Nu tad sveikas šajā burvīgajā rītā ! Man te baigās mahinācijas prātā :D
Lieta tāda,ka darbā maiņu grafiks,(daudz darbinieku)jau mēnesi atpakaļ palūdzu brīvu sestdienu svētdienu ,lai varētu aizbraukt uz otru Latvijas galu nopietnās darīšanās. Uz ko man vadītāja atbildēja,jā viss ok.Ielika man tās dienas brīvas. VAKAR aizejot uz darbu skatos grafikā,ka man šī sestdiena ,svētdiena ielikta,ka jāstrādā,bet viņai brīva. Sašutusi par tādu rīcību eju pie viņas un prasu,kas pa lietu,es taču jau mēnesi atpakaļ palūdzu brīvdienas tajās dienās. Izrādās priekšniece ieplānojusi pēdējā brīdī braukt atpūsties ar vīru. Ir vēl darbinieces,kas varētu manā vietā strādāt,bet viņām ar tur brīvs salikts. Un man tiešām svarīgas lietas bija jākārto.
Tā nu domāju,paņemt slimības lapu,PILNIGI pie pakaļas man,ka vadītāja uzreiz sapratīs,ka es nemaz neesmu slima,viņas visatļautība darbā man jau sen pieriebusies,un mēneša beigās tāpat rakstu atlūgumu,nekāda ZELTA alga tāpat man tur nav .
BET jautājums sekojošs. Kā,lai es paņemu slimības lapu,ja neesmu slima? Ko lai saku ārstam? Nekad neesmu tā melojusi,nezinu,ko vispār var pateikt,kas man kaiš ,lai varētu paņem slimības lapu. Varbūt kāda tā ir darījusi?