Sveikas,
Nu jau trīs gadus cīnos ar vairogdziedzera veselības problēmam, ik pa laikam dzeru tirozolu.
Man ir stipri palielināts rādītājs - antivielas pret tireoperoksidāzi (13000). Ārsts saka, ka tas nav nekas slikts. Pirms trīs gadiem nokļuvu slimnīcā ar ļoti sliktu pašsajūtu un ļoti paātrinātiem sirdssitieniem. Tad arī atklāja šo. Dzēru tirozolu + anaprilīnu 9 mēnešus. Palika labi, viss bija ok. Pagājušo gad uz augustu atkal kļuva slikti, nodevu analīzes, rādītāji protams paaugstināti, bet usg viss ok, daktere teica, ka nav jādzer zāles, bet tā kā es jutos ļoti slikti uzstāju, ka man vajag zāles, un tikai tad viņa izrakstīja, protams palika labāk. Pavasarī biju uz kontroli + analīzes, rādītāji augsti, bet tā kā jutos ok, nedzēru zāles. Nākamā pārbaude rudenī. Tagad atkal ir uznācis sliktuma periods un godīgi sakot negribās pie ārsta doties, jo noteikti atkal teiks, ka man nevajag zāles, kaut arī jūtos slikti.
Tām kurām ir vairogdziedzera problēmas, kā Jūs ārstējaties un vai arī uznāk tie sliktuma periodi kaut arī eju uz kontrolēm pie endokrinologa.
Pa vidam es vēl izslimoju Epšteina Barra sindromu, iespējams tas arī kaut ko ietekmē. Bet komumā pa šiem trim gadiem esmu nomocījusies, un nezinu vai no Epšteina Barra sindroma vai vairogdziedzera, bet šķiet, ka slimoju visu laiku un līdz ar to esmu kļuvusi nervoza, depresīva un tie paši mati man jau ri uz pusi plānāki :(
Padalieties lūdzu ar savu pieredzi