iemīlējusies vai pieķērusies?

10 gadiPatīk
Reitings 2457
Reģ: 20.07.2013
Uzsākot autokursus iepazinos tur ar R.(stāsta varoni).
Protams likām noprast ka viens otram patīk, tā raisījās muusu sarunas, tikšanās, braucu pie vina (no Rigas uz Tukumu) ,mums jau neskaitāmas reizes ir bijis superigs sekss, un es jūtu ka man viņš ļoti ļoti patik.. arī sms no vina bija tik jaukas,pats ari jauks.
satikāmies apmeram 1x nedēlā, jo abi tomēr strādājam,vins mazliet aiznemtāks nekā es - dienesta darbs.
pedejo x esot pie vina - ielukojos telefona kur protams atradu sms no citam meitenem,bet tas mani ne tik loti uztrauca ,jo vins atbildeja neitrali uz tam, tacu vinam nakot uz istabu telefonu nometu gultaa,un atri aizskreju uz dušu.
Zinu,ka vins apgūlās gultā un paņēma telefonu - ieraudzīja ka telefonaa spiid gaisma,un gan jau noprata ka mazliet okšķerējos, bet par to vins pec tam ne vārda nebilda. nakamaja dienā aizbrauca uz darbu ,atvadoties iedeva buču, un es paliku guļot un tikai velak devos uz savām mājām. Pēc tam pa dienu vel rakstija man sms,bet pec taa - klusums. nu jau pusotra nedēla pagājusi,un esmu kā bez prāta dēl viņa.. un nesaprotu kapec ta ir.. tik ļoti gribas viņu.
pa šo pusotru nedelu 2 sms rakstiju - abildes no vina nav.. sajuta ka bus vai nu vel pec nedelas vai ari nekad. un tomēr ess taču aŗi negribu viņam uzbāzties, lai gan tik ļoti gribas viņu satikt.
zinu ari to,ka vins pagaidam nevelas attiecibas - nopietnas attiecibas..taču satiekamies jau 2 menesus ,mums ir sekss, un tomēr man taču vinam ir japatik.. puisis taču neaicinas pie sevim meiteni kas vinam nepatik, ne tā?
no vina puses tas laikam ir tā - satiekos un guļu ar simpatisku meiteni,vai meiteni kas man ,nu patik, bet neesmu pat domajis par kko nopietnaku ar vinu.
zinu,ka gaidu no vina vairāk nekā man vispār tiks sniegts.. un tomēr satikties tikai del seksa ari vairs negribas..
20.07.2013 19:44 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nu tad izskatās, ka viņš tev visu jau ir pateicis. Un tagad ietur distanci, lai tu atslābsti. Vēlāk, iespējams, pasvilps atkal un paskatīties vai atskriesi un viņa svilpienu...

Piedod, esmu visai skeptiska. Ja vīrietim patīk sieviete un viņš to vēlās (attiecību ziņā), tad nekur nezudīs un neignorēs.
20.07.2013 20:44 |

10 gadi
Reitings 1601
Reģ: 17.01.2013
Runājot par to- neļaujies intimitātei pirms neesi pārliecinājusies par attiecībām un jūtām- Manā gadījuma, tas vīrietis mani veselu mēnesi aplidoja, sarakstījāmies 24/7, visu laiku prasījās ciemos, viņam burtiski acis mirdzēja, kad uz mani skatījās, tādas muļķīgi sapņains acu skatiens...
Es biju droša, ka tur kaut kam ir jāsanāk, pēc tā visa mēnēša, ko pavadījām runājot un tajā laikā, mums pat nevainīga buča vai apskāviens nebija un viņs uz to arī neuzstāja, viņš pietika ar to, ka drīkst mani satikt.
20.07.2013 20:46 |

10 gadi
Reitings 1601
Tu nevari neko vērst par labu, viņam pašam ir jātiek ar sevi galā,
ja es nebūtu ļāvusi 3 gadus tā ienākt un iziet no savas dzīves, iespējams mums nemaz nebūtu vajadzīgs tik ilgs laiks, jo viņš sāka ķļūt tik uzstājīgs tikai tad, kad es pieliku punktu un uzsāku jaunas attiecības,
tikai tad viņš kļuva atklāts un pateica godīgi, kas notiek viņa galvā un kapēc viņš tā rīkojās- Viņš juta, ka slīdu viņam ārā no rokām un iespējams tikai tad tā pa īstam aptvēra ka visu zaudēs,
jo visu laiku biju ar roku sasniedzama, tapēc viņam tas likās pašsaprotami- ka nekur nepazudīšu.
20.07.2013 20:50 |

10 gadiPatīk
Reitings 2457
katrā gadijuma cerams,ka vairs neslīgšu asarās vienmuļos vakaros,un darbā prātu piepildiis kas cits,..
20.07.2013 20:56 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
un ko darīt ,kad atnāk jebkāda ziņa no viņa vai aicinajums tikties?

Laipnā un siltā toni saki, ka Tu esi diezgan aizņemta šobrīd ;)
20.07.2013 21:03 |

10 gadi
Reitings 1601
woman_thing Ai, cik pazīstama sajūta! Es atceros, ka burtiski prātā juku. Man visvairāk sāpēja tas, ka var tā vienkārši pazust, kaut šķietami viss bija kārtība, galu galā- es ticēju un paļāvos uz viņu, ka viņš būs līdzās un ja arī šķirsimies, tad es pamanīšu to momentu un zināšu kads ir iemesls, lai ietu katrs uz savu pusi, man gadu bija reālas sāpes, kas nerimās.
20.07.2013 21:05 |

10 gadiPatīk
Reitings 2457
Smurfete! jaa,tas gan.. un pat ja mums tikai seksa attiecibas - kads vinam iemesls pazust? vienkarsi neredzu neko tadu.. protams mana sms lasišana nebija pareize darbiiba, taču vins par to tāpat neko neteica, pec tam vel rakstija man, un tagad vienkarši ne no kā ne no šā čušs ! kā gaisaa izkupejis.
20.07.2013 21:09 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
nemeklē viņu, iznāks, ka skriesi pakaļ, kam tev to vajag... pāris tizlu nedēļu un gan jau aizraušanās pāries. ej ar draudzenēm izklaidēties un izmet viņu no galvas.

gan jau kāda no tām telefona meitenēm izrādījās viņam interesanta un atrada jaunu izklaidi.

man personīgi tādas attiecības gan nav pieņemamas, jo ātri pieķeros cilvēkiem, tādēļ man tas būtu ļoti bīstami.
20.07.2013 21:15 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
kads vinam iemesls pazust? vienkarsi neredzu neko tadu.. protams mana sms lasišana nebija pareize darbiiba, taču vins par to tāpat neko neteica, pec tam vel rakstija man, un tagad vienkarši ne no kā ne no šā čušs ! kā gaisaa izkupejis.

woman_thing pēc Tevis rakstītā var noprast, ka Tu esi krietni pieķērusies un iemīlējusies puisī. Diemžēl puisis varētu būt savādākās domās (ja jau tik ilgi ignorē). Iespējams, puisis nevēlās klapatas.. galu galā to arī var just (bez sms lasīšanas), ka otrs cilvēks vēlas kaut ko vairāk.
Tā kā puiši ne vienmēŗ ir izcili diplomāti, viņi izvēlas vienkāršāku ceļu - ignorēt. Jo tas klaji parāda - kontakts nav vēlams. Tas ir vieglāks ceļš par runāšanu un skaidrošanu.
Turklāt ļoti nosodīt par to nevar.
Cik reizes Tu vēl ar viņu vēlies pārgulēt, lai saprastu, ka visticamāk nekas nesanāks?
20.07.2013 21:16 |

10 gadi
Reitings 1601
Tev vienkārši atliek gaidīt kas notiks, ļauj viņam saprast, ko viņš grib, ļoti iespējams, ka viņš sailgosies un pats uzrakstīs vai pazvanīs.
Tas, ka viņš neraksta, nenozīme, ka viņš negaida, kad Tu uzrakstīsi, tieši tapēc nevajag rakstīt, jo viņš nesapratīs kur kapēc esi pazudusi. Viņš gribēs zināt kas Tavā dzīvē notiek, ka Tu esi par viņu aizmirsusi.
Bet atceroties sevi- Es nebūtu varējusi nedod ziņu, toreiz es vienkārši nevarēju savādāk, man likās, ka viņš man kaut ko ir parādā, es nesapratu un negribēju pienemt to, ka visu laiku tā gribēja mani un vienā mirklī, vienkārši aizsvieda kā nederīgu mantu- Tāda pretīga nodevības sajūta.
20.07.2013 21:18 |

10 gadi
Reitings 1601
Par ignorēšanu- Es no sava ex speciāli izvairījos un neko neizbeidzu, jo nebiju droša, ka gribu palaist, lai man būtu atgriešanās ceļš, es viņu gribēju, bet man vienkārši bija problēmas un es negribēju viņam par tām stāstīt, tāpēc izvēlējos vienkārši pazust. Man bija grūti no viņā atteikties, bet es toreiz nevarēju savādāk, tādi bija apstāķļi un tie bija spēcīgāki par manām vēlmēm.
20.07.2013 21:22 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
varbūt viņš saprata ka tu saprati kāds viņs ir lasot viņa sms, un tapēc aiztinās.
20.07.2013 21:26 |

10 gadi
Reitings 1601
Man bija vieglāk aiziet neko nesakot, jo tā pašai tik ļoti nesāpēja, jo nebija tās sajūtas, ka viss ir tiešām cauri.
20.07.2013 21:27 |

10 gadiPatīk
Reitings 2457
aj,galigi čā'bīgi ar šito visu man..
te parunajot ar jums - man jau vieglak palika ! paldies visaam :)
tagad vienkarsi jalauj visam savu gaitu, tad jau redzēs kas un kā, ja man bus skaistas beigas vai vēl kas briesmigaks par šo - noteikti padaliišos. :D
20.07.2013 21:29 |

10 gadi
Reitings 1601
Vēl kas- Es domāju, ka Tev vairāk sāp Tavs ievainotais ego, ka puisis atļāvās Tev tā izdarīt.
Vismaz es nesapratu kā var mani negribēt un es biju kā traka, lai pierādītu viņām, ka viņš mani grib gan. :D
20.07.2013 21:31 |

10 gadiPatīk
Reitings 2457
Smurfete! - nu tas ari man sāp :D ir tā :D
bet nu asaras tomer lija no klusuma ,fuj atcereties negribas,lai gan tas bija pirms dažām dienām vel.
ritdiena jāsak uz citas nots
20.07.2013 21:38 |

10 gadi
Reitings 2793
Reģ: 09.12.2010
woman_thing - sāc dzīvot ar domu, ka visam savs laiks un viss, kas notiek, notiek uz labu. :)
20.07.2013 21:41 |

10 gadi
Reitings 1601
Tik ilgi kamēr Tu rakstīsi, viņš zinās, ka Tu viņu gribi, ka Tev ir interese, bet tikko kā Tu pazudīsi, viņš nesapratīs kas notiek un kapēc Tu vairs nedod par sevi zinu.

Tavas sms viņam ir kā atskaite, ka joprojām Tu esi viņa rīcība, ka Tu gaidi.
20.07.2013 21:43 |

10 gadiPatīk
Reitings 2457
nu ja, man jau ar vinu ir tapat - ja vins man rakstitu,es justos labi,negruziitu , un zinatu ka neesmu aizmirsta..

ja vinam netraucē ka nerakstu un pats vel neraksta,tad jau neko..
20.07.2013 21:50 |

Reitings 1579
Reģ: 04.04.2013
Debilas atrunas, ka darbs svarigs un attiecibas nop.negribas, saprastu, ja butu tads, kurs celo un pelna ntos tukstosus menesi, bet ne dienesta darbs.
20.07.2013 21:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)