Ista sieviete

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Kadai ir jabut istai sievietei?

Es istu sievieti iztelojos tadu- loti sieviskigu, ar maigam, pardomatam kustibam, koptu. Skaistiem matiem, un akurati lietotu kosmetiku, smarzojosu. Smaidigu un mirdzosam acim. Inteligentu, interesantu un radosu. Tadu, pie kuras patik ciemoties, jo mak majas radit majiguma sajutu. Spej savam virietim but sieva, milaka un draudzene vienlaikus.
20.07.2013 22:53 |

Reitings 893
Reģ: 13.06.2013
Ne vienmēr sieviete mājsaimniece interesēsies tikai par cepumu receptēm un putekļu lupatām. Ir inteliģentas, gudras un talantīgas ''mājsaimnieces'' kurām ir plašs interešu loks, viņas ir erudītas.

Iespējams, bet nespēju nevienu tādu iedomāties no tuvākā paziņu loka.
Zinu, protams, arī ļoti garlaicīgas, neinteresantas karjeritas - pilnīga taisnība.

Jo, ja neviena netieksies pec vira un berniem, kas tad darisies pasaule???

Pasaule tāpat ir ļoti pārapdzīvota, jo šobrīd cilvēku skaits jau pārsniedzis 7 miljardus. Nav jābūt ekonomistam, lai saprastu, ka tik lielai un arvien straujāk augošai cilvēku populācijai aptrūksies dabas resursu.
21.07.2013 19:53 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Klusais smaids

Pasaule tāpat ir ļoti pārapdzīvota, jo šobrīd cilvēku skaits jau pārsniedzis 7 miljardus. Nav jābūt ekonomistam, lai saprastu, ka tik lielai un arvien straujāk augošai cilvēku populācijai aptrūksies dabas resursu.

sliktie kiniesi :D :D
21.07.2013 20:00 |

Reitings 309
Reģ: 17.06.2013
Ista ledija - aptuveni viss tevis nosauktais.
Ista sieviete - ar vagiinu.
21.07.2013 20:17 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Sēžu lietū parkā uz soliņa un runājos ar vīrieti. Es bez darba, viņš bez darba, man nav ne dārgu drēbju, ne kosmētikas, ne izsmalcinātu dāmīgu manieru, viņam ne mašīnas, ne villas, ne mačo paņēmienu. Sēžam un runājam par dzīvi, un šis brīdis šķiet kā visa dzīve.
21.07.2013 20:21 |

Reitings 893
Skumīgi pasmaidīju, lasot grecia komentāru. Diemžēl mūsdienās, ja tu neesi bagāts vai slavens, tu nevienai neesi vajadzīgs. Sievietes izvēlas tikai biezu maku un liela izmēra (vīrišķos atribūtus), nevis labu sirdi - skatos no vīrieša viedokļa.
Saku, ka mūsdienās, bet tā laikam ir bijis allaž.
21.07.2013 21:04 |

10 gadi
Reitings 5181
Reģ: 29.01.2009
Diemžēl mūsdienās, ja tu neesi bagāts vai slavens, tu nevienai neesi vajadzīgs. Sievietes izvēlas tikai biezu maku un liela izmēra (vīrišķos atribūtus), nevis labu sirdi - skatos no vīrieša viedokļa.

:D :D Man šķiet, ka Tu tā domā tikai tāpēc, ka Tava pirmā (jaunības) laulība bija neveiksmīga. Tāpēc vieglāk ir domāt kaut kā tādu, nekā pieņemt faktu,ka kļūdas attiecībās pieļāvi arī Tu. Un atvaino, tad visi vīrieši, kuriem būtu mazi krāniņi un tie, kas nav slaveni - būtu bez otrajām pusītēm.
21.07.2013 21:09 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Diemžēl mūsdienās, ja tu neesi bagāts vai slavens, tu nevienai neesi vajadzīgs. Sievietes izvēlas tikai biezu maku un liela izmēra (vīrišķos atribūtus), nevis labu sirdi - skatos no vīrieša viedokļa.

Klusais smaids, Tev tādi drūmi uzskati par dāmām :)
Un atkal.. laba sirds jau būs ne tikai bezdarbniekam vai puisim ar mikroskopisku atribūtu, bet arī finansiāli stabilākam jaunietim :)

Manuprāt, sievietes 2. pusītē nemeklē tikai un vienīgi labu sirdi. Daļai vismaz gribas vīrieti, ar kuru jūtas droša, stabila un pasargāta. Es nejustos stabili esot kopā ar SMS kredītu karali.. pat, ja viņam ir ļoti laba sirds :)
21.07.2013 21:10 |

Reitings 893
Un atkal.. laba sirds jau būs ne tikai bezdarbniekam vai puisim ar mikroskopisku atribūtu, bet arī finansiāli stabilākam jaunietim

Manuprāt, precīzi raksturotas sieviešu prioritātes - neviena jau nevēlas vīrieti ar labu sirdi, kurš varbūt arī ir finansiāli stabilāks; tā vietā vairums meklē finansiāli stabilu vīrieti, kuram, iespējams piemīt arī laba sirds.
21.07.2013 21:23 |

Reitings 16391
Klusais smaids, ja būtu jāiztēlojas, kāda ir sieviete, vadoties pēc Taviem komentāriem, man nāk prātā auksts radījums, kas dzīvo pēc aprēķina un bez jūtām. :)
Citās diskusijās meitene ir gatava uzturēt puisi, kuru sastapusi 1 reizi mūžā. :) Nav tik traki, vai ne? :)

Grūti salīdzināt, kura īpašība liekama 1. vietā: laba sirds vai finansiāla stabilitāte. Es negribētu būt kopā ar finansiāli stabilu, bet nepatīkamu vīrieti.. Tad jau labāk būt vienai :)
Manuprāt tas ir tas pats, kas salīdzināt zemenes ar kartupeļiem :D
21.07.2013 21:36 |

10 gadi
Reitings 2587
Es tik gribu parādīt, ka sievietes ir dažādas. Tikpat labi varētu apgalvot, ka vīrieši meklē tikai maucīgas modeļu tipus un uz kautrīgām, vidēja izskata ne-rīdziniecēm nemaz neskatās. Es nekad neesmu apgrozījusies krutu un bagātu vīriešu sabiedrībā, mans lauciņš ir intelektuālā vide, kurā ne vienmēr ir žurnālu vāku skaistuļi, pat ne turīgi, jo aptuveni šajā vecumā viņi vēl cītīgi mācās un liek pamatus nākotnei. Īpaši uz attiecībām arī neesmu tendēta, man svarīga brīvība, taču nevienā brīdī nevainoju kādus mistiskos vīriešus, kuri mani apdalījuši ar uzmanību un man pienākošos naudu no viņu maka. Kādi būsim pret pasauli, tāda tā būs pret mums.
21.07.2013 21:39 |

10 gadi
Reitings 2587
Tomēr ir jāsaprot, ka, ja sieviete vēlas ģimeni, viņai IR jāmeklē cilvēks, kurš var to nodrošināt. Būsim atklāti, vīrietim daļa no algas patiesībā ir sievietes nesaņemtā alga, lai viņš ar šo daļu uzturētu sievieti grūtniecības un bērna augšanas posmā. Tāpēc vīriešiem maksā vairāk, nevis, ka viņi radītu/darītu vairāk nekā sievietes.
21.07.2013 21:43 |

Reitings 893
Neapgalvoju, ka pilnīgi visas sievietes ir bezsirdīgas aprēķinātājas un egocentriķes, kas meklē vienīgi pašlabumu taču, manuprāt, vismaz 70% piemīt šādas iezīmes lielākā vai mazākā mērā, savukārt kādi 15% pilnībā atbilst manis dotajai definīcijai.
21.07.2013 21:49 |

Reitings 16391
Man šis tas patīk no austrumiem.. Tur jau puikas no bērnības tiek audzināti, ka vīrietim jābūt spējīgam apgādāt ģimeni. Viņiem tas ir pašsaprotami..
Ja mums valdītu šādi uzskati.. tad varbūt šādi jautājumi netiktu īpaši cilāti? :)
21.07.2013 21:54 |

10 gadi
Reitings 2587
Ar šādu attieksmi Tu arī saņemsi "attiecīgu". Tas ir tāpat kā sēdēt kaktā un pūsties, ka neviens ar Tevi nerunā, kamēr apkārtējie domā - ko tad ar tādu runāt, viņš pats negrib. Uzvarētājs lielākoties (taču bez garantijām) ir tas, kurš otra dēļ (un vienlaikus taču arī savas laimes dēļ) pārkāpj pāri saviem principiem un nokrīt ceļos otra priekšā. Tādam solim var būt pozitīvas sekas uz visu atlikušo mūžu. Bet nē, egoists tā nekad nedarīs.
21.07.2013 21:59 |

Reitings 155
Reģ: 06.03.2012
Mēs, mūsdienu sievietes, cenšoties līdzināties vīriešiem, laikam esam apjukušas jautājumā par to, kādai jābūt īstai sievietei.
Es tā skatos uz savu omi un domāju - kā viņa to visu dabūjusi gatavu - strādāja visai vīrišķīgā, un ļoti atbildīgā profesijā un mācēja darbā visus nolikt pie vietas, ja vajadzēja - tāda īsta cīnītāja, kurai būtiski izdarīt savu darbu visaugstākajā kvalitātē. Bet mājās viena no viņas biežākajām frāzēm - "Lai vīrietis domā!" un tad viņa ļauj opim saimniekot, tomēr ne tādā veidā, ka viņa slinkotu, drīzāk tas izpaužas kā tāda sievišķīga pakļaušanās (tomēr tas nenozīmē, ka viņa nekad nekomandē).
Vispār man liekas, ka īstas sievietes daba vislabāk parādās sarežģījumos kā milzīgs garīgais spēks, kad sieviete iet un cīnās arī tad, kad vīrietis jau būtu morāli sabrucis.
Piemēram, kā kara laikā sievietes prata izaudzināt bērnus ļoti smagos apstākļos un, lai arī lielākajai daļai no viņām nebija augstākās izglītības vai izveidota nez kāda karjera un varbūt arī rokas nebija no tām maigajām, tomēr cik dzirdēts no stāstiem, tad vairumā gadījumu bērniem mīlestības nav trūcis un mātes gandrīz no nekā pratušas sašūt ģimenei apģērbu un sagatavot ēdienu.
Vai tiešām īsta sieviete būs tikai tā labi koptā, sapucētā, uz āru vērstā un izcili izglītotā? Varbūt, ka katram laikam piemērojama sava īstās sievietes formula..
21.07.2013 22:58 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ista sieviete ir bez silikona detalam un visadam pielejamam/pieaudzejamam fignam! t.i dabiski skaista.
21.07.2013 23:01 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Saprotu arvien vairaak, kaapeec no Klusaa Smaida aizbeega sieva. Jaastaigaa vecaa pupturii, pashai sievietei jaaizvairaas no jebkaadas izklaides, lai vareetu ietaupiit gjimenes naudu, ko sanjem, straadaajot 3 darba vietaas, lai pats Smaida kungs var iet uz balliiteem, vest koleegjes pusdienaas un daavinaat mazgadiigaam skukjeem milziigus, daargus pukju puskjus. Kaut kaa te pats Smaida kungs velk uz alfonsa pusi, kursh meklee sievieti ar lieliem ienjeemumiem.
22.07.2013 03:42 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Krista-es negribeetu ,lai taa buutu taisniiba,bet ko var zinaat-visu taa uzmaniigi paarlasot...:D
Nenormaali sasmeejos par "pupturi"!:D:D
22.07.2013 03:47 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Īsta sieviete? Tā ir robeža starp visām. Maiga, bet, ja nepieciešams, plēsoņa. Romantiska, bet tajā pašā laikā nosvērta un apdomīga. Nedaudz glamūra kartupeļu laukā un pieticības pilī. Inteliģenta un bērnišķīga. Viņa vienmēr jūt, kurā mirklī kas ir īstais. Un viņa prot nepārspīlēt. Viņa ir kopta, jo mīl sevi, nevis tāpēc, ka to nosaka sabiedrība.
Viņa atrod sev īsto vīrieti, nevis ņem pirmo, kas gatavs nākt un tad metas to pārtaisīt. Ja tomēr ar laiku īstajam parādās kāds kaitinošs stiķis, viņa vispirms mēģinās to novērst sevī, nevis bāzīs viņam degunā. Viņa ļauj vīrietim sevi sargāt, bet nebaidās iedzīt naglu sienā, ja tas nepieciešams, kamēr viņa nav mājās. Viņa ļauj vīrietim sevi mīlēt un mīl viņu tādu, kāds viņš ir. Viņa rūpējas par savu vīrieti un par to pretī saņem drošības sajūtu. Viņas mājoklis ir pils, neatkarīgi no tā, vai tā ir villa Jūrmalā, vai padomju stila dzīvoklis Ziepniekkalnā. Un par pili to padara nevis dārgas mantas, bet tā mīlsetība, ko viņa ieguldījusi tajā. Viņa ir harmoniska. Laiku, ko citas tērē, lai analizētu citu sieviešu viedokli par sevi un atriebtos par negatīvām replikām, viņa tērē sevis pilnveidošanai un savai ģimenei. Viņai nav laika būt skaudīgai, viņai ir labākas lietas, ko darīt.

Mūsdienās īstu sieviešu vairs tik pat kā nav palicis. Lielākā daļa sieviešu ir aukstasinīgas (cenzēts), kas dzīvo pēc citu noteiktiem šabloniem, ka viņai jābūt tādai un tādai, jāvelk šis un tas, jādodas tur vai citur, jāēd tikai tas, kas viņai negaršo un no sava vīrieša jāizžmiedz pēdējās vīrišķības pazīmes, pataisot viņu par savu lelli ar vīriešiem raksturīgajiem dzimumorgāniem. Tā ir.

P.S. Es jau nojaušu, ka tūliņ sāksies brēkšana, ka manis aprakstītā sieviete nevar būt reāla. Var gan - mana māte tāda ir. Es arī cenšos.
22.07.2013 03:58 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Alexxa-man loti patika tavs raksturojums!:)
22.07.2013 04:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits