Tā ir taisnība jaunieši mūsdienās slikti prot krievu valodu!Daudzi nevar ciest krievus,tāpēc arī nevēlas apgūt krievu valodu.Zinu meitenes kuras skolā labāk izvēlēsies vācu valodu,lai tikai nebūtu jāmācas krievu.Man tas šķiet apsurdi un dīvaini.Es krievu valodu pārzinu vairāk kā labi,neskaitāmi cilvēki domā ka esmu krieviete,bet es esmu 100% latviete.Man pašai ļoti patīk krievu valoda,tā ir ļoti bagāta valoda.Pie tam krievu valoda noder mācībās,jo krievu valodā ir daudz vairāk resursu nekā latviešu valodā!Tā nu tas ir!
Man pašai padodas valodas.Man ir tikai 16.gadu taču es zinu latviešu,krievu,angļu,spāņu,saprotu arī mazliet lietuviešu un portugāļu valodu!
Valodas paver milzīgas iespējas strādāt un mācīties!Jo vairāk valodas zini,jo labāk!Tas nozīmē ka cilvēks ir daudzpusīgs un zinošs!Man šķiet ka tas ir kauns dzīvot Latvijā un nezināt krievu valodu,mēs to taču katru dienu dzirdam(uz ielas,veikalos,skolās un citās iestādēs)!!Tad jau angļu valodu ir grūtāk apgūt jo Latvijā to nevar dzirdēt ikdienā!Tas ir mans viedoklis,katram protams ir tiesības uz savu!