadzētu uzņemties iniciatīvu.
Bet nu, jā, ja tevi aizved uz tik šiku restorānu, tad loģiski, ka ar to ir jārēkinās, ka vīrietis var negribēt maksāt par to visu.
Arī, ja es maksātu, autoru ottreiz es nesauktu uz randiņu, jo izskatās, ka viņš atnācis izrīties!Kā nav kauna tik daudz pasūtīt, ja iepriekš zināji, ka par to visu būtu jāmaksā viņai?
Kad aicina mani, es tomēr pirmajā reizē ievēroju robežas, ne jau pieštopēties atnācu. Pa kuru laiku runājāt? Sieviete gan jau izdzēra savu vīna glāzi un gaidīja, kamēr tu paēdīsi. Bet tad jau rēķins klāt un atā :D