Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Saldumi BEZ olām

 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Man mājās viesojas olas neēdošs pilsonis. Gribu uztaisīt viņam gardumus, bet nav ideju. Savu iecienīto kokosa našķi jau prezentēju, uzpūteni arī, maizeszupu negribu, rupjmaizes kārtojumu arī nē. Pankūkas bez olām jau iemācījos un sataisīju.

Vēl kādas labas un elementāras receptes nav padomā?
27.07.2013 14:47 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Biezpiena krēms ir baigā ņamma. Biezpiens +saldais krējums + cukurs. Sablenderē un pasniedz ar zemeņu mērci.
27.07.2013 14:50 |
 
10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Latvietis? Varbūt labāk jāpajautā, kas viņam labāk garšo :) Jo, taisot to, kas Tev garšotu, Tu iepriecinātu sevi par labu žestu, bet ne vienmēr un simtprocentīgi otru cilvēku.
27.07.2013 14:54 |
 
Reitings 881
Reģ: 29.01.2009
Zakji vari pateikt aptuvenās proporcijas biezpienam ar saldo krējumu?
27.07.2013 14:56 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
grecia, nav latvietis. Savas zemes saldumus lai ēd mājās. Mūsējos un internacionālos saldumos neorientējas nemaz, tā kā nav jēgas prasīt.

Zakjis, paldies :)
27.07.2013 14:56 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Panna cotta :) Vienkārši, garšīgi... bez olām :)
27.07.2013 14:58 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
3 želatīna plāksnes iemērc uz 10 min aukstā ūdenī. Uzkarsē saldo krējumu (500ml), pievieno cukuru (pēc gaumes), vaniļu (cukurs,pāksts, vanilīns.. kas nu mājās). Kad uzkarsēts, iemet uzbriedinātās plāksnes, samaisi.. lej trauciņos un ledusskapī iekšā uz kādām 6h.
Tā ir bāzes recepte.. vari visādus brīnumus pievienot klāt :)
27.07.2013 15:02 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Es vienmēr taisu uz aci, skatoties, lai tā masa tāda forša, apmēram bieza krējuma konsistencē. Esnez, uz 200gr. paciņu biezpiena varbūt puse mazās paciņas saldā krējuma.. nekad neesmu baigi mērījusi.
27.07.2013 15:03 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
cormeum, man želatīns nav plāksnēs, bet pulverī. derēs?
27.07.2013 15:16 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Derēs! Es pērku plāksnes, jo viņām nav tas jocīgais aromāts .. un, manuprāt, ērtāk rīkoties :)
27.07.2013 15:20 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Būs man ar jānopērk, ja ērtāk. Es kaut kā ar želatīnu uz "jūs".
27.07.2013 15:21 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es vienu reizi briedināju pulveri... bet kaut kā neuzrunāja :)
Dansukker esot arī želejas cukurs, tad neesot jāpievieno želatīns, bet tādu gan neesmu provējusi :)
27.07.2013 15:25 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!