Vai es pārspīlēju?!

Reitings 518
Reģ: 11.12.2011
īsumā...
laikam jau drusku esmu nikna, tāpēc jau arī šeit rakstu, bet iespējams, pārspīlēju...vakardien nopirku gaļu un samarinēju, lai šodien kopā ar draugu brauktu pie viņa vecākiem laukos un nosvinētu ,ka draugam ar šodienu sākas atvaļinājums un man arī. Nūū un viņam tādi vecāki, kas vienmēr saka, ka gaida mūs, un lai braucam ciemos, viņi dzīvo kopā ar savu meitu un diviem viņas bērniem, tie jau protams nozīmē viņiem visu, bet draugs ( viņu dēls) nepieciešam īpaši tad, kad vajag kaut ko palīdzēt lauku darbos, tad nu kad pazvana fiksi jāskrien no pilsētas Rīgas palīgā. Es neesmu pret to.. taču vakardien draugs pazvana un saka, ka pēc darba uzreiz braucam pie jums cept šašliku... tēvs saka, ā nu labi, rīt gaidīsim . šodien draugs pazvana, un saka, ka šie esot jūrā, brauksim rīt, jo būs vēlu vakarā atpakaļ.
Esmu reāli dusmīga, jo viss taču bija sarunāts. Esmu arī nikna uz to, ka viņu meitai ir kas nepieciešams skrien uz visām debespusēm, bet tik nesmuki ,manuprāt, tagad tā atteikt. Mēs taču arī esam viņu bērni un tagad kādu laiku ( nedēļas trīs varbūt vairāk) nebijām ciemos. Laikam visvārāk dusma par to, ka vakar šmorēju to gaļu tādos daudzumos... nafig centos..
it kā sīkums, bet baigi paķēra. Ko Jūs par to sakāt?
19.07.2013 16:21 |

Reitings 518
Reģ: 11.12.2011
mums abiem sākas atvaļinājums, un viņu tēvs jautās draugam , lai noteikti brauc palīgā izrakt dziļurbumu, kārtējo reizi būs nepieciešama palīdzība...nezinu gan, vai būšu ar to mierā pēc visa šitā...
19.07.2013 18:03 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es laikam brauktu paliigaa-es neatriebtos,bet peec sii gadijuma tomeer laikam buutu taada veesaaka attieciibaas...pieklaiga jaa ,bet varbuut ietureetaaka.
19.07.2013 18:58 |

Reitings 539
Reģ: 29.01.2009
Meitenes šeit šķiet pavisam atriebīgas.
Es gan nenorakstītu cilvēkus pēc vienas reizes, vienkārši pati mācītos no savas kļūdas, tik drīz nemarinētu gaļu, negatavotos tik īpaši.
Tā, taču, bija tikai viena reize, mazums kas, izdevība līdz jūrai aizbraukt, nezināja, ka jūs jau visu samarinējāt utml. Visdrīzāk ir notikusi vienkārša nesaprašanās. Nedomāju, ka speciāli jūs tā piekāsa. Nav ko ņemt ļaunā, atcerēties, mainīt attieksmi vai apvainoties, kur nu vēl atdarīt ar to pašu. Tas būtu pavisam stulbi.
Silti iesaku aizmirst un izturēties kā līdz šim, jo priekš kam liekas problēmas, priekš kam sabojātas attiecības ar radiem...
19.07.2013 19:27 |

Reitings 72
Reģ: 19.06.2013
Štrunts par gaļu! Es pati tiko izcepu pirms 4 dienām iemarinētu, mīkstāka un garšīgāka.

Par tik vēlu savu plānu paziņošanu gan nav štrunts. Nevajag tik ļoti pakārtot savu dzīvi citiem. Turklāt dažāda attieksme pret bērniem arī nav nekas patīkams.

Turpmāk ieplāno arī B plānu, man tas būtu kaislīgs vakars vannā ar mīļoto. :)
19.07.2013 19:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits