Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Gaidīšu atbildes

Reitings 1832
Reģ: 20.01.2012
Gribētu atrast uz 2 jautājumiem atbildes:

1.Zinu,ka te ir daudzas,kuras angļu valodu pārzina ļoti labi. Esmu šo valodu mācījusies skolā,bet nekad man tā baigi labi nav padevusies. Esmu apņēmusies to uzlabot, konkrētāk gramatiku. Atsevišķi izlasot tos darāmās kārtas laikus,it kā viss skaidrs,bet līdz ko man jāliek pašai savi teikumi kopā,man sāk jukt. KAD tad īsti un kādos gadījumos lieto tos saliktos un ilgstošos laikus? Man viņi liekas tik ļoti līdzīgi vienkāršajiem laikiem,ka es pilnīgi mierīgi ar tiem tikai runājoties varētu iztikt...

2.Esmu n otraki svīstošajām meitenēm. Nesaprotu,izmazgāju paduses, paiet pāris minūtes un jau atkal atpakaļ nepatīkamais aromāts (tas ir tad,ja neko tajās nesmērēju). Lieko apmatojumu padusēs likvidēju. Visu laiku jau pa māju arī negribās tos padušu dezodorantus smērēt.

Paldies!
20.07.2013 15:34 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
2. varbuut tu uzturaa lieto daudz asu eedienu?
20.07.2013 15:39 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
1. Keta, kā tev ar krievu valodu? Polaris grāmatnīcās ir tādas grāmatas no sērijas Метод чтения Ильи Франка, tur iet teksts (romāns) angliski ar tulkojumu+paskaidrojumiem krieviski. Lasot (un saprotot) tu ātri vien "iebrauksi", kā tos laikus pareizi veidot kurā konkrētā gadījumā. No gramatikas grāmatas pētīšanas būs maz jēgas.

2. Pēc dušas iepūderē paduses ar bēbīšu pūderi (meklēt Drogās pie bērnu higiēnas precēm, baby powder saucas), vēl palasi cosmo diskusijas par dezodorantiem, konkrētāk, kristālisko dezodorantu (ādai nekaitīgs, vari smērēt padusēs visu laiku)
20.07.2013 15:42 |

Reitings 1832
Manuprāt,lai vispār to gramatiku sāktu saprast,vajag jau kaut kādu gr;amatu tomēr palasīt...
20.07.2013 15:45 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
KAD tad īsti un kādos gadījumos lieto tos saliktos un ilgstošos laikus?

Nu tad paņem bibliotēkā vai nopērc gramatikas grāmatu un izlasi. Tie paskaidrojumi ar piemēriem ir pietiekami apjomīgi, es nezinu, vai kāda meitene tev te cosmo spēs īso versiju uzdrukāt. Es atļāvos pieņemt, ka gramatikas paskaidrojumus tu jau esi redzējusi skolā. Bet šā vai tā, atļaušos palikt pie pārliecības, ka plika gramatikas grāmatas lasīšana tev neko daudz nedos.

No krieviskajām/inovatīvajām tehnikām angļu valodas gramatikas apguvē "topā" kādreiz bija Dragunkins (ir arī latviski, 53 zelta likumi, laikam), man personīgi nepatika, bet ir, kam ļoti palīdz šāda tipa izklāsts.
20.07.2013 15:51 |

Reitings 405
Reģ: 18.01.2012
Cik zinu, tad paši sviedri jau nemaz nesmird. Nejauko smaku rada baktērijas, kas sviedros sāk strauji vairoties. Tāpēc dīvaini, ka Tev tā...
20.07.2013 15:53 |

Reitings 1832
Femme,man arī tas tā dīvaini liekas,bet nezinu,kā tad tās baktērijas novērst...
20.07.2013 16:07 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
1. Lai gan angļu valoda man praktiski ir ikdiena, laikus iegaumējusi un no galvas iezubrījusi vēl aizvien neesmu. Vai nu saproti un tas sanāk dabiski, vai nu zubri. Ja iezubri, bet nesaproti - pārāk slikti zubrīji.

2. Aizej pie ārsta. Kāda - nezinu. Pagooglē. Ja nevēlies iet pie ārsta - Maxim.
20.07.2013 16:11 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits