kordelia
manuprāt, tā ir dziļa necieņa pret sevi- pieņemt to, ka vīrietis var tevi krāpt, kā kaut ko pašsaprotamu, un priecāties, ka viņš tevi uzskata par pietiekoši nobriedušu...
bet katrs jau mēs dzīvojam pēc sava ģimenes modeļa- cita piedos krāpšanu, cita šķirsies, cita pati būs krāpēja, citu vīrietis uz rokām nēsās, daži dzīvos ikdienas rutīnā, bet tu vedīsi draugu uz restorāniem, spa, pirksi viņam dārgu apģērbu utt, kamēr viņš darīs pašu labāko ko vien var- centīsies noslēpt, ka tevi krāpj. nu tā- ļoti pa retam. (bet ko gan nozīmē vārds pa retam-1x mūžā, 1x gadā, 1x mēnesī, katru reizi, kad jūs pa retam neesat vakaros kopā)
Labi, iespējams es pārspīlēju, bet man liekas muļķīgi krāpšanu pieņemt kā pašsaprotamu un neizbēgamu notikumu ikvienās attiecībās. Un vai no savas puses arī esi gatava, ka kādreiz viņu krāpsi un pēc tam centīsies to slēpt, lai nebojātu attiecības?
Par diskusijas tēmu- esam par to runājuši kaut kad ļoti sen, attiecību sākumā, kad, protams, skanēja tikai salkanas atbildes. Vairs nav bijis iemesla par ko tādu runāt, bet viens gan man ir skaidrs- es nepieļaušu, ka tieku krāpta un neuztveršu to kā pašsaprotamu faktu. Un vienalga, vai man būs 40 un skriešu prom ar visiem bērniem, bet harmoskās attiecībās es nodevībai vietu neredzu, un nespēju iedomāties savas attiecības pēc tam.