Nokia Lumia vs Samsung galaxy

10 gadi
Reitings 471
Reģ: 13.10.2011
ko ieteiktu labāk ? Domāju starp Nokia Lumia vai Samsung galaxy ace, duos, fame..
Interesē kamera, laba skaņa vairāk.
20.07.2013 14:54 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
esmu dzirdējusi, ka Lumia skaipam nav videozvanu. ceru, ka jaunākiem modeļiem tā nav, vismaz par latviešu valodu zinu, ka ir uzlikta.
21.07.2013 19:39 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Es vispār neatradu Marketplace skaipu, kas mani ļoti izbrīna. Kāpēc man likās, ka ir tāda aplikācija? Šaubos, vai tad pēc tik ilga laika windows mobilajiem nav izdomāta skaipa aplikācija O_O
21.07.2013 19:40 |

Reitings 683
Reģ: 22.01.2013
Es it kā biju dzirdējusi, ka 610 neiet, parejiem iet, bet tā īsti pat nezinu, tg tik sāku tā nopietni interesēties, kad jau rodas vajadzība pēc jauna:D
21.07.2013 19:44 |

Reitings 3084
Reģ: 29.01.2009
Šis laikam ir mans pēdējais Nokia telefons, biju uzticīga šim brendam kopš vidusskolas gadiem.
Man ir 900 Lumia, manai rokai par lielu, tad jau 800 ir vairāk sievišķīga, maksā mazāk un ietilpst plaukstā. Bet tagad jau ir parādījušās 20 sērijas. Robusta mana Lumia...
Nepatīk man windows OS, man vajadzēja apkaimes pastaigu takas salādēt, protams, aplikāciju atradu tikai iphoniem un androidam :D
Salīdzināt nevaru, jo Samsungs nekad nav bijis. Bet noteikti nākamais būs tieši Samsungs.
21.07.2013 21:43 |

Reitings 369
Nez, man visi android telefoni liekas vienādi un visvienkāršākie. Ja gribi labu kameru, tad ņem kādu Sony telefonu, skaņa arī ir laba. Viss ir atkarīgs no cenas, kādu esi gatava maksāt par telefonu - jo dārgāks, jo jaunāks, jo uzlabotāks.
Nokias ir windows telefoni, nekas sarežģīts, bet pagaidām viņiem vislabākais ir lumia 920. Šķiet ka Nokia pamodās no saldā miega uz vecajiem lauriem un steidza līdzi laikam, tādēļ vecākiem smarfonu modeļiem daudz kas ir līdz galam nepārdomāts.
21.07.2013 22:38 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
bet nevajag uzreiz samsungus nodirst jo labi tekefoni necakarejas ja lietotajs nemak ar tehniku darboties tad protams nojuks. man viens ssmsungs kalpoja 5 gadus iet labi bet apnika un atvilkne stav Pirmkart, es nevienu nenodirsu. Man tada funkcija datora nav pieejama ;)
Otrkart, vaina kuras del nojuka nebija manis izraisita, beidz spregat. Treskart, nu i salidzinaji, Samsungus kuri razoti 5 gadus atpakal un Samsungus kuri razoti tagad.
Tapat iphons ir parak trausls, vienreiz nokrita uz paklaja, viens sturis stiklam saspregaja. Nu pie velna, viekarsi drankigi uztaisits. Dabuju maksat 40 euro ekrana stikla mainai.

Un atgadinasu, sliktas atsauksmes par Samsungu jau nenak no manis vien, tas dzirdu no airakiem draugiem kuri tos lietojusi, tikai vienai sievietei tas iet bez aizkersanas. Kad pati pirku telefonu, konsultants ieminejas, ka tie var sakt atri glukot, karties augsa, ipasi tad ja telefona atmina diezgan pilna.
22.07.2013 00:53 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Man Lumiai iet gan skaips, gan radio, gan kamera ideala, ir ari latviesu valoda uzlikta. Diemzel modela numuru no galvas nezinu.
22.07.2013 00:55 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Isturīgi gan samsungi ir. Manējie visi bija krituši no augstuma un viens ūdenī, nekas nenoplīsa un virsū arī viņam var uzsēsties...
22.07.2013 03:29 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Samsung Galaxy ir ļoti daudzi dažādi modeļi - http://www.gsmarena.com/samsung-phones-f-9-10.php Un tie ir tik pat dažādi, kā izskatās. Jūs taču nemēģināsiet pašas sev iegalvot, ka telefons par 80ls būs tāds pats kā par 400ls, tāpat ir jaunāki un vecāki modeļi, tāpēc būtu korektāk runāt par konkrētu modeli.
Viens no populārākajiem iemesliem, kāpēc telefons, kuram būtu jābūt labam, karas, uzvedas dīvaini un dara kaut ko uz savu galvu, ir tā sauktie "pelēkie" telefoni. Tie nav paredzēti Eiropas vai konkrētās valsts tirgum, bet ir pielāgoti. Tos ir iespējams lietot, bet ražotāja oficiālā garantija uz tiem nedarbojas, ir tikai tirgotāja, protams, ja izdodas tirgotāju uz ko tādu piespiest. Šādus telefonus visbiežāk iespējams iegādāties interneta veikalos, kur tie ir jūtami lētāki, nekā veikalos. Tādejādi jūs ietaupāt pārdesmit latu, bet iegūstat kaudzi problēmu. Man pašai ir bijuši vairāki Samsung Galaxy sērijas telefoni, nekādas vainas, kamēr pērku pie pārbaudītiem tirgotājiem. Man tie telefoni patika :)
Windows un Android ir pilnīgi dažādas operētājsistēmas. Pamēģini vienu un otru, būs vieglāk izvēlēties. Ja ir "alerģija" pret Samsung, var taču izvēlēties teiksim Sony vai LG ražojumus. Mana izvēle ir kritusi par labu LG, bet arī par Sony dzird daudz atzinīgu vārdu. Pamēģini, salīdzini.
22.07.2013 05:05 |

10 gadi
Reitings 2563
Tā kā neciešu no windows programmu telefonā, nekad nepirktu tādu patīk android.

Un tiešām nav ko nodirst samsung, nekad man viņo nav čakarējušies, darbojas gadiem.

Man personīgi nepatīk LG un Sony telefoni, vnk nepatīk un draugiem viņo ātri ir nojukuši.
22.07.2013 08:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits