Samsung Galaxy ir ļoti daudzi dažādi modeļi - http://www.gsmarena.com/samsung-phones-f-9-10.php Un tie ir tik pat dažādi, kā izskatās. Jūs taču nemēģināsiet pašas sev iegalvot, ka telefons par 80ls būs tāds pats kā par 400ls, tāpat ir jaunāki un vecāki modeļi, tāpēc būtu korektāk runāt par konkrētu modeli.
Viens no populārākajiem iemesliem, kāpēc telefons, kuram būtu jābūt labam, karas, uzvedas dīvaini un dara kaut ko uz savu galvu, ir tā sauktie "pelēkie" telefoni. Tie nav paredzēti Eiropas vai konkrētās valsts tirgum, bet ir pielāgoti. Tos ir iespējams lietot, bet ražotāja oficiālā garantija uz tiem nedarbojas, ir tikai tirgotāja, protams, ja izdodas tirgotāju uz ko tādu piespiest. Šādus telefonus visbiežāk iespējams iegādāties interneta veikalos, kur tie ir jūtami lētāki, nekā veikalos. Tādejādi jūs ietaupāt pārdesmit latu, bet iegūstat kaudzi problēmu. Man pašai ir bijuši vairāki Samsung Galaxy sērijas telefoni, nekādas vainas, kamēr pērku pie pārbaudītiem tirgotājiem. Man tie telefoni patika :)
Windows un Android ir pilnīgi dažādas operētājsistēmas. Pamēģini vienu un otru, būs vieglāk izvēlēties. Ja ir "alerģija" pret Samsung, var taču izvēlēties teiksim Sony vai LG ražojumus. Mana izvēle ir kritusi par labu LG, bet arī par Sony dzird daudz atzinīgu vārdu. Pamēģini, salīdzini.