Sveikas! Jau iepriekš atvainojos, ja nesakarīgi rakstu! Es vienkārši esmu noraudājusies!:(
Šodien atraucu uz Rīgas istabu un pasaka, saimniece, ka man ar 1. augustu ir jāatbrīvo istaba, saka, ka naudu atdos atpakaļ par augustu. Bet es sarunāju, ka es dzīvošu līdz 26. augustam, es, protams, izvāktos ātrāk. Esmu ( vai jau biju) sarunājusi, ka nāks dzīvot puisis manā istabā, būtu jāatrod tik vēl viens, sestdien nāktu divi skatīties. Saimniece tik skandina, ka viens puisis esot apmānījis, bijusī istabasbiedrene ,viņas tētis un brāļis arī, visi apmānījuši! Bet es tak neesmu ,esmu visu laicīgi maksājusi, neesmu neko kavējusi! Iepriekš teica, ka varu dzīvot līdz augusta beigām. Vispār tā drīkst, ņemt citus jau iekšā ,zinādama, ka es vēl tur dzīvošu? Un es nevaru tā uzreiz dabūt transportlīdzekli, jo man ir gulta un galds. Un tagad man Rīgā ir darīšanas, es viņai saku, kas man tagad uz ielas dzīvot, viņa tā neesot viņas darīšanas. es viņai pateicu uzreiz, kad atbrauca 6. jūlijā, ka es ar septembri nedzīvošu, tas sanāk vismaz 1, 5 mēnesis iepriekš esmu brīdinājusi, bet tagad saka ,vajadzēja jau rakstīt, kad viņa bija Berlīnē, bet es tak nezināju to, ka es nedzīvošu, iešu citur studēt. Līguma nav, nevienam kas ir dzīvojis, varbūt vajadzēja sastādīt. Bet nu no kļūdām mācās! Saimniece ir krievu tautības cilvēks, apmēram 60 gadi. Tādu cilvēku neizmainīs vairs un laikam nav vērts strīdēties!