1. Uz konsultantēm nepaļaujos, ar dzeltenie pūderiem, kas ir krietni tumšāki par manu ādu reiz jau bija pilna atvilktne.
2. Lasu atsauksmes internetā.
3. Eju ar savu otu (mazo) uzvelku strīpās zem vaigu kaula, eju ārā, skatos, kaut kā tā.
EnergyDrink es nevaru bez pamata (Bb vai tonālā), tikai ar pūderi izskatās, ka miltus esmu sev uz sejas uzkratījusi.
Bet tas viss jāmēģina, es arī kareiz nezināju, ka man ir tā.
Jau daudzus gadus lietoju tikai šo:
Tā kā man ir ļoti gaiša āda, tad toni vienmēr ņemu pašu pirmo 01 un ir ok. Tonālo nelietoju, kaut kā man nepatīk tā sajūta ar viņu. Šis pietiekami noslēpj sīkus defektiņus, apsārtumus, pumpu rētas utml., kā arī izlīdzina ādas toni un saplūst ar ādu. Esmu ļoti apmierināta.
Ak jā, man arī ir taukaina āda.
Teikšu godīgi - iekritu uz reklāmu. :D Kaut kur pirms tiem gadiem redzēju reklāmu, ka šis pūderis ir piemērots problemātiskai ādai, jo ļauj tai elpot un laikam arī it kā atveseļo to. Nolēmu pamēģināt, jo zaudēt jau nebija ko. :D Un izrādījās man piemērots. Par to ādas atveseļošanu gan droši vien ir bullshits, bet nu vismaz sliktāku visu noteikti nepadara un nerada arī sajūtu, ka būtu maska uz sejas.
It kā reizēm gribas pamēģināt ko citu, jo varbūt ir kas vēl labāks, bet no otras puses atkal nedaudz bail riskēt. Nav jau noteikti šis pūderis ideāls, bet man der, jo es arī nemaz necenšos būt ideāla. :D
Es lietoju šādu:
Lietoju, lai nedaudz izlīdzinātu ādas toni un nomatētu. Izvēlējos pamēģinot nedaudz uz sejas ādas. Man nospļauties par šausmīgi milzonīgajiem mikrobiem, kaut kā taču viņš ir jāpamēģina, lai neiegrābtos. :)