Iesakiet labu ķermeņa krēmu , kurš mitrina , pietiekami labi smaržo , ir latvijā nopērkams un par samērīgu cenu!
Ja ir kāds noteikti, kuru neiesakiet , ir slikta pieredze arī uzrakstat.
Paldiesiņš :)
Pēc manas pieredzes: neviens no Nivea, Garnier, Dove utml., arī Bodyshop ķermeņa mitrināšanas produkti īsti nepilda funkciju. Tie vai nu paliek virspusē veidojot kārtiņu un pēc nožūšanas viss paliek, kā nesmērēts vai vienkārši iesūcas bez mitrinošā efekta.
Pagaidām labākās mitrinošās īpašības no Drogās pieejamajiem ir Loreal:
, bet tam nav nekādas īpašās un patīkamās smaržas - tāda neitrāla.
Drīz skatīšos kaut ko no aprieku produkcijas - Vischy vai Eucerin virzienā.
O, Paldies liels! Šodien braukšu , skatīšos. Man jau arī gribētos un ļoti ceru, ka tā smarža būs patīkama , jo uz tādām lietām esmu ļoti izvēlīga un ātri var apnikt, ja ir pārāk uzkrītoša. Bet katrā ziņā , paldies :)
Man arī aktuāls jautājums. No drogu klāsta man vislabāk ir paticis šis, taču smarža gan ir neitrāla. Bet patīk, ka mitrina un āda paliek gluda. Pārējos izmēģinātos nekad neesmu pirkusi otro reizi.
Varbūt kāda no iherba ir pasūtījusi foršu ķermeņa krēmu? Biju vienreiz pasūtījusi, bet smarža bija pārāk intensīva un lēni iesūcās ādā. Šoreiz gribu paļauties arī uz citu atsauksmēm.
Šodien nopirku kokosriekstu eļļu,ko lietošu gan ķermenim,gan matiem.
Tā kā pēdējā laikā ļoti sekoju līdzi tāda veida produktiem,ko lieku uz ādas,tad uzskatu,ka mana izvēle ir ļoti laba un ceru uz pozitīvu rezultātu.