Mīļās meitenes, tās kuras ten gudri izsakās, ka visu var atrast googlē un redzēt youtubē, pieļauju domu, ka to jau katra no mums pirms tam ar zinājām, bet šajā gadījumā domāju, ka "Elīna" vairāk bija domājusi, lai kāda meitene padalās ar savu pieredzi/viedokli, kura arī bijusi šādā situācijā un kura zin, kur ko var iegādāties, kas vispār jāiegādājas un tml., nevis gudri atbildēt - "meklee info googlē". Google pilna ar dažādu informāciju, un uzsvēršu vārdu - dažādu, vienā rakstā rakstīts, ka tas tas nepieciešams, otrā ka atkal kas cits utt. Tāpēc jau ir šāda veida forumi, kur cilvēki dalās ar savu viedokli, pieredzi un iesaka/pastāsta viens otram kas labāks, kur labāk un tml., nevis atbildē, lai meklē googlē, var arī atbild virspusīgi - "tev ir internets, iegooglee un visu uzzinasi. iesakumam jau vari pirkt vienalga kur" ; "Pameklē draugiem.lv domubiedru grupās, būs labāk." ...
Elina, atbildot uz Tavu izvirzīto diskusiju, am, pati arī esmu bijusi šādā situācijā, un es arī nezināju nez ko vajag, nez kur to iegādāties. Un es rīkojos tā pat kā Tu - izveido diskusijā šāda veida forumā, kurš man pilnīg neko nedeva, tik dažas labas izteicās tāpat kā šeit, lai skatos informāciju googlē,skatos video youtubē, eju kursus( lai gan biju pieminējusi, ka savu personīgu iemeslu dēļ, visu gribu darīt pašmācību ceļā) ... Un tad man draudzene ieteica, lai atrodu kādu meiteni, kura liek nadziņus pati mājās variantā, ko ar izdarīju, un un tikos ar viņu, parunāju un viņa man laipni atbildēja gan uz visiem maniem radušies jautājumiem, gan pati ieteica un pastāstīja daudz ko no savas pieredzes kā arī dalījās ar savu viedokli, un pat ne reizi neieminējās, lai ko meklēju googlē vai skatos video youtubē, okey varbūt , lai tur nagu dizainu pašpikoju no googles, bet lai no turienes mācos ko - nē!
Tāpēc arī es Tev "Elina" iesaku sameklēt kādu meiteni, kura mājas variantā liek nadziņus un sarunāt ar viņu kādu tikšos un parunāt aci pret aci, jo šeit internetā tas nav tas, domāju, ka pati tam piekrīti. Vienīgi mīnuss tas, ka atrodies UK, bet pieļauju domu, ka gan jau uz LV arī brauc, tad varbūt tur vari ko sarunāt ...
Katrā gadījumā novēlu Tev veiksmi un lai viss izdodas! :)
P.S. Nebūtu pagājis tik ilgs laiks, kopš nodarbojos ar nadziņu likšanu, labprāt sniegtu Tev informāciju un atbildētu uz Taviem jautājumiem (kas nepieciešams, kur iegādāties utt) ,bet tas bija pārāk sen, un esmu jau piemirsusi, kā arī domāju laiks ir gājis uz priekšu un materiāli tāpat , kā arī vietas kur tos var iegādāties, tāpēc diemžēl es Tev palīdzēt nevarēšu, vienīg, kā jau ieteicu- Sameklē kādu un mutiski ar viņu aprunājies. :)