Iepriecināt puisi.

Reitings 317
Reģ: 19.02.2011
Iespaidojoties no diskusijas - puķes vīriešiem - iedomājos... Kā Jūs iepriecinat (izrādies savu mīlestību) savu draugu tā-pat-vien? Piemēram, mans draugs vienkārši tāpēc, ka mīl mani mēdz uzdāvināt kādu rozīti vai rafaello, vai vienkārši izmaksāt mīļāko kafiju. Tādi sīki nieciņi, tomēr patīkami..
22.07.2013 14:30 |

Reitings 710
Reģ: 16.04.2013
Iepriecina draugu paņemot no viņa 100ls un aizvedot izklaidēties. :D Klusajam Smaidam būtu ko teikt. :D :D :D
22.07.2013 17:02 |

10 gadi
Reitings 1368
Reģ: 03.01.2010
Ne jau par vina naudu es izklaidejos. Tos 100 ls panemsu, jo es par dzivokli viena pati samaksaju 200 ls. Tici man es neesmu no tam, kas parazite
22.07.2013 17:07 |

Reitings 136
Reģ: 08.04.2013
Labprāt skatos ar viņu asa sižeta filmas, zvaigžņu karus un citplanētiešu filmas un pat visneiedomājamākās fantastikas filmas (lai gan nebūt neesmu sasjūsmā piebāzt ar šaudīšanos savu galvu)! Reizēm arī uzspēlēju kādu kaušanās spēlīti, tas viņu īpaši iepriecina un pārsteidz! :D Vakaros pamasēju muguru, ļauju viņam viņa brīvdienā būt pavēlniekam un darīt ko vien viņš vēlas, netraucēju viņu, ļauju viņam būt! Kad saņemu algu, tad vienmēr sapērku visu nepieciešamo mājās, lai viņa par to nav nekādu rūpju.

Nezinu vai skaitās, bet svarīgi ir arī tas, ka viņš vienmēr atnāk mājās un māja ir perfektā kārtībā, trauki nomazgāti, drēbes izmazgātas un krekli smuki salocīti. Diemžēl, ēst gan gatavo viņš un iepriecina mani! :)
22.07.2013 17:13 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Daudz ko jauku un patīkamu. Sākot ar vienkāršām un sadzīviskām lietām, patīkamām lietām, kā arī mantiskās vērtības. Nupat nesen vedu mazā ceļojumā, lieliski atpūtāmies, it kā tikai nedēļas nogale, taču tā atpūta bija lieliskākā dāvana, jaukā vietā, pie dzidri zila ūdens, fantastiskā daba. Kādreiz jau atkal tam mantiskajam nav nekādas nozīmes, piemēram, atnāk vīrs saguris mājās, viņa vienīgā vēlme ir futbols , vakariņas un gulta. Nu kāpēc neļaut arī to izbaudīt, pat pievienotot tam pasākumam vērtību ar plecu masāžu? Sīkas lietas , tas labais ko sniedzam viens otram jau nepaliek nebūtībā, bet gan tiek novērtēts un kas zin kādi pārsteigumi nāk atpakaļ, man mani pārsteigumi vienmēr ir patikuši :)
22.07.2013 17:25 |

Reitings 1983
Reģ: 13.01.2012
Nopērku viņa mīļāko gardumu, atstāju mīļas zīmītes pie viņa datora vai makā.
22.07.2013 17:31 |

Reitings 710
Reģ: 16.04.2013
atstāju mīļas zīmītes pie viņa datora vai makā.

Šādas?

Es tevi ļoti mīlu zaķīt, bučas. P.S. Man priekš savā vajadzībām vajadzēja aizņemties parīs simtus ls, vēlreiz buča:)

Sorry, es nespēju noturēties, pārāk smieklīgi. :D
22.07.2013 18:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits