Meitenes vajadzīgs Jūsu viedoklis

Reitings 1
Reģ: 23.07.2013
Sveicinātas!
Man ir tāds jautājums:ko Jūs domājat par transvestītiem?Lieta tāda,ka esmu attiecībās ar foršu vīrieti. Esam kopā 9 mēnešus.Vienu vakaru viņš man paziņo,ka ir transvestīts.Sākumā bija šoks,nezināju ko darīt.Dusmojos,trakoju,raudāju.Gribēju uzreiz šķirties,bet tomēr viņš ir tiešām labs cilvēks,un tagad nezinu ko darīt.Savācu info par šo lietu,un viss nav tik viennozīmīgi.Izrunājāmies pa nopietno vēl vienu reizi,un es šobrīd sliecos domāt,ka palikšu ar viņu kopā,jo viņš man teica,ka ka ir hetero,ka mani mīl,un grib lai esam atklāti viens pret otru.Es viņu mīlu,viņš nav slikts,teica,ka nekādas operācijas netaisīs,ka tikai dažreiz viņam patīk pārtapt par sievieti ar apģērba,make up palīdzību,ka tas nav nekas briesmīgs.Vispār varbūt jau tas tiešām tā ir,jo arī mēs sievietes taču savā ziņā esam transvestīti,jo nēsājam bikses.:)Viņš man parādīja savas pārvērtību bildes,un izskatās viņš neslikti.:)Tagad plānojam kopīgas pārvērtības,lai es varētu uzzināt visu kas un kā.
Ko Jūs meitenes domājat par visu šo lietu?Varbūt kādai ir pieredze ar šādu vai līdzīgu gadījumu?Ko man īsti darīt?Es viņu mīlu,gribu būt kopā,bet ir arī neliela baiļu sajūta.
23.07.2013 10:13 |

10 gadi
Reitings 5181
Reģ: 29.01.2009
Es laikam nevarētu pieņemt šādu dīvainību, ja tas tomēr būtu mans mīļotais. Man tomēr vajag to pret polu, kas ir vīrietim - nekāda sieviešu apģērbu valkāšana, kā arī nekādas acu ēnas, vaigu sārtuma vai sarkana lūpukrāsas kopīga uzlikšana rituāla.... kaut arī tas notiek tikai mājās starp 4 sienām.

Bet ja jau viņš Tev pēc 9 mēnešiem šo noslēpmu ir uzticējis, tad tas nozīmē ļoti daudz. Un ja Tev tas netraucē un ar to vari sadzīvot un pieņemt. Tad kāpēc ne?
26.07.2013 08:16 |

Reitings 946
Reģ: 24.04.2010
Personīgi man vīrietī ļoti svarīga ir vīrišķība, gadās, ka pasmaidu arī par tiem, kuriem ir 101 krēmiņš, eļļiņa, serumiņš utt., tāpēc šo laikam pieņemt nespētu. Kur nu vēl dekoratīvā kosmētika.
Vīrišķība manā izpratnē ir zudusi, un kā nopietnu partneri visai dzīvei es viņu uzskatīt vairs nevarētu.

Iespējams, ka var veidot kaut kādas attiecības, jāskatās, cik autore pati ir brīva uzskatos un vai šīs attiecības viņu nesāpina.
26.07.2013 08:36 |

jo arī mēs sievietes taču savā ziņā esam transvestīti,jo nēsājam bikses.

:D lielisks aizbildinājums!

Bet ja nopietni, tad pamēģini - tas ir kaut kas jauns, savādāks, tāpēc jau tev arī ir tā baiļu sajūta. Ja spēj to pieņemt un ja viņu patiešām mīli, tad tam, ka viņš šad un tad iekāpj kleitā, nevajadzētu dikti traucēt... :D Nepamēģināsi - neuzzināsi! :)
26.07.2013 10:30 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Nezināju, ka sievietes, uzvelkot bikses, uzreiz pārtop par vīriešiem.
26.07.2013 10:33 |

Reitings 772
Reģ: 04.07.2013
Šī ir kārtējā izdomātā diskusija? :D

Bet ja tā būtu, es ar tādu veci nevarētu būt kopā un muktu ko kājas nes :D
26.07.2013 10:34 |

Reitings 1242
Man nav nekādu iebildumi līdz brīdim, kad tas sāk skart mani. Par citu cilvēku dzīvēm īpaši neuztraucos. Ja tev ar viņu ir labi, tu viņu mīli un viņš tevi, tad turies pie tā un turpini dzīvi ar sev mīlošu cilvēku. Protams attiecības kādu brīdi nebūs tādas kā iepriekš, pirms tu šos jaunumus uzzināji, bet ar laiku viss nostāsties...tavs izbrīns un pārsteigums izbeigsies.

Viņš ar to pelna naudu, vai vnk tāds niķis?
26.07.2013 10:36 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Vai tik šī diskusija nav kārtējais izdomajums vasaras brīvlaikā?
26.07.2013 10:36 |

Reitings 1242
Lai vai kā, izdomāts vai īsts, vismaz ne tāds kas atkārtojās simtiem reizū mēneša laikā :D
Nez vai tiem transvestītiem, ko rāda visādos raidījumos normālajās dzīvēs ir sievas, bērni?
Nekad nav interesējis, bet tagad tā diskusijas ietvaros aizdomājos.

Piemēram visiem zināmā Verka Serdučka reālā dzīvē pilnīgi normāls puisis, kurš ar šo imidžu vnk pelna naudu....
26.07.2013 10:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits