iemīlējusies vai pieķērusies?

10 gadiPatīk
Reitings 2457
Reģ: 20.07.2013
Uzsākot autokursus iepazinos tur ar R.(stāsta varoni).
Protams likām noprast ka viens otram patīk, tā raisījās muusu sarunas, tikšanās, braucu pie vina (no Rigas uz Tukumu) ,mums jau neskaitāmas reizes ir bijis superigs sekss, un es jūtu ka man viņš ļoti ļoti patik.. arī sms no vina bija tik jaukas,pats ari jauks.
satikāmies apmeram 1x nedēlā, jo abi tomēr strādājam,vins mazliet aiznemtāks nekā es - dienesta darbs.
pedejo x esot pie vina - ielukojos telefona kur protams atradu sms no citam meitenem,bet tas mani ne tik loti uztrauca ,jo vins atbildeja neitrali uz tam, tacu vinam nakot uz istabu telefonu nometu gultaa,un atri aizskreju uz dušu.
Zinu,ka vins apgūlās gultā un paņēma telefonu - ieraudzīja ka telefonaa spiid gaisma,un gan jau noprata ka mazliet okšķerējos, bet par to vins pec tam ne vārda nebilda. nakamaja dienā aizbrauca uz darbu ,atvadoties iedeva buču, un es paliku guļot un tikai velak devos uz savām mājām. Pēc tam pa dienu vel rakstija man sms,bet pec taa - klusums. nu jau pusotra nedēla pagājusi,un esmu kā bez prāta dēl viņa.. un nesaprotu kapec ta ir.. tik ļoti gribas viņu.
pa šo pusotru nedelu 2 sms rakstiju - abildes no vina nav.. sajuta ka bus vai nu vel pec nedelas vai ari nekad. un tomēr ess taču aŗi negribu viņam uzbāzties, lai gan tik ļoti gribas viņu satikt.
zinu ari to,ka vins pagaidam nevelas attiecibas - nopietnas attiecibas..taču satiekamies jau 2 menesus ,mums ir sekss, un tomēr man taču vinam ir japatik.. puisis taču neaicinas pie sevim meiteni kas vinam nepatik, ne tā?
no vina puses tas laikam ir tā - satiekos un guļu ar simpatisku meiteni,vai meiteni kas man ,nu patik, bet neesmu pat domajis par kko nopietnaku ar vinu.
zinu,ka gaidu no vina vairāk nekā man vispār tiks sniegts.. un tomēr satikties tikai del seksa ari vairs negribas..
20.07.2013 19:44 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
Tavas sms viņam ir kā atskaite, ka joprojām Tu esi viņa rīcība, ka Tu gaidi.

Smurfete, labi teikts!! parlasishu shos vardus, kad atkal uzkapshu uz kada grabeklja:)
20.07.2013 22:21 |

Reitings 72
Reģ: 19.06.2013
JA viņam nav vēlmes pēc kkā nopietna, viņš nemeklē nopietnu meiteni. Negaidi, ka viņš pēkšņi novērtēs Tavas cilvēciskās kvalitātes un sāks domāt par kāzām un vēl nezin ko. Tu šobrīd esi seksam, ja tas ir lielisks- priecājies, izbaudi to. KAd viņš gribēs nopietni, meklēs nopietnu sievieti, kas nelec katrā gultā uzreiz (negribu Tevi aizvainot). Ja Tu uz katru pretimnācēju skatīsies kā uz potenciālo vīru, Tu visus aizbiedēsi.
Uztver visu vieglāk, kā spēli, bet ar katru nav jāliekas gultā. Pavēro, kā attīstās situācijas un vispār- beidz kaut ko gaidīt no citiem. :)
20.07.2013 22:28 |

Reitings 206
Reģ: 04.10.2009
taču vienkārši pastāsti viņam kā jūties un ko jūti pret viņu... ja būs lemts, tad viss notiks ;)
20.07.2013 23:23 |

10 gadiPatīk
Reitings 2457
Reģ: 20.07.2013
123lala nu tev ari taisniba,bet nu to es darisu skatoties pec vina visparejaas attieksmes, kā būs,tad redzees
21.07.2013 14:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)